Genç yaşta pıhtı atması ve felç

minesee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
33
3
86
38
Arkadaşlar daha önce lupusla ilgili bir başlık açmıştım.Lütfen olumlu yorumlarınız varsa yazın. 6 ay önce doğum sonrası beyne pıhtı atması sonucu kısmi bir felç gecirdim. Şuan genel olarak iyiyim fakat artık risk grubundayım ve bunun tekrarlanma ihtimali diger insanlara göre daha fazla bende. Birkez gecirdigim için. Bir sürü test yapıldı ve bazı riskler de bulundu. Benim sorum şu. Kendisi veya yakını pıhtı atıp tekrarlamadan uzun yıllar geciren var mı ? Benim duyduklarım hep tekrarlamış ve 2.sinde tablo daha ağır malesef.

İlaç kullanıyor musunuz? Çok geçmiş olsun. İlk çocuğunuz muydu ikinci mi? Ben de riskliyim factor V homozigot, ikinci hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullandım. Benim bildiğim Ebru Gündeş var. Siz de çok şükür atlatmışsınız, felç geçti mi?

Felc de zaten hicbir hasar kalmadı. Tıbbi olarak felc olarak geciyor. Mutasyon bende de var ama doktor toplumun yüzse 40 ında vardır okadar önemli degil dedi. Evet ilac kullanıyorum.

Merhaba doğum yaptım kızıma 10 gün sonra pıhtı atmasıyla beynimde 3 damar tıkandı anjioyla açıldı benimde Dr ömür boyu kan sulandırıcı kullanacağımı söyledi benimde

Cevabınız için tesekkür ederim. Benim henüz 5 ay oldu oyüzden tedirginim biraz.sonraki sürecte vüvudunuzda farklı şeyler hissettiniz mi hiç ? Örnegin igne batması elektrik carpması hissi gibi ?

M
Merhaba , halam 6 aylık hamile iken 2 defa ard arda geçirdi ilkinde iyiydi ama ikincisinde kısmi felçlik geçirdi, 4 senedir çeşitli tedavilerde biraz iyi oldu ama hala pıhtılaşma sorunu çözülmedi...

M

Merhaba , halam 6 aylık hamile iken 2 defa ard arda geçirdi ilkinde iyiydi ama ikincisinde kısmi felçlik geçirdi, 4 senedir çeşitli tedavilerde biraz iyi oldu ama hala pıhtılaşma sorunu çözülmedi...
merhaba nekadar arayla gecirdi acaba ? Kan sulandırıcıyı düzenli kullanıyor muydu ve şuanda felç durumu var mi ?

merhaba nekadar arayla gecirdi acaba ? Kan sulandırıcıyı düzenli kullanıyor muydu ve şuanda felç durumu var mi ?
Kusura bakmayın geç yazdım, halam 5 saat ara öle geçirdi 2. Yi , doktorlar anlamadı bile , 2. Sini hastahanede geçirdi, suanda sürekli comadin kan sulandırıcı kullanıyor lakin ilacı bıraktığı gibi başa dönüyor asla pıhtılaşma geçmiyor, şimdi yeni bir ilaca başladı umarım işe yarar , sürekli fizik tedavi görüyor kaç yıldır, baya ilerleme kaydetti , kısmi felçliği %80 geçti lakin hala aksamaları oluyor arada , zorlu bir süreç gerçekten, rabbim herkese şifa versin inşallah

Cevabınız için teşekkür ederim

Cevabınız için tesekkür ederim. Benim henüz 5 ay oldu oyüzden tedirginim biraz.sonraki sürecte vüvudunuzda farklı şeyler hissettiniz mi hiç ? Örnegin igne batması elektrik carpması hissi gibi ?
Tabiki oluyor halada parmaklarım uyuşuyor arada elektrik çarpması oluyor geçen başım döndü tomografi çekildim çok şükür Allah'ıma korkulacak bişey çıkmadı sizin daha çok yeni Allah'ın izniyle geçer ilk zamanlar ben her gün hastanedeydim ataklar geciriyordum hasta oluyorum yine başım ağrıyor diye

Rahat olun Allah'ın izniyle bişey olmaz siz kendinizi telkin edin benim bir daha doğum yasak ömür boyu kan sulandirici kullanacağım o iğne batmalar elektrik çarpması gibi şeylerde psikojik hepsi kendinizi dinlemeyin inanın biseyiniz kalmaz Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…