- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Her şey yolunda, 1065 ile kese gördük sende alttan muayene ile görürsünEsra senin kaçtan kaça yükseldi canım. Yarın kese için randevum var. Çok korkuyorum canım benim dua edin bana. Siz kaç haftalık oldunuz sonrasında her şey yolunda mı
Haber vericem Esra. Öğlen randevum var kese içinHer şey yolunda, 1065 ile kese gördük sende alttan muayene ile görürsün
Haber vericem Esra. Öğlen randevum var kese için
Var mı bir haberHaber vericem Esra. Öğlen randevum var kese için
Betaya baktırdım güzel katlanmamda devam ediyor ve şükür keselide gördük3e hatta 4e katlayabilir. Benim de 386dan 1111e yükselmişti. Şuan 27.haftamdayım her şey yolunda çok şükür. Endişelenmeyin.
Söylemiştim sana herkesin dinamiği farklı, çok şükür olumsuz bir durum olmadı. Bundna sonra pozitif düşünBetaya baktırdım güzel katlanmamda devam ediyor ve şükür keselide gördükboşuna ağladım stresten harap ettim kendimi bebeğimi boşuna üzdüm inşallah ona zarar verememişimdir
Ama keseye doktor 3 mm dedi acaba sorun mu bu 5 haftalık içinSöylemiştim sana herkesin dinamiği farklı, çok şükür olumsuz bir durum olmadı. Bundna sonra pozitif düşünsana ihtiyacı var annesi..
MaşallahBetaya baktırdım güzel katlanmamda devam ediyor ve şükür keselide gördükboşuna ağladım stresten harap ettim kendimi bebeğimi boşuna üzdüm inşallah ona zarar verememişimdir
İçin rahat olsun diye ekledim. Sağda yazıyor 5+6 3.19 mm :) kalbini her şeyini duyduk normal. Ama sen böyle evham yapmaya devam edersen kendine ayrı bebeğine ayrı zarar vereceksin. Allahında gücüne gidecekAma keseye doktor 3 mm dedi acaba sorun mu bu 5 haftalık için
Esra biraz içime su sertin çok sağol canım. Kaç haftalık olmuştun sen şimdiİçin rahat olsun diye ekledim. Sağda yazıyor 5+6 3.19 mm :) kalbini her şeyini duyduk normal. Ama sen böyle evham yapmaya devam edersen kendine ayrı bebeğine ayrı zarar vereceksin. Allahında gücüne gidecek
Maşallahİçin rahat olsun diye ekledim. Sağda yazıyor 5+6 3.19 mm :) kalbini her şeyini duyduk normal. Ama sen böyle evham yapmaya devam edersen kendine ayrı bebeğine ayrı zarar vereceksin. Allahında gücüne gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?