• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç Kızlar İçin Hangi Parfümler? (Yardım)

girlgs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
44
2
48
Erzurum
merhabalaar, yaşım 16 ve günlük kullanmak için güzel bir parfüm önerisi arıyorum.aslına bakarsanız öyle büyük bir parfüm tutkum olmadığından çok anlamıyorum böyle şeylerden. babam yurt dışına gideceğinden çok ısrar ediyor birkaç parfüm ismi ver de alayım sana diye
ben okula, günlük yerlere kullanacağımdan ağır olmamalı ama kalıcı olmalı
şekerli ve özellikle meyveli kokuları daha çok beğeniyorum
koyu kumral denecek bir ten rengine sahibim, önmli mi bilmiyorum ama çoğu kişi ten renklerinin önemini belirtmiş :)
bütün önerilerinizi bekliyoruum :40:

escada magnetism..şekerli bi parfüm yaşına da uyacağını düşünüyorum, harika bi kokusu var

kesinlikle britney spears parfümleri.mümkünse fantasy.
tam genç kız kokusu.şekerli meyveli çok tatlı

escada magnetism..şekerli bi parfüm yaşına da uyacağını düşünüyorum, harika bi kokusu var

bir arkadaşım da bu parfümü aldığını ve çok güzel koktuğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam, çok teşekkür ederim listeye ekliyorum hemen :1:

nina ricciyi sevebilirsin

$Nina-Ricci-.jpg

tatlım bende parfüm arıyordum bir kaç gündür hefif kokular seviyorumm bende
* salvador dali dalissima,
* noa var pudramsı sabunumsu koku
* lacoste touch of pink
* escada parfümlerine bakabilrisin =))

tatlım bu arada dkny be delicious ve nina ricci bakabilirsn . bu arada bugn yemeğe gitmiştk akşama doğru dışardayken parfmümü sordular davidoff cool water önerebilrm =)

Öncelikle cevaplayan herkese çok teşekkür ederim :21:

Britney Spears-Fantasy hemen listeme yazıverdim, kullanan herkesin çok memnun kaldığı bir kokuymuş.Notalarına baktım, beğeneceğimi düşünüyorum açıkçası önceden denemiştim sanki ama o midnight fantasy miydi yoksa bu muydu hatırlayamadım :44:

Escada-Magnatism açıkçası bu parfüm hakkında oldukça kararsız kaldım.Bir arkadaşım kullanıyordu ve çok güzel koktuğunu hatırlıyorum, hiç öyle ağır gelmemişti bana ama yorumlarda ağır falan denilmiş.yine de aldırmayı düşünüyorum, kışın kullanırım

Nina Ricci parfümlerinden birkaçını kullandım, kokularına bayılıyorum ama nedense hiç kalıcı değiller benim üzerimde.üstelik önümüz kış, sonbahar geldi gelecek sanırım bir dahaki yaz alırım kendime :44:

Lacoste parfümlerine gelince, Pour Femme denemiştim bir ara, fena değildi sanki kokusu çok iyi hatırlayamadım ama bileğime sıkılan parfüm 1 saat sonra hissedilmez olmuştu, kokrum kalıcı olmamaları üstelik ucuz da sayılmazlar :26:

Davidoff-Cool Water ferahlık kokuyor bence bu parfüm, bir arkadaşım açığını almıştı da hediyesini bana getirmişti.Açığı fena değildi gerçeği daha iyidir

DKNY-Be Delicious (yeşil) bu parfümü çok seviyorum, geçen sene bir arkadaşım bana hediye almıştı ama 2 kez falan sıktıktan sonra kaybetmiştim :43: Acaba kırmızı olanı daha mı güzeldir, ona da baya övgü olmuş.Biraz pahalılar alacaksam güzeli olsun :1:

Önerilerinizin devamını bekliyoruum :46:

tatlım parfüm zevklerimiz benziyor heralde bende dkny yeşil olanı çok severim , cool water da gerçekten ferahlık kokuyor ohh mis gibi escada ya ağır diyenleri hiiç anlamıyorm ben ağır parfüm sevmem hatta rahatsız olurum ama escada benim dolabımın demir başıdır yani. onun yanındakiler değişir gider ama o yaz kış alınır kullanılır çook severim ben onu =)ben normalnde mevsime göre parfüm kullanırım ama kış kokusu diyende oluyo magnetisme yaz kokusu diyende 2 mevsim içinde ideal bence çok seviyorum ben onu =)

tatlım parfüm zevklerimiz benziyor heralde bende dkny yeşil olanı çok severim , cool water da gerçekten ferahlık kokuyor ohh mis gibi escada ya ağır diyenleri hiiç anlamıyorm ben ağır parfüm sevmem hatta rahatsız olurum ama escada benim dolabımın demir başıdır yani. onun yanındakiler değişir gider ama o yaz kış alınır kullanılır çook severim ben onu =)ben normalnde mevsime göre parfüm kullanırım ama kış kokusu diyende oluyo magnetisme yaz kokusu diyende 2 mevsim içinde ideal bence çok seviyorum ben onu =)

iyi ki varsın yoksa bir an magnetism den vazgeçecektim ama yok alacağım bu kokuyu, halbuki çok güzeldir kokusu niyeyse kime desem ağır diyorlar bi anlayamadım şu işi :ssz: dkny yeşil olanını sıkınca kendimi yenilecek elma gibi hissediyorum nedense, kendi kendimi koklamaya bayılırıyorum acaba dkny red nasıl, onu oldukça merak ediyorum :26:
acaba britney fantasy nin kalıcılığı nasıl, hiç kullanmadığımdan bilmiyorum bunu, kokusuna göre yaşına gider diyorlar ama ya bu ya cool water alıcam, yurt dışında nerdeyse fiyatları denkmiş, uzuun bir alınacak listesi olduğundan parfümlere çok yer kalmadı :1:
gidip denemek isterdim ama burda tekin acara girdin mi yapışıyorlar bir şey aldırmadan çıkarmıyorlar, güneş kremi almaya gidip, 6 tane başka ürün alıp 600 tl ödeyen yoktur heralde bizden başka, annem ve beni iyi ikna ediyolar ondan gidemiyorum oraya :1:

iyi ki varsın yoksa bir an magnetism den vazgeçecektim ama yok alacağım bu kokuyu, halbuki çok güzeldir kokusu niyeyse kime desem ağır diyorlar bi anlayamadım şu işi :ssz: dkny yeşil olanını sıkınca kendimi yenilecek elma gibi hissediyorum nedense, kendi kendimi koklamaya bayılırıyorum acaba dkny red nasıl, onu oldukça merak ediyorum :26:
acaba britney fantasy nin kalıcılığı nasıl, hiç kullanmadığımdan bilmiyorum bunu, kokusuna göre yaşına gider diyorlar ama ya bu ya cool water alıcam, yurt dışında nerdeyse fiyatları denkmiş, uzuun bir alınacak listesi olduğundan parfümlere çok yer kalmadı :1:
gidip denemek isterdim ama burda tekin acara girdin mi yapışıyorlar bir şey aldırmadan çıkarmıyorlar, güneş kremi almaya gidip, 6 tane başka ürün alıp 600 tl ödeyen yoktur heralde bizden başka, annem ve beni iyi ikna ediyolar ondan gidemiyorum oraya :1:

çok kandırıyorlar tatlım oralarda bizde annemle öyleyiz =) ben çok şekerli kokulardan hoşlamıyorm fantasy bana biraz fazla şekerli gelmişti. bu arada güneş kremi konusunda tekin acar filan değil eczaneye gidip bir dermokozmetik güneş kremi almanızı öneririm çünkü kozmetik markalardan çok daha sağlıklılar ve doktorlar bile öneriyor güneş kremleri konusunda hassasım da biraz ben =)
ve dkny red i hiç denemedim yorum yapamıyorm o yüzden . bu arada ben elma sevmem elma ile aram yoktur benim ama o parfüme bayılıyorum gerçekten çok güzel .
bu arada gidip koklama gibi şansın varsa salvador dali nin parfümünü de koklamanı öneririm. vee escadayı al lütfen o alınmaz mı hiiççç=) şimdi bile sıkınasım geldii =)

çok kandırıyorlar tatlım oralarda bizde annemle öyleyiz =) ben çok şekerli kokulardan hoşlamıyorm fantasy bana biraz fazla şekerli gelmişti. bu arada güneş kremi konusunda tekin acar filan değil eczaneye gidip bir dermokozmetik güneş kremi almanızı öneririm çünkü kozmetik markalardan çok daha sağlıklılar ve doktorlar bile öneriyor güneş kremleri konusunda hassasım da biraz ben =)
ve dkny red i hiç denemedim yorum yapamıyorm o yüzden . bu arada ben elma sevmem elma ile aram yoktur benim ama o parfüme bayılıyorum gerçekten çok güzel .
bu arada gidip koklama gibi şansın varsa salvador dali nin parfümünü de koklamanı öneririm. vee escadayı al lütfen o alınmaz mı hiiççç=) şimdi bile sıkınasım geldii =)

dermokozmetik olarak biodermanın üzürnlerini uzun süreli kullandım malum biraz sorunlu bir cilde sahip olunca :ssz: fakat güneş kreminden memnun kalamadım, çünkü zaten güneşe karşı bir alerjim var üstüne bu kremi sürüp çıktıktan sonra leke oluşumu oldu, ben de shiseido markasınınkini aldım, çok memnunum valla sabah sürüp çıksam akşama kadar aynı ve eskiden güneşten dolayı yüzümde küçük küçük pütürler oluşurdu krem bile sürsem, o bile olmuyor :1:

salvador teyzemde var mıydı sanki ne, bugün bi uğrayayım da parfümlerine bakayım çaktırmadan :1:

Back