Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

iyilik saglik bende tariflere bakiyorum biseyler yapmak istiyorum degisik ama neee:26:

tarif deyince aklıma geldi :KK1: ıkea'ya gittin mi hiç buraya geldiğinde bilmiyorum ama orda bi bitter çikolatalı bademli almond keki var her gittiğimde yiyorum evde de yapmak istiyorum tarif yok ne yazıkki zaten birebir aynısını bulamam da ne bilim en azından ona benzer bir tarif bulabilsem :84::84::84::84::84:

tarif deyince aklıma geldi :KK1: ıkea'ya gittin mi hiç buraya geldiğinde bilmiyorum ama orda bi bitter çikolatalı bademli almond keki var her gittiğimde yiyorum evde de yapmak istiyorum tarif yok ne yazıkki zaten birebir aynısını bulamam da ne bilim en azından ona benzer bir tarif bulabilsem :84::84::84::84::84:

ikeaya gittimde kek felan gormedim:KK1:internetten yazsan ya cikmiyormu:26:

sagol canimmm ivett afedersin simdi yiyorummm:KK56::KK56::KK56::KK56:

kizim kardes istiyor die bi konu okuyor herhalde esrada kardes istiyorrr:KK9::KK9::KK9:

heee bende o konuyu okuduydum :86:
ne afedersini canim yee afiyet olsun, ben gece gece neler yemedimkiii.. pizzalar börekler cörekler kekler aklina ne gelirse zaten o yüzden kilo aldimya :KK60::KK60::KK60::KK60:
ama sen dikkat et olddumu :26:

heee bende o konuyu okuduydum :86:
ne afedersini canim yee afiyet olsun, ben gece gece neler yemedimkiii.. pizzalar börekler cörekler kekler aklina ne gelirse zaten o yüzden kilo aldimya :KK60::KK60::KK60::KK60:
ama sen dikkat et olddumu :26:

bende kilo almak istiyorummm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK1:

X