- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Suda mı dogursam,amuda mı kalksam derkene buldum bana uygun doğum yöntemini. Org calarak dogurcam
Suda amuda kalkıp org çalarak doğurmalısınSuda mı dogursam,amuda mı kalksam derkene buldum bana uygun doğum yöntemini. Org calarak dogurcam
Denedin yaniBen suda 30 dakila dayabildim atim kendimi yerlere
Hmm,forumun hiti artacak bu olaya şahit olabilmek için. Benim cıkarım ne olacak bu işten müdüremSuda amuda kalkıp org çalarak doğurmalısın
Hatta bir elinle de sitede doğum anını yazarsan süper olur
Denedim denedim hatta hemsirede bana suya lavanta kokusu koyayimmi demisti , ben orda sanci cekiyorum o koku derdindeydiDenedin yanien güzeli org çalarken doğurmak suan bir kez daha emin oldum
YakışırSuda mı dogursam,amuda mı kalksam derkene buldum bana uygun doğum yöntemini. Org calarak dogurcam
İşin Gücün çıkarını düşünmekHmm,forumun hiti artacak bu olaya şahit olabilmek için. Benim cıkarım ne olacak bu işten müdürem
Hadi yaaDenedim denedim hatta hemsirede bana suya lavanta kokusu koyayimmi demisti , ben orda sanci cekiyorum o koku derdindeydi
bi orgum vardı efserim,alibabanin bir çiftiligini bir de,ay lav yu ay lav yu duyu lav mi yes ay du'yu çalmayi öğrenmiştim. Neyse.doğuma kadar gelistireyim kendimiYakışıruygun olan parçayı seçti mi durumunun anlam önemini taşısın
Yatagın hazır orgunu sen bul altın sarısı olsun
Ay ben napim içi boş reklami,para lazım bana bebek geliyo bir sürü ihtiyacı olacak. daha çocuğumun altın kaplama emzigi bile yokİşin Gücün çıkarını düşünmekmeşhur olacaksın seni Yıldız yapacağım gazeteler adını yazacak, tv programlarına çıkacaksın
Bestekar yönüne ayrı bi hayran kaldim efserimEnHarbiKiz
Doğumuna beni çagır sevgilim
Doğuramasanda doğurturuz sevgilim
Eger doğuramam dersen
Sonun sezaryan deriz sevgilim
Bak buldumdoğuma kadar bu parcaya çalış lütfen
Kıymetni bil birgün lazım olurBestekar yönüne ayrı bi hayran kaldim efserim
Size de yaranılmıyor haHarbiden altı değerinde haberler ufkumuz açılıyor bugun
Bilmem miiiiKıymetni bil birgün lazım olur
Ya yok ben bu haberi beğendimSize de yaranılmıyor ha
Bilmem miiiihee çok lazım olcak eminim
Size de yaranılmıyor ha
Bilmem miiiihee çok lazım olcak eminim
Ay keman sevmem ben gıy gıy. Piyano güzel de param yetmez ona kız, fakiriz biz o yüzden org çalcamYa yok ben bu haberi beğendimbence sen Org çalma ama ben sana klasik müzik tavsiye ederim senin ufaklıkta sakin olur hem bence piyano almayi düşün hatta keman hediye edeyim sana mis gibi ben calamiyorum ama öğrenelim bari ilerde lazım olur
Allah razı olsun canim çok düşüncelisinLohusa yatagın duruma uygun şarkı benden doğurmak senden
Ooo bebişimizde burdaymış istek parçası alırsın bebişindenDenedin yanien güzeli org çalarken doğurmak suan bir kez daha emin oldum
Piyanonun başında doğum zor olurAy keman sevmem ben gıy gıy. Piyano güzel de param yetmez ona kız, fakiriz biz o yüzden org çalcam
Allah razı olsun canim çok düşüncelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?