- 20 Mart 2012
- 277
- 22
- 118
- Konu Sahibi ElifZehra_
arkadaşlar ben 2 düşük yaptım ve arastrmak için eğitim ve arastırma hast. gittim (uludağ Üni.) ve prof. Dr 3 kez düşük yaptıgmı soyledim ( yoksa hiçbirsey yapmıyorlar) ve benden genetik test istedi elime verdiği kagıtta
*biyokimya merkez Labr.
*tıbbı genetik merkez labr.
*mikrobiyoloji merkez labr.
*US
*girişimsel radyoloji
bu alanları işaretledi ve labratuvara gönderdi 2 tüp kan aldılar bir işlem için haftaya sabah aç gelin dediler yine kan alınacakmış..
ve doktorum bu işlemlerden sonra adet olduktan sonra "RAHİM FLİMİ" İsteyebilecegini söyledi..
ayrıca eşim için de ÜROLOJİye "Tekrarlayan Gebelik Kaybı" genetik analiz işlemi istedi eşim için.
bunları geçiren varmı cok merak ediyorum eğer bende PIHTILAŞMA PROBLEMİ Varsa bu genetik testin sonucunda oda cıkar mı yoksa ayrı birsey mi o?
*biyokimya merkez Labr.
*tıbbı genetik merkez labr.
*mikrobiyoloji merkez labr.
*US
*girişimsel radyoloji
bu alanları işaretledi ve labratuvara gönderdi 2 tüp kan aldılar bir işlem için haftaya sabah aç gelin dediler yine kan alınacakmış..
ve doktorum bu işlemlerden sonra adet olduktan sonra "RAHİM FLİMİ" İsteyebilecegini söyledi..
ayrıca eşim için de ÜROLOJİye "Tekrarlayan Gebelik Kaybı" genetik analiz işlemi istedi eşim için.
bunları geçiren varmı cok merak ediyorum eğer bende PIHTILAŞMA PROBLEMİ Varsa bu genetik testin sonucunda oda cıkar mı yoksa ayrı birsey mi o?
Son düzenleme: