köpeğe garip gelmiştir ,korkudan ısırmıştır sanırım.sara nöbeti geçirdiği sırada... ne korkunç bir ölüm
Aynen oldum olası korkarım bu Pitbull cinsi Köpeklerdensara nöbeti geçirdiği sırada... ne korkunç bir ölüm
bizim mahallede var .Aynen oldum olası korkarım bu Pitbull cinsi Köpeklerden
köpeğe garip gelmiştir ,korkudan ısırmıştır sanırım.
Yok anam bunun küçüğü büyüğü korkunçbizim mahallede var .
küçükken pek bir sevimliydi severdim ,büyüyünce tırstım .
öyle de sara nöbeti biraz farklı .hastalık anınında sahibini korumaya çalışan onca köpek videosu izledikten sonra bu bana garip geldi
öyle de sara nöbeti biraz farklı .
sahibini o şekil ilk defa gördüyse anlam verememiş olabilir
korkmuştur hayvan.
Bu olabilirbelkide güzel yetiştirilmemiştir kimbilir...
dengeli cins mi dengesiz cins mi ?Hem delikanlıya hem pitbull'a yazık olmuş
Pitbull 2 ırktan türetilmiş diye biliyorum, bazı türetilmiş ırklarda genetik bozukluklar olabiliyor, belli bir yaşa geldiklerinde bu bozukluklar devreye giriyor ve kiminde bir hastalık oluşurken kiminde dengesizlik sorunları yaşanıyor.
Bu pitbull 5-6 yaşlarındaymış, biyolojik saati devreye girmiş, sahibini öyle görünce kendini tehlikede sanıp zaten genlerinde olan saldırganlık ortaya çıkmış olabilir, pitbull'lar doğrudan boyna saldırır.
Alman çobanın, rottweilerın, dobermannın, ya da dogonun da farkı yok o açıdan bakarsanız. Saldırgan yetiştirmek isteyen insanlar bu ırkları da, ismini yazmadığım diğer bir sürü ırkı da zaten saldırgan yetiştirebiliyor.dengeli cins mi dengesiz cins mi ?
bunu ayırmamız pek mümkün değilken hiç beslemesek bu cinsi olmaz mı?
Şehrin göbeğinde çok gereksiz.
Dağda bayırda filan bekçilik için normal de ,şehirlik yerde daha uygun cinsler var.
Alman Çoban Köpeği gibi,ne bileyim Retreıval gibi,Doberman gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?