canim nasilsin,görüsemedik seninle ne zamandir,aklimdasin hep,sana söylediklerimi hatirliyosun demi,su hayatta neler neler oluyor,herseyin bir caresi bulunuyor artik.gün dogmadan neler doger,tip cok ilerledi,Rabbim sana bunu yasatti ama caresinide verecektir,esinle öyle bit kilitlenin ki,heleki su dönemde,esin üzüntüsüne öyle yapiyordur canim.erkekler pek belli etmez,zamanla hersey yoluna girecek.Rabbim yar ve yardimcin olsun,biliyorsun her zaman yaninda oldugumu,cok öpt tatlimma.s.arkadaşlar ben 28 yaşındayım 37 hafta 3 günlük hamileyken sezaryana alındım kanamam durmadı ve malesef bir operasyon geçirmek durumunda kaldım yoksa beni kaybedeceklerdi rahmim alındı oda yetmedi 4 gün sonra oksijensiz kaldığından kızım edayı kaybettik 17 nisanda 3 ay olcak ama hala kendimi toparlayamadım birde eşim ilk başta destek çok olurken şimdi benden uzaklaşmaya başladı lütfen yardım edin arkadaşlar çok kötüyüm:Saruboceq:
canim nasilsin,görüsemedik seninle ne zamandir,aklimdasin hep,sana söylediklerimi hatirliyosun demi,su hayatta neler neler oluyor,herseyin bir caresi bulunuyor artik.gün dogmadan neler doger,tip cok ilerledi,Rabbim sana bunu yasatti ama caresinide verecektir,esinle öyle bit kilitlenin ki,heleki su dönemde,esin üzüntüsüne öyle yapiyordur canim.erkekler pek belli etmez,zamanla hersey yoluna girecek.Rabbim yar ve yardimcin olsun,biliyorsun her zaman yaninda oldugumu,cok öpt tatlimma.s.
saol canım yanımda olduğun için desteğin için çok tşk eşim düzeldi çok destek olmaya başladı ama kayınvalidem için aynı şeyi söyleyemem anneler gününde bile beni mahvetti benim acım zaten büyük kalktı bana ablan(görümcem) doğursunda versin size dedi her yukarı kayınvalideme çıktığımda kayınvalidem yok o doğum yapmış o hamileymiş diye söylüyor benim psikolojimi hiç düşünmüyor
saol canım yanımda olduğun için desteğin için çok tşk eşim düzeldi çok destek olmaya başladı ama kayınvalidem için aynı şeyi söyleyemem anneler gününde bile beni mahvetti benim acım zaten büyük kalktı bana ablan(görümcem) doğursunda versin size dedi her yukarı kayınvalideme çıktığımda kayınvalidem yok o doğum yapmış o hamileymiş diye söylüyor benim psikolojimi hiç düşünmüyor
rica ederim canim her zaman.sevindim esinin düzelmesine,canim niye suskun kaliyosun bu konuda.güzel bir dille,bu konuda cok rahatsiz oldugunu ve bu tür seyleri seni üzüp duymak istemedigini söyle kayinvalidene,pes diyorum artik,su kayinvalidene,Allah akil fikir versin ne diyeyim.en kisa zamanda konus susma sakin,sustukca bunlari yapmaya devam edecek....saol canım yanımda olduğun için desteğin için çok tşk eşim düzeldi çok destek olmaya başladı ama kayınvalidem için aynı şeyi söyleyemem anneler gününde bile beni mahvetti benim acım zaten büyük kalktı bana ablan(görümcem) doğursunda versin size dedi her yukarı kayınvalideme çıktığımda kayınvalidem yok o doğum yapmış o hamileymiş diye söylüyor benim psikolojimi hiç düşünmüyor
Canım Allah yardımcın olsun.
Eşinin bu şekilde davranmasına çok üzüldüm.
Sen şu an hassas br dönemdesin belki sana öyle geliyordur...
Bir de ben eşime çocuk veremedim diye düşünme çok güzel bir bebiş vermişsin. Lakin veren rabbim almış yapacak birşeyimiz yok Allah sabırlar versin.... Evlat edinmeyi istemene çok sevindim... İnşallah çok iyi bir anne ve baba olursunuz.
canım çok geçmiş olsun en başta.Allah sabır versin.kayınvalideni boşver.olmazsa uygun bir dille uyar yeni bir acı yaşadım canımdan can verdim benim yanımda doğum hamilelik söylemeyin içim acıyor de.Aslında herşeyde bir hayır vardır.Din prof.Mustafa Karataş da söylerdi böyle konularda belki yaşasa daha büyük bir acı verebilirdi diye Allah ileriyi biliyor ama bizler gerçekten çok aciz kullarız.Ben evlatlık alma fikrine katılıyorum.benim bir çocuğum var ama ben bile düşünüyorum.bekarken ben bir ara gönüllü anne olarak gidiyordum yuvaya görseniz o kadar ihtiyaçları var ki anne diyecek sarılıp koklayacak göğüslere.onlar beni kim doğurmuş diye düşünmüyorlar.beni kim sevecek diye bakıyorlar.orda bir kız vardı onun bakışlarını unutamam gözüme değil taa.yüreğimin içine bakıyordu.acın dinsin ilkin tabi.ama düşün derim öbür taraftada çok sevabı var.yarana merhem olur hemde inşallah.
edacım bizden istemediler ben o zaman Konya daydım ordakine gidiyordum müdürleriyle tanıştık.ama bildiğim kadarıyla istemiyorlar kendini tanıtıp anlatırsan yardımcı olurlar zaten yani belge falan ben öyle bir şey görmedim.biz maalesef fazla devam ettiremedik.zaten şu an Antalyadayım.gönüllü anneliği isteyen herkes olabiliyor.bunun için bir şart aramıyorlar.Hala değişmediyse.Zaten orda psikologta oluyor biz ordaki psikologlada arkadaştık.onlarlada tanışırsın.o kapıdan girdinmi zaten ilgileniyorlar.etrafta çocuk varsa hepsinin gözü sana çevriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?