Genç kadın-Olgun erkek ilişkisi hakkındaki görüşleriniz

ladyb0

berenimo
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
348
3
118
Ankara
Arkadaşlar bu konuyu enine boyuna gerçekçi bir şekilde tartışmak fikir alışverişi yapmak istiyorum.Yorumlarınızı bekliyorum=)

Diyosun=) Sen şanslı kesimdensin canım ya=) Allah bozmasın inşallah bu mutluluğunu=)

bence taraflar mutluysa ne güzel, sorun yok demektir, 3. şahıslar öyleydi böyleydi diye düşünedursun:1:

bence ne olursa olsun birbirini tamamlayabiliyorsa yaş farkının hiç bir önemi yok
güzel uyumlar çıkabiliyor :13:

Erkekler geç olgunlaşıyorlar, kadınlar daha erken… aynı yaşlarda ve genç erkeklerin kadınları yoracağı düşüncesi var bende, o yüzden hep olgun erkeklerden hoşlanmışımdır tabi olgunluk sadece yaşın ilerlemesi ile gelişmiyor, yaşla birlikte beyni, düşünceleri, istekleri de olgun olmalı ki bence en makbulüdür.

Erkekler geç olgunlaşıyorlar, kadınlar daha erken… aynı yaşlarda ve genç erkeklerin kadınları yoracağı düşüncesi var bende, o yüzden hep olgun erkeklerden hoşlanmışımdır tabi olgunluk sadece yaşın ilerlemesi ile gelişmiyor, yaşla birlikte beyni, düşünceleri, istekleri de olgun olmalı ki bence en makbulüdür.

Yorumunuza istinaden söylüyorum:
Arkadaşımın bir lafı vardı: "Akıl yaşta değil baştadır fakat aklı başa getiren de yaştır." diye=)
İstisnalar da vardır mutlaka tabi=)

erkekler geç olgunlaşır vs.. bu laflara inanmıyorum.
aşırı yaş farkı olmadığı sürece bence sorun olmaz
insanın kendi olgunsa o 18 yaşında da olgundur 30 unda da
ama bi insan o kadar tecrübeyle bile akıllanmamışta olabilir şahsi fikrim.

Erkek arkadaşım 36 ben 28 yaşındayım ve 8 aydır birlikteyiz.aradaki yaş farkından dolayı zaman zaman problemler yaşıyoruz. çünkü o bazen çok ilgisiz olabiliyor.sebebini sorduğumdada liseli aşık değiliz ki biz diyor.tabi bu ilgisizlik erkeğin doğasında var.ama yaşları ilerledikçe dahada ilgisiz oluyorlar sanırım.

tabi kişiden kişiye değişir. ben 21 yaşındayım. erkek arkadaşım 34 yaşında. 2 senedir beraberiz. bugune dek ciddi bi problem yaşamadık. e tabi bazen beni heyecanlandıran şeyler onun için bişey ifade etmiyor. ama kırmadan, uygun bir üslupla karşılık veriyor. pek sıkıntı yaşamıyoruz. fiziksel olarak evet gayet belli oluyor aradaki fark. ama biz birbirimizi begendikten ve anlaştıktan sonra sorun yok diye düşünüyorum. tabi bazen insanların lafları canımı sıkıyor ama umursamamaya çalışıyorum. bence yaştan ziyade insanların karakterleri daha önemli =)

esimle benim aramda 3 yas var.
tanistigimizda ben 18 o 22 yasindaydi ama sanki ben 8 o 32 yas gibiydi. ben cok cocuksuydum o ise cok olgun mantikliydi.
birlikteligimiz beni olgunlastirdi esimide cocuklastirdi. yani orta yolu buluyoruz birbirimizi tamamliyoruz. önemli olanda bu.
yas farki olabilir ama siz anlasirsaniz gerisi yalan...

Back
X