Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yani burda boy da önemli bir etken sonucta..:44:
ama yinede kısa veya orta fark etmez..
50ile 55 arası ideal olsa gerek..
boya göre 60 a doğruda çıkabilir..
ben 52 kiloyum boyumda 160 ..
baan yetiyor şikayetci değilim..
tamamen boy ile alakali.
mesela buyuk ablam kac kilo olursa olsun hic toplu falan gorunmez cunku boyu var, her kiloyu kaldiriyor ve her daim fistik gibi masallah.
ama orta boylu ve kisalarda is degisir tabi.
ama illa bir sik secmek gerekirse 50-52 derdim.
Boy çok önemli bir faktör burda ideal kilo kişiden kişiye göre değişir sonuçta benim mesela boyum 1.60 kilom 48-49 olur genelde ideal sanırsam benim boyumda birine.
Sevgili çocuklar topluma açık bir yerde aranızda kilolu arkadaşlarınızın da olabilecegini sanki biraz göz ardı etmişsiniz. Bir genç kız için ideal kilo 48 diyelim ve takıntılı bir arkadaşında burayı okuyup 60 kilo oldugunu düşünün ona nasıl bir mutsuzluk verirsiniz farkındamısınız?
Kaldı ki ideal kilo diye bişide yoktur kimi 48 de harikayken digeriş 55 de mükemmeldir. Ama en işdeal kilo bir genç kız için sevdiginin bakışlarındaki aşkın önemsemedigi kilodur. Şimdi bu ne demek diyor eminim bazıları ben size hemen açıklıyım.
Seneler önce ben 14 yaşındayken babama 120 kilo olan annemi kastedip; Baba arkadaşlarımın anneleri incecik hiç rahatsız olmuyormusun annemin kilosundan diye sormuş aldıgım cevapla utançtan yerin dibine girmiştim..
İŞte babamın cevabı.....
Anneni benim gözlerimle görebilseydin dünyadaki en güzel en zarif en harika kadına benim sahip oldugumu bilir bu soruyu sormazdın......
Bu gözle bakan sevdikleriniz olmanız temenisiyle...