• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genetik taramalı embriyoda kimyasal olur mu?

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.907
737
73
Kızlar tüp bebekte genetik taramalı transfer oldum 200 çıkmıştı Sonuç çok sevindim ama sonra iki gün sonra tekrar test verdiğimde 300 çıktı kimyasal mı bu dış gebelik mi? Çok kötüyüm kızlar ağlamaktan bayılıcam maaf haldeyim. Sağlıkla katlanışa dönen oldu mu böyle olup 😭😭

Kızlar tüp bebekte genetik taramalı transfer oldum 200 çıkmıştı Sonuç çok sevindim ama sonra iki gün sonra tekrar test verdiğimde 300 çıktı kimyasal mı bu dış gebelik mi? Çok kötüyüm kızlar ağlamaktan bayılıcam maaf haldeyim. Sağlıkla katlanışa dönen oldu mu böyle olup 😭😭
Muhtemelen kimyasal canım. Maalesef benimde 2.denemem kimyasal olmuştu

Canım aynı yerde mi verdin kanı ya da aynı saatte mi %50 artışta az değil

Benimde böyle dengesiz arttı bir defa, perişan oldum bıraktım her şeyi sonra birden düzeldi değer, sakın bırakma kendini 2 gün sonra kan ver lütfen. Bazen mucize olabiliyor🥹
Kalp atışını duydum bitti dediğim tedavinin….

Benimde böyle dengesiz arttı bir defa, perişan oldum bıraktım her şeyi sonra birden düzeldi değer, sakın bırakma kendini 2 gün sonra kan ver lütfen. Bazen mucize olabiliyor🥹
Böylemiydi ama çok az artmış benim. Siz kucağınıza aldınız mı

Yaa çok güzel bir mucize çok şanslısınız adınıza çok sevindim. Bana da du edin içim yanıyor 😞😞

Benımde çok yavaş yükseldi elhamdulıllah sorun olmadı zaten olsa doktorunuz söyler kendı kendınızı üzmeyin bebeğe zarar verirsiniz

Karamsar olmayın belki başta düşük başlayıp sonradan hızlı bir şekilde artar olumlu düşünün olumlu olsun inşallah 🤲

Back
X