Genç Kadın Tam 6 Yıl Boyunca Saçlarını Yıkamadı

Ben şampuansız yıkamayı 2 ay sürdürebilmiştim. Zeytinyağlı sabun kullanıyordum. Sabırla devam ettim ama yok olmuyordu. Dökülmede azalma vardı ama görüntüsü berbattı. Ha birde birbirine dolanıyordu çöz çözebilirsen...

Kremi duymadım hiç... Denesem mi
Bana markanın ismini gönderebilir misin Sephoraa?

Peki o saç kremlerinin içinde de kimyasal ya da başka hiçbir madde yok mu? sonuçta krem oluncaya kadar bir sürü işlemden geçiyor.

Sadece 1 kere saçıma zeytinyağlı yeşil sabunla yıkadım meraktan nasıl olacak diye 3 gün tarayamadım desem kazık gibi oldu çok tuhaf bir hal aldı saçım sampuanla bile eski haline zor geldi.

Sadece 1 kere saçıma zeytinyağlı yeşil sabunla yıkadım meraktan nasıl olacak diye 3 gün tarayamadım desem kazık gibi oldu çok tuhaf bir hal aldı saçım sampuanla bile eski haline zor geldi.
Evet görüntüsü kötü oluyor ve şekle de girmiyor. Besleyici yağ sürülebilir biraz ama o da saçı kirli yağlı gösteriyor.

Mecburen tekrar şampuana geçtim ben... :/

Bu kadin benim saçlarımı goreydi bi de harika neymis anlardi

Sadece suyla yikanan sac kokar bi kere iykkkk

Peki o saç kremlerinin içinde de kimyasal ya da başka hiçbir madde yok mu? sonuçta krem oluncaya kadar bir sürü işlemden geçiyor.
Yok saça zarar veren kimyasallar yok içinde. Yani uzun zamandır kullanıyorum ve fark çok Net belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…