- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.081
No eski bir dizi sanırım o oyuzden oncelik yenilerde hepKız Grey's Anatomy'i bulamadın mı güzel bir sitede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
No eski bir dizi sanırım o oyuzden oncelik yenilerde hepKız Grey's Anatomy'i bulamadın mı güzel bir sitede
Ben aslında yogummmmKedili videosu, çikiletaa yemeliyim de güzel
Hemşo sana noolduuuuBen aslında yogummmm
Selam bebısımTekrar selamlar melekler
Ya bugün ahahaha arkadaşım maske yapma akımı başlattı instadan benide akıma etiketledi tek maske yapıp çeken kız bendim ahahahah sonra dedi senin çirkin olman lazımdı bu ne güzellik falan sonra paylaşmış ahahah rezil oldum derken arkadaş istekleri gelmeye başladı ahhahaha çok güldüm ya hep erkekler yapıp atmış tek kız ben kalmışım ahahahahSelam bebısım
Eglendın desene ohYa bugün ahahaha arkadaşım maske yapma akımı başlattı instadan benide akıma etiketledi tek maske yapıp çeken kız bendim ahahahah sonra dedi senin çirkin olman lazımdı bu ne güzellik falan sonra paylaşmış ahahah rezil oldum derken arkadaş istekleri gelmeye başladı ahhahaha çok güldüm ya hep erkekler yapıp atmış tek kız ben kalmışım ahahahah
Evett canım :) boşanmış bir anne erkeği öpebilir mi sorusunu görünce daha bi güldüm çok saçma bi soru başlığı ahahahaEglendın desene oh
Hıc, gebeysem aldırcam gebe mıyım kızlıgını dıktırenler temalı konulara bakıyorum sıkıntıdan arada survivor a bakıyorum. sen napıyosunNörünüz hatunlar neredesiniz
dolanıyorum youtube köşelerindeNörünüz hatunlar neredesiniz
Bende survivor a bakiyorum ruhum fakir oldugu icin gonulluleri tutuyorum. Ruh eşim olan bi halt edemeyen yasini tutuyorum.Hıc, gebeysem aldırcam gebe mıyım kızlıgını dıktırenler temalı konulara bakıyorum sıkıntıdan arada survivor a bakıyorum. sen napıyosun
Düştüm youtube koselerine öğüt veren çok olur...dolanıyorum youtube köşelerinde
Bende gonullulerı tutuyorumBende survivor a bakiyorum ruhum fakir oldugu icin gonulluleri tutuyorum. Ruh eşim olan bi halt edemeyen yasini tutuyorum.
Kılıf diktirenler mi en sevdiğim
Hanı nerede hani hani
Reklamdan cigerim solduBende gonullulerı tutuyorum
Benimde. Odama geldım sonunu goremedım kim kazandıReklamdan cigerim soldu
Gizemi salın ya gizemi salın bdv de konu açsın kocam beni duvara fırlatıyor diye böyle israf bi kız.olamaz vallahi oturup ağlayacağımBenimde. Odama geldım sonunu goremedım kim kazandı
Gizem kazanmış ama?Gizemi salın ya gizemi salın bdv de konu açsın kocam beni duvara fırlatıyor diye böyle israf bi kız.olamaz vallahi oturup ağlayacağım
Aynen sonradan canım bitanem dedim içimdenGizem kazanmış ama?