- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.521
Ne hurmalar yer ne cevızler kırardık kimbılır......Evet o lafa da alıştım ya buradakiler de diyo reis
Bekarken karsilasacaktik biz ahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne hurmalar yer ne cevızler kırardık kimbılır......Evet o lafa da alıştım ya buradakiler de diyo reis
Bekarken karsilasacaktik biz ahh
Trakya icanadolu booyle boydan boyaNe hurmalar yer ne cevızler kırardık kimbılır......
Bu saatte kimsecikler yokNe hurmalar yer ne cevızler kırardık kimbılır......
Tenhaya gel fıstıqAç aç aç cgchgjgdhfd
Bizde gelek miTenhaya gel fıstıq
Hahahahahaha cok tatlısın sen ya, sen benı merak ediyorsun ben seni gıyabında seviyorumBu saatte kimsecikler yok
Ben seni de çok merak ediyorum yaa bi foto atsana
Madem yedigin hurmalari anlatmadin foto atmak zorundasin
Ulu orta istiyoruz oyle genelde konusup ozelde ıfsalanmak yok shshshshshshsTenhaya gel fıstıq
Tenhaya gel fıstıq
Biyey biyey gelin, toplu olmaz önce kadınlar ve çocuklarBizde gelek mi
Ben gördüm erkek maşallahı varBu saatte kimsecikler yok
Ben seni de çok merak ediyorum yaa bi foto atsana
Madem yedigin hurmalari anlatmadin foto atmak zorundasin
Bende gelem nolürBendenkimseyebahsetmeyin post: 63446435 .!.:Tenhaya gel fıstıq
Bekle az sonra sevgülün kimliğimle gelip azarı kayıcam sanaHadi hadi yeme beni yiğidin mali meydanda olur hgdhgchgd
Off neden ben kamyoncu dayılar gibi konuşmaya başladım durdurun beni
⚘Hahahahahaha cok tatlısın sen ya, sen benı merak ediyorsun ben seni gıyabında seviyorum ♥
Ya atarım da kaldırmayı bilmiyorum gecen gun de fal ıcın el fotosu atacaktık onu bile beceremedim ben
Bekle az sonra sevgülün kimliğimle gelip azarı kayıcam sana
Iyi ki sana erkek dedik tmmBen gördüm erkek maşallahı var
Bende gelem nolür
Valla naz degıl ben sılene kadar kaydederler sosyal medyada sevgili ararken kullanırlar falan shshshshshshs o derece guzelım sadece sen ben Gsyabk Brokolis Bendenkimseyebahsetmeyin olsa Valla atarım foto⚘
Düzenle yapıp siliyosun resmi sonra kaydet yapiyosun hepsi bu bilirsin sen bence hadi nazlanma
Sende seviliyorsun özellikle çirkin sevdigin için
Sen erkeksin bana yürüyorsun stalk falan farkındayımIyi ki sana erkek dedik tmm
Hayır ya atma yüzünü falan kimseye güven olmaz reis.Valla naz degıl ben sılene kadar kaydederler sosyal medyada sevgili ararken kullanırlar falan shshshshshshs o derece guzelım sadece sen ben Gsyabk Brokolis Bendenkimseyebahsetmeyin olsa Valla atarım foto
Valla naz degıl ben sılene kadar kaydederler sosyal medyada sevgili ararken kullanırlar falan shshshshshshs o derece guzelım sadece sen ben Gsyabk Brokolis Bendenkimseyebahsetmeyin olsa Valla atarım foto
Karanlık şuan o işareti yapsam da göremezsinizBendenkimseyebahsetmeyin Brokolis benneyanginlargordum yengeç anası erkek kesin bilgi nah işareti yapıp atsın avrat olduğuna inanırım
Y Yengec anasi