- 17 Ağustos 2007
- 151
- 0
- Konu Sahibi BenSevdaguL
arkadaşlar genetik sonucumda MTHFR A1298C HOMOZİGOT MUTANT yazıyor.Ne demek bilen varmı.lütfen acil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet tüp ile oldu.5 yıl dır istiyorduk.Açıklanamayan gruptanız biz bende ve eşimde bir sorun yok hatta çok sağlıklıyız.Fakat bazen hayatın ve rabbimin yazgıısı işte ugraşmak gerekiyor..2 yıl önce kendiliğinden gebelik oluşmuştu ama kaybettik.çatlatmalar , aşılamalar ve hatta 2 tüp deneme başarısızlıkla geçti.3 denemede 3 lü gebelik elde edildi ve 1 sonlandırıldı.İnşallah sağlıkla hepimiz kucaklarız bebeklerimizi.
aktüel benim ikinci tüp bebegimde tuttu fakat bebegin sekşiz haftalık olmasına ragmen kalbi atmadı dr özürlü bebek olabilir dedi (istanbuldaki degil bulundugum yerde takip eden dr bunu dedi) ben bu haberi yazdıgımda bir bebeginde translokasyon bozuklugu olabilir demişti senin bahsettiğin olayla bu aynımı canım benim bunu ayrıntılı araştırmama gerek ama korkuyorum herşeyi bilince stresin iki kat artıyor
sevgili KARINCA KIZ bizdede dengeli translokasyon problemi var.bu kromozomlarla ilgili.bence aktüel arkadaşımın dediği farklı bi problem.13-14-15-21.kromozomlarda sorun yaşanabiliyor.mesela bizim 13 ve 14.dr.bebeğimiz olsa bile düşebileceğini YADA ÖZÜRLÜ OLABİLECEĞİNİ söylüyor bu yüzden PGT yani genetik tanı yaptırmamız gerektiğini söylüyor.ama bunun içinde umut vermiyor.sen yine de araştır canım.BEN KABULLENDİM.BEBEK SAHİBİ OLAMIYCAM ONU HİÇ İÇİMDE TAŞIYAMIYCAM....hatta bazen eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum....
sevgili KARINCA KIZ bizdede dengeli translokasyon problemi var.bu kromozomlarla ilgili.bence aktüel arkadaşımın dediği farklı bi problem.13-14-15-21.kromozomlarda sorun yaşanabiliyor.mesela bizim 13 ve 14.dr.bebeğimiz olsa bile düşebileceğini YADA ÖZÜRLÜ OLABİLECEĞİNİ söylüyor bu yüzden PGT yani genetik tanı yaptırmamız gerektiğini söylüyor.ama bunun içinde umut vermiyor.sen yine de araştır canım.BEN KABULLENDİM.BEBEK SAHİBİ OLAMIYCAM ONU HİÇ İÇİMDE TAŞIYAMIYCAM....hatta bazen eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum....
gamze su cum hakkımızda hayırlı olsun ne güzel yazmışsın verende o alanda elimizden ne gelir hayırlısı...bebek almak için neler yaptınız ne aşamalardan geçtiniz yazarsan seviniriz canım..tüpbebek ve evlatlık topiğinede yazarsan almak isteyenler faydalanır bilgi sahibi değiliz yaşayanlar anlatırsa çok aydınlatıcı ve cesaret verici oluyor canım.teşekkürler..
kan testleriyle belli oluyor