Gelmiyor içimden :(

_Karlar_Kralicesi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
164
66
28
Merhaba kk hanımları
Biraz uzun olucak sanırım kusura bakmayın.
Çok büyük sorunum yok aslında ama birikmiş sanırım
Ben hem yuksek yapıyorum gizlice hem çalışıyorum. Ama çok yıprandım. Gizlice çünkü tazminatsiz kovulmaktan korkuyorum. yeni evlendigim için borçlar derya evlenirken bilmiyor muydun diceksiniz ama evde hesap çarşı misali. Ben bir yil diye on gormustum suan uc yıl böyle gözüküyor. Ben malesef oldum olası birikmisim az olunca kenarda strese giriyorum ve sinirli oluyorum elimde degil esime de soylemistim evlenmeden.

Okurken evlenmeyi ben istedim esim benden buyuk ve en azindan ilk iki yil çocuk dusunmeyecegim için evliligin oturmasi açısından. O ise bitir öyle evlenelim demişti. Şimdi yine elinden geleni yapıyor saolsun ama bi kadin gibi degil nihayetinde.

Cok mutsuzum hicbirsey yapmak istemiyorum ise gitmek vs esim birak diyor ama cok zorlaniriz o da biliyor.
Okula sadece dersten derse uğradığım için genelde ne zaman baslicaksin devam etmezsen nasil bitireceksin diyor arkadaslarim . Aslinda kendimi toplasam cok sıkı bir çalışmayla yılbaşında mezun olabiliyorum tezim vs biterse ama daha konum yok. Buarada işten de kovulmam gerek içerde primim var vermiyorlar vermemek icin sürekli tutmayacak rakamlar veriyorlar gecen yılbaşına kadar elimden geleni yaptım artık yeter ( bi yandan kovulayim bosver diyorum biyandan başarısız olmus olacagim diye üzülüyorum ( bu haftasonunu da rezil ettim kahvalti etmicem yaticam dedim esim hazirladi ettim sonra yine yattım yalvardı neyin var diye anlatiyorum bunlar bisey değil ki gecer diyor.

Bi de bazen kendi kendimi kuruyorum eşim ailem düğünde takı takmicak biz gorgusuz degiliz dedi (isine oyle geldi demek dugunu biz yaptik ama yemekli vs idi) bize nakit vercekler dedi tabi vermediler.hep agizlarinda herseyi yapcsz diye ugrasioz hali yok dgaz yok evde kp umru değil gecen cagirdim çaya bizim ev cok sicak burdan delik acalim demez mi!(ev onun). Anlarlar diye bosa bekliyorum bisey yapacaklari yok sikmayin caninizi hersey olur gencsiniz siz diyor.** esim evlenmeden cok rencide etti bu gorgulu gorsusuz olayinda aslında aileleden beklentim yoktu. Ama o oyle soyledigi icin kirginim cok esime. Zaten yapmasinlar da karismasinlarda kafasindaydim. Ama kirildim.**Takmiyim diyorum yapmadilar bosver boyle insanlar diyorum onlar gibi ol takma kafana diyorum yapamiyorum
Cok bunaldim hicbisey gelmio icimden daha bes aylık evliyim. Esim istersen evlilik terapistine gidelim ne agir geldi diyo calisirken okumak mi evlilik mi. Bugun cok senin derdin yok diyorsun ama sana yardimci olamiyorum cok uzuluyorum dedi. Dr icin ayiracak butce de yok onun butun maasi krediye gidiyor.kalan borclari da ben ödüyorum hala kartlarini odeyemiyor (boyle diyorum cunku basta maddi olarak cok hatasi var aslinda hic biseyi ödemem lazim ama kiyamiyorum o sikinti cekerken izleyemem)normalde sen ben demem ama kırgınım bu konudaina

Cok uzun oldu kusura bakmayin hanımlar

Son düzenleme:
Sakin olmaya çalış bence eşin ve kendini yıpratmaktansa al karşına duygularını düşüncelerini paylaş o da kurup durmasın kendi kendine.. Bazı şeyler çözülebilir aşamadayken paylaşımda bulunun büyümesin.. Maddi manevi düşüncelerinizden ve planlarınızdan bahsedin.. Geçmişi çok takmayın olan olmuş ama bundan sonrası sizin elinizde.. 5 aylık evliymişsiniz daha yolun başı birbirinize sahip çıkarak atlatın sorunları.. Allah yardımcınız olsun..

