• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gençler için

rocco_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
87
0
86
Bursa
merrhaba arkadaşlar bana fresh çiçek kokusu parfüm önerir misiniz?ama baharatlı ve çok şekerli olmasın vede baharatlı olasın lütfen 17 yaşındayım bu ara çok teşekkür ederim orjinal alamam açık parfüm almayı düşünüorum d&p de nasıldır??

canım d&p den almak yerine bana kalırsa huncanın she serisinden birini deneyebilirsin. ben dün kokladım bimde seti vardı pırıltılı vücut losyonu , parfüm ve deo 18.90 tl idi. yeşili çok hoş hem fresh hem de çiçek kokusu pembe ve moru da güzel hem de kalıcı.ayrıca yaşına çok uygun.

tesekkür ederim she daha önce kullandım yeşilini ama kalıcı değil daha bir kalıcı koku istiyorum yok mu hiç bilenn ??

hımm dp de olmayabilir sorun değil ama hesaplı olursa benim için iyi olur malum öğrenci bütçesi:)
ve de kalıcı olsun istiyorum 2 gün falan...

emotion deodorant kullanmak istersen veya 20-25 tl emotion parfüm çeşitleri çokk güzel bence hem hafif hem kalıcı ben lisede deodorantını kullanırdım...kaydirigubbakcemile4

cnm bnde 18 ysındymm she alablırsın mor renklıdışı hos kokusu var bıde dp den gucci rush olablır..

rocco cum bence emotion 'un en güzel kokusu romance dir. bir parfümeriye gidip deneyebilirsina.s

Back