Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

$ERİK 2 - 1(1).jpg :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kizlar ben kactim biraz kisa oldu ama :KK1:
tekrardan görüsürüz öptüm hepiniziiiii kendinize iyi bakinnnn hoscakalinnn :80::80:

kesin mi ?? geçen sezonda da otobüs düştü falan öldü sandık çoğu ölmemişti :KK60: ee hepsi öldüyse nasıl devam edecekler acabaa .. bir de kemal öğretmenin dizisi vardı o sanırım tutulmadı bitti değil mi ?

galiba evet reytinglerden dolayı kaldırıldı o adam da bir tuhaftı :KK1::KK1:

kesin mi ?? geçen sezonda da otobüs düştü falan öldü sandık çoğu ölmemişti :KK60: ee hepsi öldüyse nasıl devam edecekler acabaa .. bir de kemal öğretmenin dizisi vardı o sanırım tutulmadı bitti değil mi ?

aynen canim kemal ögretmeni tutulmadigindan bitirdiler, arka siradakilerde vurularak öldüler polis tarafindan ordada bitti dizi sezon finaline girdii bakalim kimler öldü kimler yasicak artik görcez :26::KK1:

aynen canim kemal ögretmeni tutulmadigindan bitirdiler, arka siradakilerde vurularak öldüler polis tarafindan ordada bitti dizi sezon finaline girdii bakalim kimler öldü kimler yasicak artik görcez :26::KK1:

anladımm canımm iyi bakalımm görelimm neler olcakk .. bu arada çıkıyormuşsunn öpüyorum çokkk iyi gecelerr :KK54: :KK54:

selam bayanlar nabersiniz :KK51::KK51:

bende iyyim canim Tövbeler Tövbesini izliyorum sen nasilsin neyi izliyorsunuz :KK64::KK64:
bende onu izliodummm:KK1:
selam canım hoşgeldin iyiyiz senden naber :KK64:

:KK1::KK1: bekliycen tabii :KK60:
:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:fazla titiz olsada tatli kiz :KK1:

:76::76::76: hala nazmi yapiyon yoksa sen :KK60::KK60::KK60::KK60:
yok bu sefer bugunun tribi:KK1::KK1::KK1: geldin gittin o kadar hosgeldin yazmistimm:KK14::KK14:
Slm iyi akşamlar
aleykumselam iyi aksamlar:KK3:
böyle saf salak bir ifadesi var ya çok hoşuma gidiyor bir de duru bir güzelliği var bence ondan hoşuma gidiyor izlemek :KK61:
bencedeee guzel ve sirin:nazar:
kizlar ben kactim biraz kisa oldu ama :KK1:
tekrardan görüsürüz öptüm hepiniziiiii kendinize iyi bakinnnn hoscakalinnn :80::80:

ne cabuk geldin ne cabuk gidiyonnn bugun herkes erkenci olcek herhalde:26:iyi gecelerrr ALLAHA EMANET OL gorusuruzzz:KK3:

X