- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
Kaçıncı gün ilk testinizi verdiniz246-325-700 oldu . İkizlerimi bekliyorum
Rabbimin izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün ilk testinizi verdiniz246-325-700 oldu . İkizlerimi bekliyorum
Rabbimin izniyle
12Kaçıncı gün ilk testinizi verdiniz
Umudum pek yok ama umarım öyle olurKaramsar olmayın belki başta düşük başlayıp sonradan hızlı bir şekilde artar olumlu düşünün olumlu olsun inşallah
Esasta bugün tBenim daha azdı :) %35 artmıştı sizin %50 artmış lütfen bir sonraki kana kadar kendini harap etme
bugun de 1000 çıktı anlamadımMoralini bozma kimyasal ddğil gibi bırakma ilaçları
Bugünde 1000 çıktı ama doktor kesinleştirmek için kese görmek için çağırdı yani sıkıntılı olup olmadığı çıkacak canımKaramsar olmayın belki başta düşük başlayıp sonradan hızlı bir şekilde artar olumlu düşünün olumlu olsun inşallah
Denin sonradan ikiye katlamış bençm bugün üçüncü değer 1000 çıktı üçe katlamış bu da sıkıntı değil mi ?246-325-700 oldu . İkizlerimi bekliyorum
Rabbimin izniyle
Belki ikizdir sizinkiDenin sonradan ikiye katlamış bençm bugün üçüncü değer 1000 çıktı üçe katlamış bu da sıkıntı değil mi ?
3e hatta 4e katlayabilir. Benim de 386dan 1111e yükselmişti. Şuan 27.haftamdayım her şey yolunda çok şükür. Endişelenmeyin.Denin sonradan ikiye katlamış bençm bugün üçüncü değer 1000 çıktı üçe katlamış bu da sıkıntı değil mi ?
Çok şükür çok sevindim bana umut oldu bunu duymak inşallah benimde sağlıkla ilerler. Kese ve kalp sesini duymadan insan netleştiremeyen kendini böyle boşlukta ve tedirgin kalıyor maalesef3e hatta 4e katlayabilir. Benim de 386dan 1111e yükselmişti. Şuan 27.haftamdayım her şey yolunda çok şükür. Endişelenmeyin.
Çok şükür artmış, önemli olan buydu. Benimde süşük gelip birden 3 e katlamıştı, 2 gün sonra keseyi görebilirsin beklemeden inşallah sorunsuz geçer odaEsasta bugün t
bugun de 1000 çıktı anlamadım
Ama canım benimde düşük işte birden üçe katladı. 300 den 1000 oldu ?Çok şükür artmış, önemli olan buydu. Benimde süşük gelip birden 3 e katlamıştı, 2 gün sonra keseyi görebilirsin beklemeden inşallah sorunsuz geçer oda
Beta çok hızlı yükselen bir değer birden artması sizi endişelendirmesin. Sağlıkla alın kucağınızaAma canım benimde düşük işte birden üçe katladı. 300 den 1000 oldu ?
E biliyorum benimde öyle oldu :) sen şükret artık biraz hafiflesin yüreğin, artmayabilirdi?Ama canım benimde düşük işte birden üçe katladı. 300 den 1000 oldu ?
Canım neden sürekli olumsuzu çağırıyorsun. Acaba karnındaki bebeğine eziyet ediyorsun anın tadını çıkarsana değerin çok güzel artmışAma canım benimde düşük işte birden üçe katladı. 300 den 1000 oldu ?
Esra senin kaçtan kaça yükseldi canım. Yarın kese için randevum var. Çok korkuyorum canım benim dua edin bana. Siz kaç haftalık oldunuz sonrasında her şey yolunda mıÇok şükür artmış, önemli olan buydu. Benimde süşük gelip birden 3 e katlamıştı, 2 gün sonra keseyi görebilirsin beklemeden inşallah sorunsuz geçer oda
Yok canım stres yapmamaya çalışıyorum sadece tedirginim. Keseyi görmeye gideceğim. Göreyim diye dua ediyorumCanım neden sürekli olumsuzu çağırıyorsun. Acaba karnındaki bebeğine eziyet ediyorsun anın tadını çıkarsana değerin çok güzel artmış
Allah razı olsun. İnşallah 5+0 da keseyi görebilir miyim pekiBeta çok hızlı yükselen bir değer birden artması sizi endişelendirmesin. Sağlıkla alın kucağınıza
Tabiki görebilirsiniz ama görmeseniz bile panik yapmayın geç görebilirsinizAllah razı olsun. İnşallah 5+0 da keseyi görebilir miyim peki
Umarım görürümTabiki görebilirsiniz ama görmeseniz bile panik yapmayın geç görebilirsiniz
Görürsün hiç düşünüp kafana takma bile. Günün sonunda herşey olacağa varıyor. Ne kadar stressiz hamilelik geçirirsen o kadar rahat ilerlersin. Şuan yapman gereken tek şey hamileliğinin tadını çıkarmakUmarım görürüm