• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Genetik sac dökülmesi , ince telli sac seyrek sac :S :D

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ela1998

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
249
1
116
Almanya
Eger sacin dogustan az ve ince telli ise baska yöntemlerle kalinlastirma yada gürlestirme imkani var midir ??? :S

dogustan az sac olduguna inanmiyorum ben, genetik sac dokulmeleri bile ergenlikten itibaren kendini gostermeye basliyor (mesela ben)
belki 13-14 yaslarinda baslamistir seyrelmeye ama sen farkinda olmadigin icin dogustan beri oyle saniyorsundur.
kalinlastirmaya gelince biotin haplari baya kalinlastiriyor killari. killari diyorum buna sac, kol bacak tuyleri dahil. baya kalin ve sert cikartiyor killari.
ama enaz 1500mcg alman lazim biotin
gecmis olsun

Suan 13 yasindayim annem saci cok az ( baya bi az bebek avucu kadar) oldugu icin genetik olabilir diye düsündüm. :(

Suan 13 yasindayim annem saci cok az ( baya bi az bebek avucu kadar) oldugu icin genetik olabilir diye düsündüm. :(

anladim canim, belki de haklisindir bilemiyorum.
benim de sacim baya az, yani cocugum olursa sanirim onun da senin gibi saci dokulecek:(
uzulme canim, once yapilacak seyleri yap (cildiyeye git, endokrinolojiye git), belki duzeltebilecegin bir nedeni vardir, eger hicbir neden bulunamazsa bu forumda yazilan alternatif tedavileri denersin (zeytinyagi sarimsak falan), en kotu ihtimalle sac ektirirsin canim herseyin bir cozumu var uzme kendini

Back