genç kızlar için parfüm önerileri

mutsuzprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
263
1
96
Ankara
kızlar aradığım parfüm hem eğlenceli hem kadınsı hemde gizemli olmalı aslında netten buldum böyle bi parfüm tam tarifime göre bond no9 ama değeri ikiyüz küsür lira benim aradığım 50 lirayı geçmicek var mıdır böyle bi parfüm

Tatlım ben 17 yaşındayım kullanndgm parfumler tum okul tarafından
bılınır ama adınnı sölemem herkezde olması die eger ucuz ıstıosan bilinndik avon wish of love
ama eger dıosanki ben doldurma alabılırım chrıstıan dıor mıss dıor chery ve carolına herrera 212 sexy
ben orj kullanıorum ama doldurmalarıda aynı kokuomş özellkle 212

gençkız dediğine göre ortaokul lisede olduğunu tahmin edip cevap yazıyorum. bence liseyi bitirene kadar çok kadınsı kokular tercih etmemelisin özellikle de okul giderken günlük kullanım için çok ağır kaçar.
ralph lauren ralph çok güzel çiçek kokar yaza uygundur, lacoste pink hafiftir dp den gidip deneyebilirsin ama bunlar artık herkes tarafından biliniyor.
benim tavsiyem slazenger ın pembe ambalajlısının testerını bulup bi denemen. yine adidas ın pembesi fruity rhythm adı. şuan adını hatırlayamadığım başka güzel çeşitler de vardı adidasta. fırsat bulursan denemeni öneririm. deodorantını da alırsın çantana atarsın daha rahat kullanırsın. eskiden adidas ın setleri olurdu ucuza gelirdi. lise yıllarımda bu ikisini günlük olarak kullandım.

16 yasındayım kadınsı derken fazla hafif silik bişi olmamasını kasdetmiştim aslında.......avona gelince wish of love kullandım fazla çiçeksi ve kesinlikle kalıcı diil şuan pur blanca kullanıyorum şişesi ve katalogdaki mankende çok tatlıydıopuyorumnanaktan kokusuda hoş ama yine kalıcı diil buyüzden avon ve adidas düşünmüyorum....dp parfümler için çok güzel yorumlar var daha önce açık parfüm kullanmadım ama kalitesinden şuan için eminim çünkü kullananlar çok memnun...dp nin sitesinde blackpoint die marka gördüm yine açık parfüm ve dp ye ait ama yorumlarda hiç bahsi geçmemiş bulunduğum yerede en yakın blackpoint bayisi var acaba dp dekileri burdada bulabilirmiyim daha önce hiç duyan yok mu????sempatiksalakcinni

tatlım bu 212 sexy fazla ateşli görünüyo ama denemeye deger miss dior ve bu tende nası bi etki bırakıyo

eğer dp bulabilirsen orada pek çok markanın parfümü var. denemene izin veriyorlar, fiyatı oldukça uygun ve kalıcı bence. ben dp kullanıyorum birçok arkadaşım da öyle. malum orjinaller çok pahalı. ünlü markaların genç kız parfümleri de var. madmazel vb. adlar koyarlar. çocuksu değil gayet hoş kokulardır. dp ye gidip nasıl bir şey aradığını söylersen sana bir çok alternatif çıkaracaklardır. küçük şişe alıp denersin, beğenmezsen başka çeşit denersin. bu arada ben dp deki deodorantlardan pek memnun değilim ama parfümleri fiyatına göre gayet iyi.

çok teşekkürler cnm bende dp kullanmaya karar verdim netten kodlarınıda buldumzemuszemus

cnm deolardan neden memnun değilsin ben de bu akşam dp den deo alıp deneyecektim ilk defa.. açıklarsan belki başka bakarım artık, ben daha önce hiç kullanmamıştım denemek istiyordum ???:uhm:

memnun değilim derken kötü değil alıp kullanabilirsiniz ama parfüm kadar kalıcı olmasın beklemeyin tabiki. deodorant 5-6 tl ama küçük şişe (50 mL) 13 tl. bir küçük şişe aldığınızda 2-3 fıs sıkarak çok uzun süre kullanabilirsiniz deo hemen bitiyor. fiyat karşılaştırması yaptığınızda parfüm almak çok daha mantıklı. bir de deonun kokusuyla parfümün kokusu aynı etkiyi vermedi bana. mesela şuan bunu yazmadan önce chanel chance deo ve parfümü sıktım biraz bekledim. kesinlikle parfümün kokusu daha iyi. ama ralp lauren in deosunu almıştım anneme, o iyiydi. sonuçta hepsini denemedim karar sizin ama bence 5 tlyi deo ya vereceğinize 8 daha verin parfüm alın

çok saol cnm çok açıklayıcı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…