- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi uzunsaclikizz
-
Biz 9 Haziran’da Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi’nde kanları verdik.Maşallah çok erken çıkmış. Biz de 25 Mayıs'ta araştırma hastanesinde kan verdik. Bir buçuk iki ayı bulur dediler sonuçlar için.
Demek ki İstanbul’da biraz uzun sürüyor işler.Bizim de 2 ay oldu. İstanbul Zeynep Kamil araştırma da yapıldı. Yoğunluğa bağlı 1,5 2 ay demişlerdi. Bir ara aradım, pamdemiden 2,5 3 ayı bile bulabilir dediler. Yani problem yoktur, merak etmeyin. Devlet hastanesinde biraz daha uzun sürebiliyor süreçler.
Bizim de Samsun. Bakalım ne ara yapacağız bu çocuğu inan merak ediyorumBiz 9 Haziran’da Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi’nde kanları verdik.
3 ayı bulabilir dediler.
İnşallahÇok teşekkür ederim.
Çok uzun sürüyormuş sonuçlarının çıkması.
Eksik bir şey olsun istemiyorum.
İnşallah tez vakitte çıkar sonucumuz.
Bizde şaşırdık hemen çıkınca beklemiyorduk diğer testleri baya bekledik çünkü.Maşallah çok erken çıkmış. Biz de 25 Mayıs'ta araştırma hastanesinde kan verdik. Bir buçuk iki ayı bulur dediler sonuçlar için.
Normalleşme falan başladı belki ordan şansımız olurBizde şaşırdık hemen çıkınca beklemiyorduk diğer testleri baya bekledik çünkü.
Covid aşısı da geldi.Bizim de Samsun. Bakalım ne ara yapacağız bu çocuğu inan merak ediyorum
Ay bir de o var değil miCovid aşısı da geldi.
Aşıdan sonra 2 ay kadar bekledikten sonra hamileliği tavsiye ediyorlar.
Tam denk geldi galiba.
Sonuçlar çıkana kadar aşının da bekleme süresi geçmiş olur.
Hadi bakalım, inşallah canım.Ay bir de o var değil mitamamen unutmuşum. O değil planlama yaptık inşallah yetişir
Ben dhaa yeni 26 oldumHadi bakalım, inşallah canım.
Sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım da zamanı mühim değil, bekleriz.
Gerçi yaş da gidiyo, benim 36 oldu.
Aynen öyle canım.Ben dhaa yeni 26 oldumsağlıcakla olsun da yaş hiç önemli değil bence
4. Ay başlangıcında alabildik sonuçları. Evet oldukça uzun.Demek ki İstanbul’da biraz uzun sürüyor işler.
Üstteki mesajı başka bir topikten alıntıladım.
Ona da 2,5-3 ay demişler.
Hayır hiçbir şeye gerek yok. Direkt tıbbi genetik bölümünden sıra alıp gidebilirsinizMerhaba genetik test vermek için özel bir dönem var mı? Ben kürtaj olalı 6 gün oluyor ilk adetimi görmeli miyim bu testleri vermek için?
Betamın sıfırlanmasına da gerek yok o zaman dimi bu durumdaHayır hiçbir şeye gerek yok. Direkt tıbbi genetik bölümünden sıra alıp gidebilirsiniz
Sanırım gerek yok çünkü kromozomlara bakılıyo alınan kan tahlilleriyle. Ama siz yinede bi doktorunuza tanışın istersenizBetamın sıfırlanmasına da gerek yok o zaman dimi bu durumda
Doktorum özelde. Muhtemelen ilk düşük olduğu için gerek yok diyecek. Ben devlet hastanesine giderek 2 düşük yaptım demeyi planlıyorum testi yapmıyorlarmış yoksa. Şehir hastanesinde de tıbbi genetik bölümü var ona mı yoksa araştırma hastanesine mi gitsem acabaSanırım gerek yok çünkü kromozomlara bakılıyo alınan kan tahlilleriyle. Ama siz yinede bi doktorunuza tanışın isterseniz
Ben araştırma hastanesinde yaptırmıştımDoktorum özelde. Muhtemelen ilk düşük olduğu için gerek yok diyecek. Ben devlet hastanesine giderek 2 düşük yaptım demeyi planlıyorum testi yapmıyorlarmış yoksa. Şehir hastanesinde de tıbbi genetik bölümü var ona mı yoksa araştırma hastanesine mi gitsem acaba
Doktorum özelde. Muhtemelen ilk düşük olduğu için gerek yok diyecek. Ben devlet hastanesine giderek 2 düşük yaptım demeyi planlıyorum testi yapmıyorlarmış yoksa. Şehir hastanesinde de tıbbi genetik bölümü var ona mı yoksa araştırma hastanesine mi gitsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?