• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelmiyor içimden :(

bak biraz kötüyü göstereyim sen azıcık mutlu ol

yaşım 36

buradan ne olduğunu yazmayayım ama çoğu kişinin hayallerinde olan bir mesleğim var, yarım da olsa bir yüksek lisansım var

evliyim, 5,5 yaşında oğlum var, evim, arabam, bankada birikmişim var

kpss kursuna gidiyorum haftada 3 gün, hafta sonu sınav vs

bak şimdi iş yapıyorum esasen de ara verdim; bir yandan a gece gündüz demeden çalışıyorum

şu an kamuda işe ihtiyacım yok; kendi işim var; özel sektörde de iş bulurum hem de asgari ücretin çok çok üstüne

ama ben geleceğe yatırım yapayım diye delice ders çalışıyorum; zira 60 yaşımı da düşünmeliyim

eşim ne mi yapıyor; ben ders çalışayım diye akşam yemek yapıp bulaşık yıkıyor vs

hayat müşterek yani; hiçbir şey yapamazsa çocuğa bakıyor; sömestre tatilinde o çocuk baktı ben kursa gittim vs vs

hayat kimseye kolay değil; biraz yorulsan da dur dinlen ve devam et

ama eşini kırma, üzme, paraya da bu kadar takılma

gençlik gelmiyor geri, gerekirse son kuruşuna kadar harca ama huzurlu ol

bir dip not daha yazayım

aileler hiçbir şey yapmadı düğünümüzü de kendimiz yaptık takılan seti de biz aldık

kv kp birer bilezik taktı

benim ailem de

zira istemedik kimseden bir şey

asgari ücretten hallice maaşlarımız ile kirada oturduk, eşya da aldık, bunları da yaptık, gezdik de dışarıda yedik içtik de

her şey olur ama aceleye gerek yok; eskiden kimin evi vardı babasından kalmadı ise

acele neden mesela ev peşinatı vs diye dillendirmeye gerek yok; önce yaşayın; kira da çok kötü bir şey değil, tüm evler senin olur kimsenin derdini çekmezsin beğenmezsen çeker gidersin

Eşinizi de sizi de tebrik ediyorum
Temponuza nazar deymesin
Umarım sinaviniz dilediğiniz gibi gecer kolaylıklar diliyorum
Yorumlariniz için teşekkürler
Haklısınız durup bi soluk alınca kendimi daha iyi hissediyorum :)

Back