- 16 Haziran 2009
- 231
- 46
- 38
-
- Konu Sahibi biyolog_nil
Ilk uyandiginizdaki o agriyi tarif etme imkaniniz var mi acaba4 yil evvel genel anestezi ile dogum yaptim cok anestezi vermiyolar canim cocuk giydirilip hazirlanmis odada cikartilmis ben gelmisim yani cok bir zamn kaybim olmadi bana dikis atarlarkn hemsireler cocugu hazirlmis odaya geldigimde kendimdeydim agrim sizim olmadi hemn hemsire geldi agri kesici igne vurdu sonra bebegimi emzirdir sadece dikislerden dolyi hareketlerim kisitliydi o kadar hayrli dogumlar olur insaa
Ilk uyandiginizdaki o agriyi tarif etme imkaniniz var mi acaba
Peki ikinci ameliyatta oturup kalkarken cok agri oluyomuydu ve bu ne kadar surdu tahminen ben yola ne zaman cikabilirim aslinda bu yuzden agrilardan biraz korkuyorum cok zor olursa haftalarca donemezmiyim eve diye dusunuyorum
Ay insallah ilk gun gozumde buyuyo sadece agri kesici yaparlar ben uyanmadan ama yeteli olur insallahAnestzinin etkisi gecmeden agri kesicileri dayadilar bana...6..7 saat sonra odada yurumk icin kaldirdilar hasta bakicilar..temmuzd dogum yaptim 2.3 gune bebegi tek basima bakar hale geldi bu ikinci bebgim her ikisindede oyle oldu
Insallah ya korkularimi bi yenemedim gitti doktorumada cok guveniyorum aslinda amaSikma canini allhin izniyle ise yarar agri kesiciler..dayanilmicak gibi degil inanki
Bende insallah iki hafta sonra genel sezeryan olucam oncesinde ayni sekilde miyom ameliyatim var yinede korkuyor insan ameliyat sonucta... dr kac kez tembihledim uyanmadan yapin agrikesiciyi diyeInsallah ya korkularimi bi yenemedim gitti doktorumada cok guveniyorum aslinda ama
Cok mu kotu oluyo o ilk agriBende insallah iki hafta sonra genel sezeryan olucam oncesinde ayni sekilde miyom ameliyatim var yinede korkuyor insan ameliyat sonucta... dr kac kez tembihledim uyanmadan yapin agrikesiciyi diye) digerinde tam ameliyathaneden cikarken hafuf uyandim agriyi hatirliyorum kesilen yer yanio sanki ama sonra hmn yaptilar agri kesiciyi sanirim ayilana kdr hisettmdm.
Arada 15 ay ara olmasi cok kotu olmus herkesin vucudu 6 ayda toparlanmaz bence sezeryanda iki dogum arasi en az 2 bucuk 3 yil olmali ki vucudumuza zaman tanimamiz gerek yani ben oyle dusunuyorumKonu sahibi coktan dogum yapmistir amagenede belki bilgi almak isteyen baska arkadaslar olur. 1. Her insanin ameliyat macerasi farkli olur kimi rahat kimide agrilidir. Ben 15 arayla iki sezeryan oldum ikiside genel anesteziydi ilk dogum cok rahatti 45 dk hersey olmus bitmis ben odamda bebisimi emziriyodum .. ama ikinci dogumda kum torbalari agrilar yanmalar derken baya bi aci cektim yani ikisinide ayni doktor yaptiayrica ikincisinde 2 saatte ancak odama almislar ..
evet kesinlille haklisiniz ikinci dogumumda sikintilar yasadigimi belirttim ama esimle cok istedik ikiz gibi buyusunler birbirlerine arkadas olsunlar ... ama hersey oyle dusuncelerdeki gibi tozpembe degilmisArada 15 ay ara olmasi cok kotu olmus herkesin vucudu 6 ayda toparlanmaz bence sezeryanda iki dogum arasi en az 2 bucuk 3 yil olmali ki vucudumuza zaman tanimamiz gerek yani ben oyle dusunuyorum
Çekmişsini çekiceğinizi artık yapcak bişey yok malesef en azından bişey olmamış ona şükretmek lazımevet kesinlille haklisiniz ikinci dogumumda sikintilar yasadigimi belirttim ama esimle cok istedik ikiz gibi buyusunler birbirlerine arkadas olsunlar ... ama hersey oyle dusuncelerdeki gibi tozpembe degilmisAllah im acilarini gostermesin