- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 30
evet iki düşük yapmıştım üçüncü gebeliğimde 9 ay iğne kullandımsorun pıhtılasmamaıymıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet iki düşük yapmıştım üçüncü gebeliğimde 9 ay iğne kullandımsorun pıhtılasmamaıymıs
evet başlarda hep ağlardım hatta sonra alıştım artık eşim vuruyordu kendim yapmaya başladım..tam 8 ay hergün yaptıkbenım hıc kalmadı.. o ıgneler cok kötu yaa yakıyor
Kol çok ağrıyor ya ben hep gobekten yaptım yağlı bölge olduğu için daha az canın yanıyor ..kaç ay kullandinoff ben hep kendım yapıodum ılkınde koldan yaptım. sonrakınde göbekten yaptım. kollarım maf olduydu mosmor
ben hıc hamıle kalmadım tup bebek tedavılerınde kullandım.. 12 gunluk suredeKol çok ağrıyor ya ben hep gobekten yaptım yağlı bölge olduğu için daha az canın yanıyor ..kaç ay kullandin
Anladım inşallah gerek olmaz ne zaman çıkacak sonuçlarben hıc hamıle kalmadım tup bebek tedavılerınde kullandım.. 12 gunluk surede
3 hafta dedıler bir de sgk nın ödemediği tahlıl vardı genetık trombofoli panelı bu 1.5 ayda cıkıyormusAnladım inşallah gerek olmaz ne zaman çıkacak sonuçlar
hyr gebe kalamamanız yeterlı ama zaten devlet karsılamıo ucretlı yaptırıosunuz. bız unıv yaptırdık 480tlKizlar bende asilamada kullandim ilac ignelerden sonra bacaklarimda sorun oldu ayakta duramiyordum yuremkete zorlaniyordum doktorum kan sulandirici igne verdi duzeldim ama asilama sonucum negatif oldu bende de pihtilasma sorunu olabilirmi doktorum devlette oldugu icin bu testi isticem gidince ama yaomaz heralde illa dusuk olmasimi gerek
Neden karsilamiyorlar ki zaten hersey maddi yonden zorhyr gebe kalamamanız yeterlı ama zaten devlet karsılamıo ucretlı yaptırıosunuz. bız unıv yaptırdık 480tl
Merhaba hangi hastanede ücretsiz yaptırdınız benimde trombofili1 paneli yaptırmam gerekiyorKızlar ben de tüp bebek tedavisi görüyorum. Devlet hastanelerinde hem kromozom hem pıhtılaşma testlerini ücretsiz yaptırdım, 3 ayda çıktı gerçi. Bayaa uzun bi süre. Genetik bölümüne randevu almıştık.
Merhaba hangi üniversitede yaptırdınız acabahyr gebe kalamamanız yeterlı ama zaten devlet karsılamıo ucretlı yaptırıosunuz. bız unıv yaptırdık 480tl
Nerde yaptırdınız testiKızlar 9 haftalık bebeğimi 27 gün önce kalbi durduğundan dolayı kaybettim.. Doktorum cyclo proynova demir hapı folic asit ve önlem olarak coraspin başladı. Patoloji sonuçlarında birşey çıkmadı. Genetik test yaptırmak istersen yaptır dedi. Trombofili Paneli diye bir test.. Doktorumun hastanesi 480 Tl dedi, başka bir hastane ekstra bişiler katmış içine ve 1500 TL dediler. Aranızda bu testi yaptıran var mı? Mali açıdan ortalama ne kadar tutuyor? Bu testi yaptırmam şart. Kan pıhtılaşması var ise eğer yine hamile kalırsam bebeğimi korumak istiyorum.. Cevaplarınızı bekliyorum ..
aradigim yorum ve randevu aldım çok teşekkürlerZeynep Kamil e giderseniz tıbbi genetik bölümüne brandevu alın. Direkt testi yaptılar,sonuç bekliyorum ben. Tüp bebek düşünüyorum dedim sadece. Herhangi bir düşüğüm de yok ve yaptılar testi.