- 28 Şubat 2021
- 20
- 7
- 16
- 24
- Konu Sahibi gmzdgrcgdm
-
bende de vardı. sebebi bulunamamıştı. ayda bir kaç kere yapardım. yatağıma naylon sererdim o zamanlar yetişkin bezi yaygın değildi. neyse ben tedavi oldum. ama doktordan değil. çok gittik ama çözümü olmadı hiçbirinin.
kesin çözüm: hacamat. kuyruk sokumuna 3 kez kupa yaparak.
(çatalın birkaç cm falan üstünden 1 tane bardak gibi bir şeyle aynı yere arka arkaya 2 kez jiletle ufak ufak dokundu 3 kez bardak tutturdu ) acımıyor huylanıyorsun sadece.
tek seansta geçti. inanamadım. faydasını görünce bütün bölgelere yaptırdım. (toplam 7 bölge) en son kuyruk sokumundan bir daha yaptırdım. geçti çok şükür. artık çişim gelse uyanıyorum direk.
Bel fıtığı olanlardada olabiliyormuş. Genel bir muayene oldun mu
Doktoruma gittim neden böyleyim dedim oda bana bel açıklığı var dedi ve ben bunun ne olduğunu bilmiyorumBel fıtığı olanlardada olabiliyormuş. Genel bir muayene oldun mu
Doktoruma gittim bel açıklığın var dedi sordum hacamat iyi gelirmi bir faydası olmaz tek tedavisi ilaçla azaltmakbende de vardı. sebebi bulunamamıştı. ayda bir kaç kere yapardım. yatağıma naylon sererdim o zamanlar yetişkin bezi yaygın değildi. neyse ben tedavi oldum. ama doktordan değil. çok gittik ama çözümü olmadı hiçbirinin.
(çatalın birkaç cm falan üstünden 1 tane bardak gibi bir şeyle aynı yere arka arkaya 2 kez jiletle ufak ufak dokundu 3 kez bardak tutturdu ) acımıyor huylanıyorsun sadece.
tek seansta geçti. inanamadım. faydasını görünce bütün bölgelere yaptırdım. (toplam 7 bölge) en son kuyruk sokumundan bir daha yaptırdım. geçti çok şükür. artık çişim gelse uyanıyorum direk.
Tamam çok teşekkür ederimAkşam 7den sonra birşey içmiceksin.gece saat kur kalkıp tuvalete çık.sabah ilk iyin tuvalete gitmek olsun.belini üşütmemye gayret et.haçamatla iyileşende var ablamda gelişme olmamıştı.
Doktorum akşam yatmaya yakın fazla su tüketme dediAkşam 7den sonra birşey içmiceksin.gece saat kur kalkıp tuvalete çık.sabah ilk iyin tuvalete gitmek olsun.belini üşütmemye gayret et.haçamatla iyileşende var ablamda gelişme olmamıştı.
Spora başlıyacağım inşallahBeli gevşek derler alt islatanlara bizde .
Beli kuvvetlendirmek gerekiyor.
Bugün ağladım hep gerçekten hayatım yok kusurluyum benAllah şifa versin çok zor ablamdan biliyorum hayatı zindan olmuştu.biz arkadaşlarda kalırdık o kalamazdı çok üzülürdü
Bel açıklığı doğuştan olan bir şey ve çok yaygınmış. Eğer bundan dolayı oluyorsa sporla ve tedaviyle idrar kaçırma sorununuz düzelir diye düşünüyorum. Sakın moralinizi bozmayın allah çaresiz dert vermesin. Sporu bilinçli yapın lütfen iyileşicem diye hepten sakatlanmayın. Özellikle bel ve pelvik kaslarını kuvvetlendiren sporlar yapın. Yazın mutlaka yüzün beli en çok kuvvetlendiren spor yüzmektir gerçi bunun için koronanın bitmesi lazım önce ama aklınızda bulunsun.Doktoruma gittim neden böyleyim dedim oda bana bel açıklığı var dedi ve ben bunun ne olduğunu bilmiyorum
bende de vardı. sebebi bulunamamıştı. ayda bir kaç kere yapardım. yatağıma naylon sererdim o zamanlar yetişkin bezi yaygın değildi. neyse ben tedavi oldum. ama doktordan değil. çok gittik ama çözümü olmadı hiçbirinin.
tek seansta geçti. inanamadım. faydasını görünce bütün bölgelere yaptırdım. (toplam 7 bölge) en son kuyruk sokumundan bir daha yaptırdım. geçti çok şükür. artık çişim gelse uyanıyorum dire
Teşekkür ederimBel açıklığı doğuştan olan bir şey ve çok yaygınmış. Eğer bundan dolayı oluyorsa sporla ve tedaviyle idrar kaçırma sorununuz düzelir diye düşünüyorum. Sakın moralinizi bozmayın allah çaresiz dert vermesin. Sporu bilinçli yapın lütfen iyileşicem diye hepten sakatlanmayın. Özellikle bel ve pelvik kaslarını kuvvetlendiren sporlar yapın. Yazın mutlaka yüzün beli en çok kuvvetlendiren spor yüzmektir gerçi bunun için koronanın bitmesi lazım önce ama aklınızda bulunsun.
Eskiden böbreklerimde kum vardı tevasini oldum iyileştim bel açıklığım varmış ondan bu rahatsızlığım doktorum sporun pek fazda etmeyeceğini bu hsstalığın sadece ilaçla geçtiğini söyledi offf kendimi çok kötü hissediyorum zaten psikatriye gideceğimPsikiyatri bölümüne başvurun size yardımcı olacaktır.bilinçaltının çok etkisi var ablamdan çok şey öğrenmiştik.birde böbrekleringze baktırdınız mı ablam onun içindaşe tedavi görmüştü.böbreklerde bakteri mi iltihap mı birşey çıkmıştı onun içinde baya tedavi görmüştü.
valla sen bilirsin. bununla kesin tedavi olduğumu söylüyorum. bir kere yaptırman senden hiç bir şey eksiltmez. yaptırmak senin bileceğin iş tabi. bazı doktorlar asırlık tedavileri reddedebiliyorlar. ilaç kesin çözüm sunmasa, yıllarca kullanmak zorunda olsanda bile bile ilaca mahkum ediyorlar.Doktoruma gittim bel açıklığın var dedi sordum hacamat iyi gelirmi bir faydası olmaz tek tedavisi ilaçla azaltmak
Haklısın onuda yapıcam hacamatı araştırdım yapmayı düşünüyorum yasaklar bitince gideceğim inşallah tekrar teşekkür ederimvalla sen bilirsin. bununla kesin tedavi olduğumu söylüyorum. bir kere yaptırman senden hiç bir şey eksiltmez. yaptırmak senin bileceğin iş tabi. bazı doktorlar asırlık tedavileri reddedebiliyorlar. ilaç kesin çözüm sunmasa, yıllarca kullanmak zorunda olsanda bile bile ilaca mahkum ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?