- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
Canım aynı bunlar bende de var ama en önemli genetik bence bir onada baktır benceKızlar anlayan var mı sonuçlarım?2kaynım var..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aynı bunlar bende de var ama en önemli genetik bence bir onada baktır benceKızlar anlayan var mı sonuçlarım?2kaynım var..
Genetikte sıkıntı çıkmadı şükür canımCanım aynı bunlar bende de var ama en önemli genetik bence bir onada baktır bence
Çok şükür kuzum demekki pıhtılaşma.ayni bende de var paı 4g 4g homozigot mthfrc kimi dr önemli deil deIl diyo kimi çok önemli diyor valla iki ara bi dere kaldım bendeGenetikte sıkıntı çıkmadı şükür canım![]()
size kesinlikle katılıyorum... ben iki bebeğimi de kaybettim... pıhtılaşma testim de mthfr c677 ve pai genim heterezigot ama ısrarla bunun önemli olmadığını söylüyorlar.. bense her kaybımda biraz daha tükeniyorum...Merhaba.Ben de henüz gebelik yok,düşünüyoruz.Benim babamın 3 sene önce akciğerine pıhtı attı.2 sene öncede acaba bende de var mı diye genetik uzmanına gittim ve bir değerim homozigot çıktı.Bebek düşünmeden önce öğrenmiş oldum.Çoğu doktor pıhtılaşmanın düşüklerle alakası olmadığını düşünüyor ve bir genetik uzmanı bana gebelik olursa ve düşerse demek ki sende vardır dedi.Yani illa düşük yaşamamızı bekliyor kimi doktor pıhtılaşmanın etkili olup olmadığını bulmak için.Gittiğim kadın doğum uzmanı sonucumu görünce hemen kan sulandırıcı hapa başlattı.Gebe kalınca iğneye başlarız dedi.Iyi bir doktora denk gelmek önemli.Umarım testleriniz temiz çıkar.Ama pıhtılaşma çıksa bile bunun iğne ve hapla tedavisi var.Içinizi rahat tuttun.:)
Çok geçmiş olsun.Benim de çevremde düşük yapanların ortak özelliği pıhtı sorunu yaşamaları ve ilaç kullanınca sağlıklı bir şekilde hamileliklerini tamamlamaları.Bunlar tesadüf olamaz.Ben buna sebep olabileceğini düşünen doktora gitmeyi tercih ederim.Hiç değilse içim rahat eder.Umarım en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Herkesin gönlünden geçen istedikleri umarım bir an önce olur.size kesinlikle katılıyorum... ben iki bebeğimi de kaybettim... pıhtılaşma testim de mthfr c677 ve pai genim heterezigot ama ısrarla bunun önemli olmadığını söylüyorlar.. bense her kaybımda biraz daha tükeniyorum...
Bende 27haftalik dogum yaptim bebegim vwfat etti bebege genetuk test yapmislar ama ucret almadilar bizide cagirdilar daha gidemedikMerhaba 27 haftalık erken doğum yaptım ben nedeni belli değil şimdi tekrar bebek sahibi olmak istiyorum ama ilk kaybım olduğu için devlet genetik testi karşılamıyor ben özelde yaptırsam fiyat nedir bilen var mı birde ilk kayıpta genetik teste gerek varmı erken doğumla arasında bir bağ varmı
İlk hamileliğiniz miBende 27haftalik dogum yaptim bebegim vwfat etti bebege genetuk test yapmislar ama ucret almadilar bizide cagirdilar daha gidemedik
Ikinci idiİlk hamileliğiniz mi
Kesinlikle doğru. Çok yakın arkadaşım 2 kez düşük yaptı az oranda pıhtılaşması çıktı gittiği doktor bununla alakası yok demiş. Değiştirdi doktorunu. Tedavi süresince hap kullandi. Hamile kaldı iğneye geçti. Çok şükür hamileliğinde 5. Aya girdi. Kesinlikle tesadüf olamaz demek ki az bile olsa önemli bu durum. Şu an ben de hap kullanıyorum benim de az oranda pihti sorunum var. Ve 2 kaybim var.Çok geçmiş olsun.Benim de çevremde düşük yapanların ortak özelliği pıhtı sorunu yaşamaları ve ilaç kullanınca sağlıklı bir şekilde hamileliklerini tamamlamaları.Bunlar tesadüf olamaz.Ben buna sebep olabileceğini düşünen doktora gitmeyi tercih ederim.Hiç değilse içim rahat eder.Umarım en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Herkesin gönlünden geçen istedikleri umarım bir an önce olur.
