Genetik tahlilde beni neler bekliyor

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Kizlar oncelikle cevaplariniz icin tesekkur ederim. Gectigimiz mart ayinda ikiz bebeklerimi 5 ayliklarken kalp durmasi sonucu suni sanciyla kaybettim ve ardindan kurtaj oldum. Doktor 3 ay kprunma verdi ve bu ay korunmam bitiyor. Kendimi toparlamam acisindanda 3 ay sonra genetik testlerini yapalim dedi. Biraz olsun daha iyiyim toparladim artik kendimi. Hala zorlandigim zamanlar oluyor. Mesela bugun doktorumu aradim ve epeyce bir sure sonra onun sesini duymak bile kotu olmama sebep oldu . Ve dahasi o hastahaneye gidecegim . Herseyin basladigi ve bittigi yere. Insallah yine birgun o hastahaneden saglikli bebislerle evimize geri donerim.

Genetik testte beni neler bekliyor peki. Sadece kan mi vercem. Birde muane olcam doktora rahim toparlandimi diye bakacak sanirim. Ara ara kasik agrisi kramplari sikayetimde var muane olmam lazim ama korkuyorum doger ultrasonu kullanacak diye.tam olarak bu genetik test hangi tahlilleri iceriyor. Kan pihtilasmasinada bakiliyormu ekstra mi talep etmem lazim. Birde ucret hakkinda bilgi verilmedi . 3 ay once 1200 civari bir rakamdan bahsedildi. Sizce daha mi pahalidir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimse yokmu yanit verecek (

arkadasım merhaba,
ikizlerimi erken doğumla kaybettım ıkıncıye hamıle kaldım oda aynen 7 aylıkken karnımda öldü.
sakın ama sakın para dökme cerrahpasada yapıyorlar getam da kan pıhtılasması yapıldı bana genetık için kan verdım 3 ay sonra cıkıcak sonucu.ama erken cıksın ıstıyorsan kanunı sultan suleyman hast 1 ay da yapıyorlarmıs umarım ıstanbuldasındır.

Cok sagol canim yorumun icin. Ne yazikki istanbulda oturmuyoruz. Ve izin imkanimiz yok oraya gitmek icin. Sonuclardan benide haberdar eder misin.7 aylikmis birde. Tam yuzduk yuzduk muyruguna geldik dedigimiz zamanlar.Allah sabir versin ne kadar kotu ne hissettigini biliyorum . Ama gececek atlatacagiz.

Bakalim ne olacak benim sonuclarim nasil cikacak. Rabbim bizi bir daha evlat hasretiyle evlat acisiyla sinamasin cok korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan. Bende imizlerimi hodrosefali sonucu karnimda olmesi sebebiyle kaybettim

amin inş canım umarım aynı seylerı yasamayız tekrar kan pıhtılaşması cıktı bende genetık ıcın sonuc beklıyorum suan.tahlillerini yaptırmadan sakın hamıle kalma cunku doktorum demıstı kı bana bı daha hamıle kalsan 7 aylık ken aynı sorunla karsılasırsın demıstı. devlet hastanelerıne sor derım ımkan varken nıye para dökesın kı özel oldugunda hemen hastanemızde yapılıyor moduna gırıyorlar bende gıttım devlete tek kurus vermedım kı bu testler pahalı denmıstı allah gönlumuze göre verır ıns.

Cok cok sagol tatlim. Acaba bendede mi kan pihtilasmasi var. Cunku geride kalmis bebekler 3 hafta. Beslenememisler bile. Acaba pihtilasmadan dolayi hani kan gitmiyormus ya besin alamiyormus ya. Bende pihtilasmadan supheleniyorum. Dur bir arastirayim . Sadece kan vriliyor degilmi. Baska birsey yapilmiyor.
Birde birsey sormak istiyorum kontrole gircem. Ucuncu ayim bu ay korunma donemim bitiyor ama muhtemelen kontrolde oldugum gun hastalanabilirim. Doktorun rahim toparlanmasina bakmasi icin alttan ultrasonlami kontrol etmesi gerekir yoksa usttenmi bamiyor karin bolgesinden
Ben dogerinden cok korkuyorum birde hastalanirsam bakamayacak ya ustten bakarsa belli olurmu toparlanip toparlanmadigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…