Gebeliğe Hazırlık Genetik test sonucu??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

uzunsaclikizz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2021
171
80
18
34
Arkadaşlar Merhaba! Genetik test sonucu bu şekilde çıkıp hamile kalan ve doğum yapan var mı? Bu ayı degerlendirdik ama olmadı malesef. Altında ister istemez birşeyler arıyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Eklentiler

• image.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 509
Okunduğumdan anladığımı söyleyim kötü bişey yok

aynısı ben de var kuzum.bu forumu didik didik etmiştim

Yaa kimseyi bulamadım bende. Sizin doktorunuz ne demişti peki sağlıklı gebeliğiniz oldu mu
Olmadı. 3 bebek kaybettim. Kalbi gelişimleri duruyo. Hiç bişi demedi. Gen Dr bunun düşük sebebi olmayacağını hamileliğe Bi zararı olmadığını söyledi ama sağlıklı gebeliğim iz ilerlemedi

Olmadı. 3 bebek kaybettim. Kalbi gelişimleri duruyo. Hiç bişi demedi. Gen Dr bunun düşük sebebi olmayacağını hamileliğe Bi zararı olmadığını söyledi ama sağlıklı gebeliğim iz ilerlemedi
Benimde bi kürtaj bi kimyasal düşüğüm var. Ama miyomlardan dolayı. Genetik faktör işin içinde midir onuda Allah biliyo artık

Merhaba benimde bir düşük ve bir kimyasalim var ve eşimin testi de bu sekilde çıktı. Benim doktorum araştırıp düşüge sebep olmadığını söyledi. Tekrar aşılama yapacağım bu ay. Aramızdan sağlıklı bir gebelik olan varsa buraya yazsin lütfen bende haber vereceğim

Nasıl yapıldı acaba bu test benim bir kürtajım oldu ama doktor 2.den sonra ancak dedi Allah korusun tabi

Merhaba,
Bu sizin genetik test sonucunuz olmalı.
Eşinize de yapıldı mı genetik test?

Ben 18 gün önce kürtaj oldum.
Bebeğimin 9.haftada kalbi durdu maalesef.
Benim doktorum aşağıdaki testleri istedi benden. Çoğu pıhtılaşmayla ilgili sanırım. İlk dördünün sonucu çıkmış, normal görünüyor.
Bunlardan başka test yaptıran oldu mu? Yoksa bunlar yeterli mi? Bilginiz var mı acaba?

Anti-Kardiyolipin (ACA) IgG
Anti-Kardiyolipin (ACA) IgM
Homosistein
Anti-Trombin III (AT III) Aktivite
Lupus Antikoagülanı Tarama (LAC)
Protein C (Aktivite) YENİ
Protein S (Aktivite) YENİ
Trombofili Paneli 6'lı
Periferik kandan karyotip tayini PANELİ
Periferik kandan karyotip tayini k

Merhaba testi hangi hastanede yaptırdınız ve sonuçlar ne zaman çıktı öğrenebilir miyim

Evet eşimede yapıldı onda bı sıkıntı çıkmadı. Bu size yapılan testler banada yapıldı. Başka bi teste gerek yok sanırım

Evet eşimede yapıldı onda bı sıkıntı çıkmadı. Bu size yapılan testler banada yapıldı. Başka bi teste gerek yok sanırım
Çok teşekkür ederim.
Çok uzun sürüyormuş sonuçlarının çıkması.
Eksik bir şey olsun istemiyorum.
İnşallah tez vakitte çıkar sonucumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…