escada magnetism..şekerli bi parfüm yaşına da uyacağını düşünüyorum, harika bi kokusu var
tatlım parfüm zevklerimiz benziyor heralde bende dkny yeşil olanı çok severim , cool water da gerçekten ferahlık kokuyor ohh mis gibi escada ya ağır diyenleri hiiç anlamıyorm ben ağır parfüm sevmem hatta rahatsız olurum ama escada benim dolabımın demir başıdır yani. onun yanındakiler değişir gider ama o yaz kış alınır kullanılır çook severim ben onu =)ben normalnde mevsime göre parfüm kullanırım ama kış kokusu diyende oluyo magnetisme yaz kokusu diyende 2 mevsim içinde ideal bence çok seviyorum ben onu =)
iyi ki varsın yoksa bir an magnetism den vazgeçecektim ama yok alacağım bu kokuyu, halbuki çok güzeldir kokusu niyeyse kime desem ağır diyorlar bi anlayamadım şu işidkny yeşil olanını sıkınca kendimi yenilecek elma gibi hissediyorum nedense, kendi kendimi koklamaya bayılırıyorum acaba dkny red nasıl, onu oldukça merak ediyorum :26:
acaba britney fantasy nin kalıcılığı nasıl, hiç kullanmadığımdan bilmiyorum bunu, kokusuna göre yaşına gider diyorlar ama ya bu ya cool water alıcam, yurt dışında nerdeyse fiyatları denkmiş, uzuun bir alınacak listesi olduğundan parfümlere çok yer kalmadı
gidip denemek isterdim ama burda tekin acara girdin mi yapışıyorlar bir şey aldırmadan çıkarmıyorlar, güneş kremi almaya gidip, 6 tane başka ürün alıp 600 tl ödeyen yoktur heralde bizden başka, annem ve beni iyi ikna ediyolar ondan gidemiyorum oraya
çok kandırıyorlar tatlım oralarda bizde annemle öyleyiz =) ben çok şekerli kokulardan hoşlamıyorm fantasy bana biraz fazla şekerli gelmişti. bu arada güneş kremi konusunda tekin acar filan değil eczaneye gidip bir dermokozmetik güneş kremi almanızı öneririm çünkü kozmetik markalardan çok daha sağlıklılar ve doktorlar bile öneriyor güneş kremleri konusunda hassasım da biraz ben =)
ve dkny red i hiç denemedim yorum yapamıyorm o yüzden . bu arada ben elma sevmem elma ile aram yoktur benim ama o parfüme bayılıyorum gerçekten çok güzel .
bu arada gidip koklama gibi şansın varsa salvador dali nin parfümünü de koklamanı öneririm. vee escadayı al lütfen o alınmaz mı hiiççç=) şimdi bile sıkınasım geldii =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?