• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genetik taramalı embriyoda kimyasal olur mu?

3e hatta 4e katlayabilir. Benim de 386dan 1111e yükselmişti. Şuan 27.haftamdayım her şey yolunda çok şükür. Endişelenmeyin.
Betaya baktırdım güzel katlanmamda devam ediyor ve şükür keselide gördük🤲 boşuna ağladım stresten harap ettim kendimi bebeğimi boşuna üzdüm inşallah ona zarar verememişimdir 😞

Betaya baktırdım güzel katlanmamda devam ediyor ve şükür keselide gördük🤲 boşuna ağladım stresten harap ettim kendimi bebeğimi boşuna üzdüm inşallah ona zarar verememişimdir 😞
Söylemiştim sana herkesin dinamiği farklı, çok şükür olumsuz bir durum olmadı. Bundna sonra pozitif düşün ❤️ sana ihtiyacı var annesi..

Maşallah 🧿 sübhanallah Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah boşuna kendini yıprattın üzdün herkesin süreci farklı olur ilerler önemli olan bebeğinin sağlıklı bir şekilde büyümesi dilerim sağlıklı güzel bir gebelik 🤰 geçirirsin Allahın izniyle inşallah 🤲♥️🐣🥰

Ama keseye doktor 3 mm dedi acaba sorun mu bu 5 haftalık için
İçin rahat olsun diye ekledim. Sağda yazıyor 5+6 3.19 mm :) kalbini her şeyini duyduk normal. Ama sen böyle evham yapmaya devam edersen kendine ayrı bebeğine ayrı zarar vereceksin. Allahında gücüne gidecek

Eklentiler

• IMG_5792.jpeg
    IMG_5792.jpeg
    166,1 KB · Görüntüleme: 4
İçin rahat olsun diye ekledim. Sağda yazıyor 5+6 3.19 mm :) kalbini her şeyini duyduk normal. Ama sen böyle evham yapmaya devam edersen kendine ayrı bebeğine ayrı zarar vereceksin. Allahında gücüne gidecek
Esra biraz içime su sertin çok sağol canım. Kaç haftalık olmuştun sen şimdi

Back
X