- 27 Kasım 2010
- 14.169
- 599
- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #3.141
buralardayim dolaniorum oyle :) bi ceza aldim ama kapsama alani disina cikmamisim nasil oldu anlamadim
Ceza Değil Uyarı Almışsındır..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buralardayim dolaniorum oyle :) bi ceza aldim ama kapsama alani disina cikmamisim nasil oldu anlamadim
bisey yapmadimmm:78::78::78:su kotu kokan arkadas konusu varya orda konusuoduk iste yidik cezayi bi bah bahalimmm
bisey yapmadimmm:78::78::78:su kotu kokan arkadas konusu varya orda konusuoduk iste yidik cezayi bi bah bahalimmm
Ceza Değil Uyarı Almışsındır..
Kim Kokuyor Anlamadım:26:
bi arkadasin is yerinde biri kokuormus arkadas cevresine bak bir derdim varda...aldigim cezanin konuynan alakasi yok tamamen yanlis anlasilma ve karsilikli atisma oldu
galiba hak etmisim cezayi
Link Yollasan da Diyorum Hani, Daha Net Algılasam
Burası Yeni Evleneceklerin Sohbet Alanıymış
link atmak yasak die biliyorum bi ceza daha almaya gonlum razi olmazburdan bir derdim vara git ilk sagdan arkadas cevresine gir sola don ilk cikan konuha konuyuda sondan okumaya basla bizim atismalar sonlardaa
KK'nın Linkini Verirsen Değilmiş..
Başka Site Linki Yasakmış..
Bende Senin Gibi Yasak Olduğunu Sanıyordum Değilmiş..
yok link yasak deil sen ne cezası aldın bakimm daha önceleriilink atmak yasak die biliyorum bi ceza daha almaya gonlum razi olmazburdan bir derdim vara git ilk sagdan arkadas cevresine gir sola don ilk cikan konuha konuyuda sondan okumaya basla bizim atismalar sonlardaa
yok link yasak deil sen ne cezası aldın bakimm daha öncelerii
selamm tatlışkolarımm nasılsınızz bakemmm
iyilikk tatlımm sendn nbrrrselammmmmmmmmmmmmmmmmm naberr
amaann konuyu bilmediğim için daha öncesi demişştim link atta bakalım yawwwoylemiymis ben yasak die biliodum dimek degilmis daha onceleri derken:26: