• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gen yata evlilik..kzlar yorumlarnz yazn ltfen

canım okulunu bitirmeden evlenmeni tavsiye etmem.bir ayaklarının üstünde durmayı öğren.
bu arada sevgilinin okulu bitiyormuş daha.bu askerlik yapıcak sanırım daha.eğer askerlikde yapmadıysa kesinlikle yapmasını diret.asker yolu beklemek çok zor hayatım.
he ama şuda var evlilik gerçekten kişisini bulunca çok güzel.ama herşeyin bir zamanı var.arkadaşlarında dedikleri gibi hiç bir evlilik laylaylom geçmiyor.hayat çok şeyler kazandırıp kaybettiriyor evliliğe.ben sana okulundan mezun olmanı tavsiye ederim.eğer seni seviyorsa zaten bekler.
iyi düşün ve karar ver yoksa daha sonra çok üzülürsün hayatım.

ben 88 dogumluyum ve evliyim.sana bir tek bunu soyleyebilirim...sakin evlenme.......cok erken cunku.bana kulak ver lutfen...bak tecrube konusuyor....okulunu bitir de oyle evlen...evlilik hayati cok zor..kolay gorunmesin sana.

ben de senin gibi aynen üniversite 2. sınıfta tutturmuştum evleneceğim diye bi heves .. aileme falan söyledim istemeye gelecekler diyee zıp zıp zıplıyorum... tabii annem olmaz dedii üniversite bitecek biraz da çalışıp hayatı göreceksin dedi ağladım sızladım ama şimdi o kadar şükrediyorum kii çünkü evlenmeyi düşündüğüm insanın aslında benim hayat görüşümle uzaktan yakından alakası olmadığını ve onla mutsuz olacağımı sonradan gördüm... ayrıldık... iş hayatına girdim... ve Rabbim gerçekten rüyalarımın prensinii çıkardıı :kedi: belki senin durum farklıdır..evlilikte aradığın kriterler erkek arkadaşında varsa... ailenin maddi imkanı iyiyse ve sen de onunla mutlu bi evlilik süreceğine inanıyorsan, destek olur bana ve biz bu ağır yükü beraber kaldırırız diyorsan o zaman başka... amaa çoook çooook iyi düşün gülüm bu yollardan geri dönüş çok acı veriyoorr.... Allah yar ve yardımcın olsun.... opuyorumnanaktan

benİm İÇİn evlİlİk
gelİnlİgİmİ gİycem sevdİĞİm yanımda olcak nıkahımız kıyılcak herkes bızı alkıŞlıycak eŞİm benİ Öpcek.
Nİkahtan sonra gezcez eglencez.
AkŞam evımze eglcez eŞİmle bırlıkte uyucam.hep gezcez hep mutlu olcak Çunku evlendık bİz..
EŞİm hep benı sevcek hep benı Özluycek hep benımle İlĞİlencek tİ baŞka hİÇbİ sey gÖrunmuyodu gÖzume
eŞİm evlendıkten yakŞalık 1ay sonra İŞe baŞladı kendı İŞİmzdİÇunku.
Sabh kahvaltısını yaptı İŞe gİttİ o evdne Çıkınca yanlız kalınca Öyle uzuldum kİ onu Özlemeye baŞlamıŞtım İŞ yerıne vardı ve aradım napıyosun ben Şİmdİden Özledım senİ yaa dedİm
ben beklıyorumkı bende aŞkım bende .Çok Özledım akŞamı sabırzılkıla beklıyorum dıycek
benımkı dedİkİ
ee ne varkı bunda 5dakıka once Çıktım evden akŞam yıne gelcemya eve gÖrursun benı dedİ
İŞte İlk yenılgımı orda almıŞtım hala unutmam eŞİmİn o ses tonunu bıraz alaycı umursamaz tavrını.

evlİlİk Öle oynaŞcam guluscem mısır patlatcamdeĞİl malesef gulum ya.
Bİzİe kızıyosundur belkı ama hayatın gercegı bu bunu bılerek baŞlarsan daha az uzulursun

yapmayın yaaa:çok üzgünüm:

bence bu yaşta evliliği kesinlikle düşünmemelisin.
ben de 89 doğumluyum. ben okuyorum hala; erkek arkadaşım da yeni mezun.
biz de evlenmeyi istiyoruz ama şimdi değil. :kedi:
30uma geldiğimde 10 yıllık evli olup evlilikten de eşinden de sıkılmış bir insan olmak istemiyorum.
çevremde görüyorum borç harç içinde genç yaşta evlenip 30una gelmeden monoton bir hayata sahip olan insanları.mafoldumben

sonuçta senin sevgilin de yeni mezun.
bunun askerliği var, iş bulması, para biriktirmesi var.senin okulun, iş bulman var.

bence evlilik iki kişi de kendi ayakları üzerinde durmayı öğrendikten sonra, beraber bir hayatı paylaşmak için yapılmalı. evcilik oynar gibi değil...:olmaz:
çünkü insan bir süre sonra dvd izleyip mısır yemekten sıkılır bence.

bence bu yaşta evliliği kesinlikle düşünmemelisin.
ben de 89 doğumluyum. ben okuyorum hala; erkek arkadaşım da yeni mezun.
biz de evlenmeyi istiyoruz ama şimdi değil. :kedi:
30uma geldiğimde 10 yıllık evli olup evlilikten de eşinden de sıkılmış bir insan olmak istemiyorum.
çevremde görüyorum borç harç içinde genç yaşta evlenip 30una gelmeden monoton bir hayata sahip olan insanları.mafoldumben

sonuçta senin sevgilin de yeni mezun.
bunun askerliği var, iş bulması, para biriktirmesi var.senin okulun, iş bulman var.

bence evlilik iki kişi de kendi ayakları üzerinde durmayı öğrendikten sonra, beraber bir hayatı paylaşmak için yapılmalı. evcilik oynar gibi değil...:olmaz:
çünkü insan bir süre sonra dvd izleyip mısır yemekten sıkılır bence.

sizde gene durumlar farklı oluyor ama işte sevgilin 23 yasında falansa diretmeyebilir falan:bbo:öf amaan bunaldımkafamçokkarıştı

sizde gene durumlar farklı oluyor ama işte sevgilin 23 yasında falansa diretmeyebilir falan:bbo:öf amaan bunaldımkafamçokkarıştı

evet sevgilim 24 yaşında.opuyorumnanaktan
ama bence evlilikte erkeğin değil kadının yaşı önemli.
soruyu soran arkadaş henüz 20 yaşında ve üstelik öğrenci.
okulla birlikte evliliğin yürütülmesnn çok zor olduğu bir gerçek.
hem arkadaşın sevgilisnn anlattığı gbi değilki evlilik; sadece mısır yiyip dvd izlemek değilki.
erken yaşta evlilik kadını yıpratır diye düşünüyorum.

evet sevgilim 24 yaşında.opuyorumnanaktan
ama bence evlilikte erkeğin değil kadının yaşı önemli.
soruyu soran arkadaş henüz 20 yaşında ve üstelik öğrenci.
okulla birlikte evliliğin yürütülmesnn çok zor olduğu bir gerçek.
hem arkadaşın sevgilisnn anlattığı gbi değilki evlilik; sadece mısır yiyip dvd izlemek değilki.
erken yaşta evlilik kadını yıpratır diye düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum..20 yaş evlenmek için çok çok erken bir yaş..Genç yaşta evlilik şahsen yapmayı düşünmeyeceğim bir şey..Bence erkek de kadın da biraz hayatı yaşamalı,gezmeli görmeli,sonra düzenli bir yaşantıya geçmeli..Kanın kaynadığı bu genç yaşlarda yapılan evliliklerde çiftler çok yıpranabiliyor..Bence okulun her zaman önde gelsin,sevgilin de beklemeyi bilsin,27 yaşında ve doymuş biri olabilir ama senin için zor olacaktır..

cnm paşalar gibi okulunu bitir öle ewlen.. ben nişanı bile okul bitmeden istemedim we tabi ailemde.. nişanlım çok ısrar etti ama ben okul bitsin dedim,we yazada nişan yaptık..

1yıldır nişanlıyım seneyede ewleniorum hayrlısıyla.. ama bizim için herşey tamamsa oturucaz nikah masasına.

tozpembe hayallere kapılıp bi gemiye binip hayatın gerçekleri olan fırtınayla karşılaşınca sewdiğimi,sewgimi we umutlarımı kaybediceksem azgın sularda, warsın 5yıl daha geç olsun diorum.. ben onunum o benim bunu bilmekte yetio bana..

gerçekçi we sağlam adımlar at hayatta opuyorumnanaktan

bende 20 yaşımda 4 senelik beraberliğimin imzasını attım
eşimle aramda 9 yaş wardı ben ünvde okurken zor sabretti ünv bitti evlendik hemen o yaz
ama tek ders verememiştim ve hala vereceğim o dersi =)
bizede öle mısır patlatcaz oynaşcaz gibi geliodur ama
evlilik öl deil tatlım kandırmasınlar seni
çoooooooooook büyük sorumluluk şimdi düşününce deli akıllıymışım nası evlenmişim diyorum
üstüne 9 ay sonra hamile kalıp doğurmak
şimdi 3.yılımız bitiyo kızım 18 aylık
hiç bişeyden pişman değilim ama bazen çığlık atasım geliyo
en önemlisi baba evindeki rahatlığı yaşatacakmı erkek arkın sana
mesela ben altımda araba fink fink gezerdim, eşimde hala karışmaz arklarımla gezerim eşimle bara gideriz arada giyimime karışmaz kuaförüme nebileyim
şimdi toz pembe geliyodur mutlaka ama
en basiti sürekli manikür yaptıran bi insansan evlendikten sonra bu eşine lüks ve gereksiz geliyosa onu yaptıramazsan bile mutsuz olursun.. bu size yansır 1 gün yansımaz 2 gün yansımaz..
sevgi aşk bi yere kadar mantığını önüne koy öle düşün derim

küçük yaşta omuzlarına bu yükü yüklemek zordur bende küçük yaşta evlendim 10 ay olacak ama sorumluluk sahibi bir kişiliğe sahiptim...her işin latından çıkarım ağır gelmez...iyi düşün yani sana bunları yazarak anlatmak zor...

Back