• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelsin artik şu 20 kasım

sulltan

Hayalimi hep hissettir Allah'im
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
833
1.001
133
günaydın bayanlar. geçen ayın 20 sinde regl oldum. normalde her ay 2 gün erkene gelir. normal şartlara göre 18 gibi regl olmam gerekiyor. iki gündür garip rüyalar görüyorum.dün hamile birisiyle alışverişe gittiğimi gördüm. bu gece bir arkadaş toplantısında regl olduğumu gördüm.bunlar bir işaret mi acaba :26: artık şu tarih gelsinde bi rahatlayayım istiyorum :18: tabi bbebeğimin haberini alarak rahatlamak istiyorum inş. şu mübarek cumada birbirimiz için dua edelim bayanlar. hayırlı cumalar dilerim

ianırmısınız bende 20 kasımı bekliyprum :) gerçi ben eğer günüm geçerse biraz daha bekleyip öyle test yapıcam çünkü kafam çok karışık..Allah isteyen herkese verir inşallah bebiş :)

bende 20 kasımı bekliyordum ve bugün 21 kasım hastalanmadım ne zaman test yapsam acaba bi akıl verin bana o ıdrar testlerinede güvenmıyorum :(

bende 20 kasımı bekliyordum ve bugün 21 kasım hastalanmadım ne zaman test yapsam acaba bi akıl verin bana o ıdrar testlerinede güvenmıyorum :(

canım benim genelde aldığım cevap adetin gecikse bile 1 haftadan once görünmesi zor..hep böyle diyolar oyüzden ben beklicembelki sanada fikir olur..

Back