- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Muhtemelen kimyasal canım. Maalesef benimde 2.denemem kimyasal olmuştuKızlar tüp bebekte genetik taramalı transfer oldum 200 çıkmıştı Sonuç çok sevindim ama sonra iki gün sonra tekrar test verdiğimde 300 çıktı kimyasal mı bu dış gebelik mi? Çok kötüyüm kızlar ağlamaktan bayılıcam maaf haldeyim. Sağlıkla katlanışa dönen oldu mu böyle olup
Canım aynı yerde mi verdin kanı ya da aynı saatte mi %50 artışta az değilKızlar tüp bebekte genetik taramalı transfer oldum 200 çıkmıştı Sonuç çok sevindim ama sonra iki gün sonra tekrar test verdiğimde 300 çıktı kimyasal mı bu dış gebelik mi? Çok kötüyüm kızlar ağlamaktan bayılıcam maaf haldeyim. Sağlıkla katlanışa dönen oldu mu böyle olup
Benimde böyle dengesiz arttı bir defa, perişan oldum bıraktım her şeyi sonra birden düzeldi değer, sakın bırakma kendini 2 gün sonra kan ver lütfen. Bazen mucize olabiliyorKızlar tüp bebekte genetik taramalı transfer oldum 200 çıkmıştı Sonuç çok sevindim ama sonra iki gün sonra tekrar test verdiğimde 300 çıktı kimyasal mı bu dış gebelik mi? Çok kötüyüm kızlar ağlamaktan bayılıcam maaf haldeyim. Sağlıkla katlanışa dönen oldu mu böyle olup
Böylemiydi ama çok az artmış benim. Siz kucağınıza aldınız mıBenimde böyle dengesiz arttı bir defa, perişan oldum bıraktım her şeyi sonra birden düzeldi değer, sakın bırakma kendini 2 gün sonra kan ver lütfen. Bazen mucize olabiliyor
Kalp atışını duydum bitti dediğim tedavinin….
Benim daha azdı :) %35 artmıştı sizin %50 artmış lütfen bir sonraki kana kadar kendini harap etmeBöylemiydi ama çok az artmış benim. Siz kucağınıza aldınız mı
Aynı yerde verdim canım evet ve aynı saatCanım aynı yerde mi verdin kanı ya da aynı saatte mi %50 artışta az değil
Yaa çok güzel bir mucize çok şanslısınız adınıza çok sevindim. Bana da du edin içim yanıyorBenimde böyle dengesiz arttı bir defa, perişan oldum bıraktım her şeyi sonra birden düzeldi değer, sakın bırakma kendini 2 gün sonra kan ver lütfen. Bazen mucize olabiliyor
Kalp atışını duydum bitti dediğim tedavinin….
Doğum oldu mu sizin gebelik nasıl ilerledi pekiBenim daha azdı :) %35 artmıştı sizin %50 artmış lütfen bir sonraki kana kadar kendini harap etme
Sen naptın :) testlere dayanamıyordun kan verdin miLaboratuvarlara güven olmaz
İlaçalar bırakmadım hala belki diyorum ama içim içimi yiyor. Genetik taramalı yapınca çok umutlanmıştımMoralini bozma kimyasal ddğil gibi bırakma ilaçları
Sen içini ferah tut, dua edicem senin içinYaa çok güzel bir mucize çok şanslısınız adınıza çok sevindim. Bana da du edin içim yanıyor
İnşallah yaSen içini ferah tut, dua edicem senin içininşallah hayırlı haber alıcaz
Sizinki nasıl yüldi peki. İki günde yüzde kaç acaba. Valla içim yanıyor derdimi anlatamıyorum sanki kimseyeBenımde çok yavaş yükseldi elhamdulıllah sorun olmadı zaten olsa doktorunuz söyler kendı kendınızı üzmeyin bebeğe zarar verirsiniz
246-325-700 oldu . İkizlerimi bekliyorumSizinki nasıl yüldi peki. İki günde yüzde kaç acaba. Valla içim yanıyor derdimi anlatamıyorum sanki kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?