çalışıyor para kazanıyorsun arada kendine izin verir ödüllendirirsin 2 günlük tatil gibi nerede yaşıyorsun ki aktivite gibi sıkıntıların söz konusu çok mu ıssız bi yer ve ne iş yapıyorsunEvet kizlar gençliğim burada çürüyüp gidiyor ya çok skldm artik sabrimda tahammülümde kalmadi inanin 27 yasindayim kücük bir ilçede yasiyorum köy sayilir calisiyorum sosyal anlamda yapilacak bise yok merkeze çok sk gdemiyorum sosyal aktivite yok yani uzak zaten .tayin de çok zor bu sene istiycem ama artik olsada heralde su saatten sonra cokda bi değişiklik olmaz herhalde hayatimda .şuanda sevdiğim biri var ama o istemedi duygusal anlamda yasadigim yikintilar anlatmakla bitmez kisaca noolcak böyle bilmiorm bunaldim öyle içimi dökmek istedim
Gdemiyorm canm ailem öyle izin vermez her yere bi merkeze gdiorm iste bide yillik izin ailemle yasiyorum buraliyim maalesefçalışıyor para kazanıyorsun arada kendine izin verir ödüllendirirsin 2 günlük tatil gibi nerede yaşıyorsun ki aktivite gibi sıkıntıların söz konusu çok mu ıssız bi yer ve ne iş yapıyorsun
ne iş yapıyorsun ve hangi ildesin arkadaş çevresi falan yapsan iş çıkışı oturup sohbet edecek imkanınız olsa falan yok mu bu tarz bir yer birde kaç yaşındasın ki ailen izin vermiyor sanaGdemiyorm canm ailem öyle izin vermez her yere bi merkeze gdiorm iste bide yillik izin ailemle yasiyorum buraliyim maalesef
Hayir canm ben buraliyim evet vardi bi donem vardi ortamim onlarda kalmadi gitti herkes buradan bi biz gdemedikGörev icabı oradasiniz sanırım. Bir zamanlar ben de öyle küçük bir yerde çalışıyordum. Aslında küçük yerlerde arkadaşlık ilişkileri daha sıcak olur. Ben bir daha öyle bir ortam yakalayamadim mesela. Arkadaş ortamınız nasıl? Biraz arkadaşlık edinme şansınız olursa iyi vakit geçirebilirsiniz belki. Umarım yakın zamanda gönlünüzce göre bir yere gidebilirsiniz. Sevgiler.
27 yasindayim bankacym otrcak hicbiyer yok maalesef ailemlede sorunlar var zaten hepsi üst üste anliycaginyalivescege .!.:ne iş yapıyorsun ve hangi ildesin arkadaş çevresi falan yapsan iş çıkışı oturup sohbet edecek imkanınız olsa falan yok mu bu tarz bir yer birde kaç yaşındasın ki ailen izin vermiyor sana
güzel bir mesleğin var yaşın da gayet normal ama ailenin sana baskı yaptığını mı düşünüyorsun ve gerçekten baskı mı yapıyor belki sorunları çözsen herşey düzelebilir27 yasindayim bankacym otrcak hicbiyer yok maalesef ailemlede sorunlar var zaten hepsi üst üste anliycagin
Hayr deil dedign gibi yapiorm ama yine bos geliyor bana herşey acikcasi cnku nereye kadar diyorsun artik farklıddeğişiklik bekliosn hayatnda soncta gezip tozmak istyo insan ama artik imkansiz gibi benim.icin[/QUOTE][QUOT risopraz, post: 40676258, member: 623863"]öğretmenlik mi ? ben sizin yeriniz de olsam para biriktirirdim .anladığım kadarıyla zaten gezip tozup para harcayamıyorsunuz onları biriktirin işte. araba alın mesela .yada ev için peşinat biriktirin. şu can sıkıntısı ile ilgili olarak film arşivi yapın .zamanınızı öyle geçirin . kitap alın okuyun bol bol :)
Evet canm baski var en çokta nie evlenmiosn baskisi olmuyor yani ben napayim zaten sevdgm insanla olmdi aci cekiorm bi yandan[/QUOTE]TE="yalivescege, post: 40676341, member: 659417"]güzel bir mesleğin var yaşın da gayet normal ama ailenin sana baskı yaptığını mı düşünüyorsun ve gerçekten baskı mı yapıyor belki sorunları çözsen herşey düzelebilir
Zaten ailenle beraber yasiyormussun. O da kisitlar seni biraz tabi. Yine de olumlu tarafından bak öylesine bir yerde calismiyor da olabilirdi. En azından bir mesleğin var. Dilerim gönlünce olur.Hayir canm ben buraliyim evet vardi bi donem vardi ortamim onlarda kalmadi gitti herkes buradan bi biz gdemedik