- 23 Mart 2025
- 12
- 6
- 1
- 30
Merhaba kızlar. Benim birden fazla sorum var ve sizlerin süreçleri beni aydınlatacak ve rahatlatacak inanıyorum
. Ben 7 yıllık evliyim ve 5 hamilelik geçirdim. Bir tanesi dış gebelik, bir tanesi boş gebelik yolk ve kese var bebek yok, bir tanesi kese bebek var kalp atışı yok, bir tanesi kimyasal beta 1.300 ve sonra adet olma ve sonuncusu yine boş gebelik kese var başka bir şey yok. Çok yorucu ve kötü deneyimlerdi. Herkes yaşın genç (30) dene sürekli diyor
sürekli denemek sürekli aynı acıları çekmek beni çok yıprattı ve psikolojim çok bozuldu intihara kadar sürüklemek üzere. Hatta çoğu doktorun dene demesi beni bir genetikli tüp bebeğe yönlendirmemesi ayrı bir olay. Parasıyla değil mi yap kardeşim diyesim geliyor ama gittiğim tüp bebek uzmanları bile deneyin gencsiniz diyor
. Genetik testlerimizi çok önceden yaptırdık bende sadece kan pıhtılaşması var onda da iğne kullaniyorum her zaman. Ben istiyorum ki genetikli tüp bebek yaptırayım ve net sonuç alayım artık bebisim kucağımda olsun. İstanbul Anadolu yakasında gittiğiniz bir hastane doktor var mı? Bu süreçlerden geçenler detaylı anlatabilir mi?
Hastane
Doktor
Fiyat
Hangi aşamalardan testlerden geçildi
Anne ve babadan neler istendi
Hangi iğne ve ilaçlar kullanıldı
Takviye ilaç vitamin verildi mi? vb vb
Aklımda bir sürü soru ve endişe artık yorulduk ve bende mutlu olmak istiyorum sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek istiyorum
. Deneyim bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum 

Hastane
Doktor
Fiyat
Hangi aşamalardan testlerden geçildi
Anne ve babadan neler istendi
Hangi iğne ve ilaçlar kullanıldı
Takviye ilaç vitamin verildi mi? vb vb
Aklımda bir sürü soru ve endişe artık yorulduk ve bende mutlu olmak istiyorum sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek istiyorum