Gene bir sorunum var..

Bende kesilmekten korkuyorum zaten . Yoksa sancıya katlanırım diye düşünüyorum ama bakalım, ben sancı anında kesin kesin dermişim

Hakkımızda hayırlısı, doktorlar gereksiz yere kesmesin de. Zorunluluğa razıyım yani.

Karnımın içi acıyor sabahtan beri.
Sola yatınca acıyor daha çok.
Gaz sancısı sanıyordum ki,gaz sancısı falan değil.
Rahim genişlediği için mi olur acaba?
Baya bir acıyor,bebişimde içerde kıpırdıyor: )Onun keyfi iyi çok şükür,maşAllah.: )

ilk cocukta cok fazla takiliyor insan. Fazla takmamaya calis. Arada agrilar sizilar olacaktir. Bebek de donecektir. Donmezse sezeryan olursun olur biter. Once sagliginiz. Hareketlerine gelince, hissetmen ne kadar dinlediginle alakali. Ye cikolatani, yuruyus yap inat ederse milim kipirdamaz, kalbini sıkıştırır resmen. kipirdadigini hissettiginde ye tatlini bak nasil artacak. Hissettiğin zaman keyfine var. Donem donem azalabilir kipirdanmalari. Ama hic hissetmezsen sorun olur. Yeri dalaldikca tok olacak kipirdanmalar. Daha sert. Bazen canini acitacak kadar. ilerleyen aylarda acitacak. Acidan zevk almak nedir bu zamanda ogreniliyor. Ama gazla denk gelince biraz sıkıştırabilir. :) Kucuklere daha cok alismis olacaksin daha az hissedeceksin. Tum kucuk hareketlerini hissetsen hayatina konsantre olamazsin.

Dediklerinizin hepsini yaptım yavaş hareket dönemlerinde.
Zaten bunları denemeden sıkıntı yapmam.
Dediğiniz gibi inat edince ediyorlar.
'Önce sağlığınız 'demişsiniz ama anladım desem yalan olur.
Çünkü bütün sıkıntım kızımın ve benim sağlığımın yerinde olması için şüphesiz.

Canım, sanırım arkadaş üstlerde geçen sezeryan mı-normal mi döner mi dönmez mi stresimiz için sıkıntı yapmayın; doğum bir şekilde olur normalse normal, dönmezse de sezeryan olursunuz, önemli olan sağlığınız demek istemiş. Ben öyle anladım ama :26:

nurtopum dünkü kontrolün nasıl geçti?
bizimki çok şükür korktuğuma stres yaptığıma değmedi
bebeğimin minik kalbi pıtpıt atıyor.
dr.bundan sonraki kontrolü 1 hafta değil de 10 güne çıkardı.
Allah hepimizi sağsalim kavuştursun miniklerimize...

Ay hadi hayırlısı canım..
Sende benim gibi sık kontrolden yanasın: )
MaşAllah o atan kalbe.
İnsan afallıyor değil mi tüm olanlara?
Korkuyla gidiyorsun,ama büyük bir mucize yaşıyor içeride biz korkarken..
Herşeyden korumaya çalıştığın can Allah istedikten sonra her türlü sağlıkla ilerliyor..
Bizimde çok güzel geçti çok şükür..ama 100 lük şekerden yırtamadım.
Sırada o var şimdi: )

evet kıymetli gebeliklerde dr.sıkı kontrole çağrıyormuş.
Afallamaz mı içeri girene kadar dr.ultrasonu karnıma koyduğu an hep olumsuz haber duyacakmışım gibi geldi.
Sonra dr.yaklaştırıp bak atıyor diyince bir de dışarı verince sesi pıtpıtpıtpıt hızlı hızlı..çok güzeldi ya.
Ben karnımıza baskı olmasın diye yüzüstü bile yatmıyorum hiç,dr.iyice görmek için pıtırcığımı bastırdı da bastırdı:)dediğin gibi allahım yeter ki ol desin....
Senin için de çok sevindim kızın olucak galiba değil mi?
Inş.şekerden de yırtarsın

Evet canım kızım olacak Allah ın izniyle.
Benimde karnıma usg aletini bastırınca dr a 'bir şey olur mu' dedim: )))
Dr 'saçmalama' dercesine bir bakış atmıştı bana: )))
Darısı bir dahaki kontrollere inş..

...Bebek de donecektir. Donmezse sezeryan olursun olur biter. Once sagliginiz....

Normal dogum olmazsa sezeryan olursunuz.Once ikinizin de sagligi.... anlaminda yazmistim. Daha donmesi icin de zamani bol. Doktorunuz da belirtmistir zaten.

...Bebek de donecektir. Donmezse sezeryan olursun olur biter. Once sagliginiz....

Normal dogum olmazsa sezeryan olursunuz.Once ikinizin de sagligi.... anlaminda yazmistim. Daha donmesi icin de zamani bol. Doktorunuz da belirtmistir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…