- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.909
- 43
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #3.721
bende seni seviom ablam
Karşılıklı
İlk sizinle tanıştım sayılır bu topicteŞimdi yetişemiyorum kkya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende seni seviom ablam
kısmet ablacımm
Karşılıklı
İlk sizinle tanıştım sayılır bu topicteŞimdi yetişemiyorum kkya
aynen bende ilk sen esra ebru vardi yumu vardi bide kristal vardi onlarla takiliyoduk..
Evet canım öyleydi sevgi ablada vardı
bende iyiyim eski tas eski hamam,
hala hamile degilim
evde pinekliyorum baskada bisey yok
hava bugun fena yagmurlu
yok kiz kalmazsin evde ALLAH hayirli kismetler versin,
ben evde kalmadiysam kimse kalmaz dermisim
sevgi abla varmiydi o zamanda dogrudur ama 2 sene oldu neredeyse
Canım anne babamız herzaman yanımızda olmuyor ki elbet biri olacak ömrün boyunca yalnız kalamazsın..Daha küçüksün olur daha okulu bitir bakarız
haklısın ablacım anne baba nereye kadar yanımızda olucak
ben en son 20 de kaldım zaten daha ilerlemiyor zaman benim için her kim sorarsa yaşım 20 diyorum 20 bile göstermiyosun diyolar hatta
ahh kuzum benim yaa Allah inşallah verir birgün merak etme yaşın daha genç
burda yoğmur yok ama kuru soğuk var çok fenaa
aminnn teşekkür ederim kısmet bu işler olursa olur olmazsa yapıcak bişey yok çok istediğim bişey değil zaten
eşin seni ilk gördüğünde ne tepki verdi merak ettim ilk bakış etkiliyo mu yada sonradan mı aşık oldu söyle bakimm ben yaşamadığım için merak ettim
aynen bende ilk sen esra ebru vardi yumu vardi bide kristal vardi onlarla takiliyoduk..
Vardı canımEvet oldu okadar ben 2.5 yıldır üyeyim ilk zamanlar geceleri burdaydık
AMINN canim hayirlisi takmiyorum kafama zaten ama ilk zamanlardan bilirsin aklim hep hamilelikteydi ya :))
burda kar vardi simdide yagmur var bayagi..
hayirlisi artik hakkinda..
esimle biz ilk yuz yuze konusmadan internet ustunden konustuk ama ayni koyluyuz ailelerde biliodu,
ilk istediler kabul etmemistim sonra bi konusalim dedim 2sinde konustuk iste bi 5 6 ay internet telefondan,
sonra izine geldiler iste yuz yuze ben mutfaktaydim bayagi heycanliydim yani esim hic cekinmeden daldi mutfaga ilk orda yuz yuze geldik kalbim cikacakti,
ama sonradan olur ask hemen oldugunu sanmiyorum ilk hoslanti begenme oluyor ask baska bisey
ebru ve yumuya ne oldu bu arada merak ettim onları da :26: benimde ilk tanıştıklarım sizlerdiniz
ebru ve yumuya ne oldu bu arada merak ettim onları da :26: benimde ilk tanıştıklarım sizlerdiniz
SELAM topigin hayirli ugurlu olsunnn ammma ilginc olmus genc olupta kendini daima genc hissetmek enteresan geldi yasi ilerlemis olup genc hissedenler veya genc olup kendini cocuk gibi hissedenler olsa daha iy degilmiydi tabi benim fikrimmmm 10 uzerinden 3 verdimmm 2 puan basliigindan kirdimm 5 puanda davet etmedigin icin kirdim
bu arada baslik icin yaptigim yorumu geri aliyorum ben yanlis okumusum ozur dilerimmbaslik gayet mantikli :26:
29 bucuktan sonrasini almiyok kusura bakma
selam gelebilirmiyim?:86:30 yaşındayım genç sayılırmıyım?
sen herzaman hvaliisin sekerim:) sekerli sakiz yokmu
ben bitti sandiydim bitmemis
ikiz81 hosgeldinnnn nasssinnnn
ben bakıyorum arada evet biticekmiş bu bölümde.
:)) hoşgeldiniz gençsiniz tabiki
hoşbulduk.......
iyiyim sağol sen nasılsın?
29 bucuktan sonrasini almiyok kusura bakma
iyiyim canım sağol .........sen nasılsın...........
ya ama ben yeni girdim 1 hafta oldu............
tühh bir hafta önce gelseydiniz keşke topiğe
kurtarmaz bi kere 30 olmussun benimde yaklasiyorr dogum gunum 24 haziran
bundan sonrasi ücretli ikizcimmm topike girmeden önce lütfen 5 tl ödeyiniz :117::117:
ozaman ben gideyim.........hoşçakalın.........
hadi güle güle canim :79:
saka bi yana ikiz kizlarin mi var canim yaslari kac miniklerin
Evet küçüksün daha herşeyin zamanı var tatlım..
Biraz geçmişi okudum ilk buraya yazdığım mesajları yıkıldım
AMINN canim hayirlisi takmiyorum kafama zaten ama ilk zamanlardan bilirsin aklim hep hamilelikteydi ya :))
burda kar vardi simdide yagmur var bayagi..
hayirlisi artik hakkinda..
esimle biz ilk yuz yuze konusmadan internet ustunden konustuk ama ayni koyluyuz ailelerde biliodu,
ilk istediler kabul etmemistim sonra bi konusalim dedim 2sinde konustuk iste bi 5 6 ay internet telefondan,
sonra izine geldiler iste yuz yuze ben mutfaktaydim bayagi heycanliydim yani esim hic cekinmeden daldi mutfaga ilk orda yuz yuze geldik kalbim cikacakti,
ama sonradan olur ask hemen oldugunu sanmiyorum ilk hoslanti begenme oluyor ask baska bisey