Anladım cok geçmiş olsunIkinci idi
Kan sulandırıcı hapın tsh hormonuna etkisi var mı?Baktırdınız mi hiç ?Kesinlikle doğru. Çok yakın arkadaşım 2 kez düşük yaptı az oranda pıhtılaşması çıktı gittiği doktor bununla alakası yok demiş. Değiştirdi doktorunu. Tedavi süresince hap kullandi. Hamile kaldı iğneye geçti. Çok şükür hamileliğinde 5. Aya girdi. Kesinlikle tesadüf olamaz demek ki az bile olsa önemli bu durum. Şu an ben de hap kullanıyorum benim de az oranda pihti sorunum var. Ve 2 kaybim var.
Hiç baktirmadim etkisi olduğuna dair de birşey duymadımKan sulandırıcı hapın tsh hormonuna etkisi var mı?Baktırdınız mi hiç ?
Cuma günü test yaptırdım tsh 1.69 çıkmıştı.Bugün adetimin 3.günü prolaktine baktırmak için gittim.Tsh bu sefer 2.10 çıktı.Coraspini salı günü bıraktım regl olduğum için.Acaba bıraktım diye mi yükseldi diye düşündüm.Bir de hamilelik için tsh 2 ve 2.5 olmalı diyorlar.Öyle bir şey var mı acaba?Hiç baktirmadim etkisi olduğuna dair de birşey duymadım
Kadınların salgıladığı her türlü hormonun fazlası üreme organlarını etkiliyor maalesef fakat tsh in normali ne olmalı onu bilmiyorum. Genel de fsh amh ugrastigim için. Kan sulandırıcı ile alakalı değildir gibi geliyor bana adet donemiyle alakalı olabilir.Cuma günü test yaptırdım tsh 1.69 çıkmıştı.Bugün adetimin 3.günü prolaktine baktırmak için gittim.Tsh bu sefer 2.10 çıktı.Coraspini salı günü bıraktım regl olduğum için.Acaba bıraktım diye mi yükseldi diye düşündüm.Bir de hamilelik için tsh 2 ve 2.5 olmalı diyorlar.Öyle bir şey var mı acaba?
Merhabalar, teşekkür ederim yorumunuz için. Evet biz de şimdi testlerimizi verdik sonucu bekliyoruz, pıhtılaşmaya da bakılıyor, sonuca göre hareket edeceğiz inşallah, pıhtılaşma sorunu da çok yaygınlaşmış sanırım son dönemlerde değil mi?Merhaba.Ben de henüz gebelik yok,düşünüyoruz.Benim babamın 3 sene önce akciğerine pıhtı attı.2 sene öncede acaba bende de var mı diye genetik uzmanına gittim ve bir değerim homozigot çıktı.Bebek düşünmeden önce öğrenmiş oldum.Çoğu doktor pıhtılaşmanın düşüklerle alakası olmadığını düşünüyor ve bir genetik uzmanı bana gebelik olursa ve düşerse demek ki sende vardır dedi.Yani illa düşük yaşamamızı bekliyor kimi doktor pıhtılaşmanın etkili olup olmadığını bulmak için.Gittiğim kadın doğum uzmanı sonucumu görünce hemen kan sulandırıcı hapa başlattı.Gebe kalınca iğneye başlarız dedi.Iyi bir doktora denk gelmek önemli.Umarım testleriniz temiz çıkar.Ama pıhtılaşma çıksa bile bunun iğne ve hapla tedavisi var.Içinizi rahat tuttun.:)
Açıkçası bu sorunun bende olduğunu bilmeden önce dikkatimi çekmemişti böyle bir şey.Şimdi insanın başına gelince "algıda seçicilik" oluyor ve etrafta çok olduğunu fark ediyorsun :)Merhabalar, teşekkür ederim yorumunuz için. Evet biz de şimdi testlerimizi verdik sonucu bekliyoruz, pıhtılaşmaya da bakılıyor, sonuca göre hareket edeceğiz inşallah, pıhtılaşma sorunu da çok yaygınlaşmış sanırım son dönemlerde değil mi?