Genetik test konusunda fikir

Az once aret kamari dinledim tvde
Tekrarlayan dusukler yoksa test yaptirmayin paranizi carcur etmeyin dedi adam
Biz ise keşke bizden baştan isteselermiş de boşuna o kadar denemeseymişiz de paramız çarcur olmasaymış diyoruz. Tam tersini yani. Boşuna da her seferinde umutlanıp hüsranla sonuçlanmasaymış. Arkadaşlar bunlar pahalı testler evet ama devlet hastaneleri de yapıyor. Yani gidip bir tıbbı genetik ya da tüp bebek bölümüne uğrayın, tüm testleri yapıyorlar size. Önceden yapılmasından zarar gelmez ona göre yol çizilir bence.

Tekrardan merhaba herkese, doktorumla görüşmelerimden sonra pgt yaptırmaya karar verdim 4 embriyo teste girdi 2 si transfer edilemez geldi. Alanında yine çok yetkin başka bir doktor eğer ortada net bir sebep yoksa neden yaptırasın demişti ama kendi doktorum bebeğin tutma olasılığı artar diyerek mutlaka tavsiye etti bende doktoruma bıraktım bu işi ve yaptırdık. Tüp bebek sürecindeki kişiler kendilerini nasıl huzurlu hissedeceklerse o şekilde davranmalılar süreç içerisinde benim geldiğim nokta burası. Kesin yaptırın diyen de çok yaptırmana ne gerek var diyen de o sebeple kişi kendisi bu süreci yönetecek.Herkes için en hayırlısı olsun umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…