Genel kaynana ama bu sefer farklı

Bu saaten sonra kimseyi değiştirmeyi bırakın kayinvalideniz de eşinizle de aile yüzünden hesap sormayın siz cevabı verin ve sonraya taşımayın ne kendinizi nede eşinizi üzmeyin. Düğüne gelirsek. Siz herşeyi bile isteye yaptınız kimse size zorla yaptırmadı ve her aile evlendirdi cocugunu biz bu şekilde dizayn ettik. Durumumuza göre en güzelini yaptık derler. Evet iki kızınızı kaybettiniz Rabbim sabır versin ama hassa olabilir biraz . Lakin 7 yaşında ve ilgiyi çok seven çocuk dönemi. Ve sevebilir lütfen biraz dik olun rahat olun . Ben içinde tuttum şuan iki evlatlarimdan ayriyim. Yapmasaydin kim dedi yap . Niye sende güzel bir şekilde cevap verseydin Ve daha neler neler. Lütfen bosverin.

Daha birşey gormemissin ne Kaynanalar var ohoo takma kafana stres gebeliği etkiler

Validenin yaptığını düşündüğünüz şey nedir?
Bir evladı ile siz evlisiniz sevginizi onun evladına veriyorsunuz dimi ?o da evladını seviyor torunlarının acısını elbet de yaşamıştır yaşıyordur ama bir yerde hayat devam ediyor tıpkı sizin yaptığınız gibi.
Laf sokmak can acıtmak denilen şey bu konuda göremedim.

Valla bence öyle gözle görünür bişey yok , normal kv işte, sanki size türlü türlü kötülükler yapmış gibi abartmışsınız, yani kızını sevip övdüyse nolmuş yani ( 7 yaşında küçük bir kiz çocuğu) bence ortada bişey yok siz kendinize dert arıyorsunuz gibi geldi. Bence kv 'yi rahat bırakın sizde o da rahatlayın , Siz kötü kv görmemişsiniz kadın açıkça çatmadiğı sürece duyma görme ...

Öncelikle başınız sağolsun ama kendi acinizdan dolayı hassaslasmissiniz yoksa kadının dediklerinde bişey yok çünkü gorumcebiz daha 7 yaşında.Herseyi çok qbartmissiniz psikolojik destek almanızda fayda var.

Ben kayınvalidenizde bir sıkıntı göremedim siz hassas bir dönemdesiniz Allah yardımcınız olsun hiç kolay değil ama kızına çiçek falan demesi çok normal bence sizle hiç bir alakası yok takı mevzusu ise evlenen çiftlerin %70 i sizin durumunuz gibi olmuştur altınları ya alınmıştır ya takılmamıştır ondan onu kafaya takmayın arayı açmayın kayınvalidenizin ne düşündüğü değil size nasıl davrandığı önemli gerisini boşverin saygı duymasa gönlünüzü almaya çalışmaz saygısı var belli ki siz isterseniz bir destek alın rahatlarsınız Allah tekrardan evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah size de

Allah yardım etsin bu kaynanalara ya. Görümce dediğiniz 7 yaşında bir çocuk annesinin sevgisine ilgisine muhtaç. Eşya da ucuz pahalı sonuçta onlar para verip almış. Madem öyle kendiniz alsaydınız da paralarına minnet etmeseydiniz

Zaten kaynanaların tarzı bu ! Alttan alta yıpratırlar insanı ! Eşine patlayasın eşini boşasın gelir , kuzumlar da havada uçuşur böyle ! İstisbalara birşey demiyorum ama benim kaynanam da aynı , aklım fikrim kabusum oldu ! Uğursuz şeytan ! Kartları açık oynasa da ben de patlasam diye tetikteyim ! Yapmaz ama yapmaz !
başın saolsun canım ben de kaybettim bebeklerimi

Düğünde altınlar takip ertesi gün kolunuzdan çıkartılıp kuyumcuya iade edildiyse evet bu ciddi bir samimiyetsizlik.
Herkes ki siz daha hassassiniz takdir teşekkür bekle,r bunu hissetmek ister...
Evlatlarınız için basınız sağolsun, inşallah sağlıklı uzun ömürlü başka evladınız da olur, bunun tesellisi yok biliyorum... Sadece şunu bilin sizin evladınız onun da torunu vefat etmiş onun da acısı vardır mutlaka. Art niyetli değildir belki sizin için de ne bileyim minik kız çocuğuyla ilgilenmenizin iyi geleceğini bile düşünmüş olabilir. Art niyet yok burada hassas dönemdesiniz. Eşiniz sizi destekleyip kol kanat gerdigi için, anlayışlı olduğu için şanslısınız.
Kafanıza çok takmayın artık olan olmuş düğün donemi için. Sizi eşiniz takdir ediyor bu yeter

Dusunememistir bence uzuluceginizi onun kizi buyuk sizinkiler bebek oldugu icin cagiristiricagi aklina gelmemis olabilir. Hasas donemden geciyorsunuz sizin aciniza kasitli bisry oldugunu dusunmuyorum. Basiniz sagolsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…