canım forumu kullanmasını tam bilmiyorum kusura bakma sanada çok geçmiş olsun.biz eşimle uzaktanda olsa akrabayız ben 7 senelik evliyim ilk bebegim 9 haftalıkken karnımda öldü ikinci bebegim 14 haftalıkken özürleri yüzünden adanada balcalıda düşürüldü ona otopsi yapıldı ve meckel sendromu denildi deneyerek bulacaksın dendi üçüncü yine 10 haftalıkken karnımda öldü dördüncü ise yine 12 haftalıkken 2.nin sorunlarını taşıyodu ve oda sonlandırıldı ama araştırma yaptırmadım o yaşadıklarımla denemeyeli 3 sene oluyo çok korkuyorum birsürü buhran geçirdim agrıya tayin olduk bu sene bayramdan önce ankara genart la konuşmaya gittik yabancı ülkeye kanımızı yolladı şimdi gelecek sonuca göre hareket edecegiz inşallah rabbim sana bunları yaşatmaz bu denemen hayırlı ve saglıklı olur
benim bebegime meckel gruber sendromu teşhisi konuldu 4 bebegimi kaybettim şimdi kanlarımız yabancı ülkeye gitti bu hastalık için taşıyıcımıyız diye bakılıp bulunursa ayıklınabilirse ayıklanacakmış bunlar sen nasıl bi yol izliyorsun yazarsan sevinirim
Pgt tedvisi oluyormuş sgk ya geldi denildi araştırıyoruzMerhaba çok geçmiş olsun..
Ben de bu hastalıkla bir ay önce tanıştım ve cuma günü bebeğimi kaybettim şuan araştırmaya girdim sizi gördüm tekrar yaşadınız mı bu durumu lütfen cevaplar mısınız
Ben çok kararsızım genetik test yüzde yüz sonuç vermez belki bulamayız o zaman da yine doğal yolla hamile kalmani söyler şansa bırakırız diyolar çıkarsa genetik taramaları tüp bebek diyolar çok kararsızımPgt tedvisi oluyormuş sgk ya geldi denildi araştırıyoruz
Merhaba belirtiler neydi acabaKan sonuçlarınız nasıl çıktı acaba şuan ne durumdasınız
Çok geçmiş olsun Mechel Gruber mi çıktıBen 30 haftalık hamileyim bebeğime bu tanı konuldu sadece polidaktirisi(6 parmak) var belirti olarak . Ankara da şntergen tıp merkezinde gen araştırması yapıldı eşimde bende taşıyıcı çıktık. Haftaya perşemde günü çapada kurula çıkıcaz. Bu sendromlu olan bebekler doğmuyor mu acaba ? Bir sürü araştırma yaptım yaşayan bir bebeğe rastlamadım . Çok büyük psikolojik buhrana girdim .
Evet bu sendrom çıktıÇok geçmiş olsun Mechel Gruber mi çıktı
Merhabalar aradan çok uzun zaman geçmiş ama umarım mesajımı görürsünüz . Benim de 2 tüp bebeğim kalp atışı aldıktan sonra 6 ve 9. Haftalarda kaybettim . Nasıl bir yol izlediniz acaba siz neler yaptınız bunun içinBende gecen hafta 4.denememde husrana ugradim benim gibi sorunu olan varmi bizim sorunumuz sebepsiz infertile 6 yillik evliyim yas 27 3 tup bebekte tutup dustu 1 tanesi negatif oldu kanda pozitif goruyorum biturlu devami gelmiyor histeroskopide temiz cikti kanda genetik testler yaptirim esimle onlarda temiz ama gebeligimin devami gelmiyor doktorum embriyolara genetik tarama yapalim diyor genetik taramada basari sansi ne kadar ve yaptirsam mi genetik tarama yardimci olursaniz sevinirim