Merhaba canim genetik bölümünden randevu alıyor sun kaç düşük olduğunu soruyor doktor ailede benzer şeyler yasayan varmi eşinle akrabalık varmı vs soru soruyor benim iki tane kalp durması kaybim vardi genetik araştırma yapıldı kromozom anomali ve kanda pıhtılaşma varmı diye bakıldı kan alıyor lar korkacak bişey yok merak etme.esimden de istediler oda kan verdi sonuç ta 28.gun cikti telefona mesaj geliyor çıktı diye.ama devlet hastanesi bebeği araştırmadi 3 düşük olması gerekiyor mus ben kurtaja girmeden önce eşim özel laboratuvar aradı bebeği koymak için kab aldı getirdi ordan kurtaj sırasında bebeği de özel labaratuvara verdik yani 900 tl di kromozom anamoli bakıldı 15 günde de o çıktı.butun sonuçları da genetik doktoru na verdik herşey normal bende kan pıhtılaşma ya yatkınlık var mış hamile olur olmaz igne vurulacak sin dedi kadın doğum gittim en son onada gösterdim öğrendiğin an gelecek sin igne bastacaz dedi peritonolji bölümü.folik asit kullan devam et dedi sitrese gerek yok dedi bu kadar.herseyi anlattım belki yatarım olur sana.senin kaç düşük kaç aykikti