Çalışırken yüksek lisans yapmayı sen istemişsin..birde evliliğin ağır sorumluluğu zor tabiki bunalmissin..
Tamam kp bir şey yapmak zorunda değil, ama eşinin yok biz gorguden takmadik demesi sacmalik ötesi.. Kaldırılmış sin niye bu durumda kendi aileni masrafa soktun sen..diyemedin mi benim ailem daha gorgulu doğrusu hicbirseyimize karışmayacaklar.. Ahh ahh eğitimli olmak bazı şeylere yetmiyor dimi
Sen esine deki; baban da fazla gorguluymus söz verdiği yardımı bile yapmadı

Hepsini yaşadım. Beni iyi dinle:) Bir kere o tez bitecek. En kısa zamanda. Yoksa yarın bir gün daha da sinir olursun. Düşmanlarını sevindirirsin. Danışmanlar zaten genelde anlayışlı oluyor. Sen hocanı arasan sorsan biraz bir şeyler karalasan yeter. Ben yapmadım çok pişmanım. Hocam yazık beni arıyordu. Bitir! İşten şikayet etme. O senin güvencen. Kendi altınlarını kendin yaparsın. Veya başka iş bakacaksın. Görmüşsün işte kimse kimseye buyur al demiyor. Borçların bitince inşallah dertlerin de biter. Paranı eşine verme o sözünü tutamamış. Başarılar.

Senin sıkıntın çalışıp okumaktan çok evliliğinde umduğunu bulamamış olman,hayal kırıklığı ve henüz evliliğe alışmamış olman gibi geldi bana.Ben de çalışıp okuyorum ve çok mutluyum şahsen iyi ki okulum var diye düsünüyorum.

Kovulma hikayesini anlamadım

Amaç kıdem tazminatı ise evlilik nedeni ile işi bırak kıdem tazminatını yine alırsın ama vermezlerse dava açıp Alman gerekir

Kv kp kayle alma ev işini takma iki kişisiniz az iş yap kirli olsun vs

Eşin ile bölüşüp öyle yapın çalışırsanız sonu iyi bitecek daha iyi iş ve para gelecek

Bir de hiç mi altın yok satın kapayın borçları bu gerginlik ilişkiyi yıpratır sonra yine alırsınız

Ne diyim bilemedim ki.

Borç ne kadar?

Okulu bitirince rahatlarsınız biraz ama nasıl kovulacaksınız ki?

Allah yardımcınız olsun, sizin hesap fazla şaşmış gibi duruyor.

Evet şaştı Eşim çektiğimiz krediyi kafasına göre harcadığı için öderken zorlanıyoruz.

Is yerimde sorun var prim le çalışıyorum hakediyorum ama vermemek için sürekli bahane yok su tuttu bu tutmadi vs beni gözden çıkardıklarını hissediyorum en son toplantida bayimin yanında ne istiyorsun ... gerekiyorsa karlar kralicesinin çıkışını verelim fln dediler 2 3 kere ben de onlardan cok soğudum yuzume hep guluyorlar ama arkadan baska ne dogumda ne düğünde hicbir elemanini dusunmeyen bencil bi firma tr de onemli yere sahip malesef

Bana sormustu ailem bisey istiyormusun diye ben de su kadar yardim edecklermis dedim ama bilezik istiyorum
iki ailede yardim yapacakti. annem para vermeyelim onla esya alirlar ucar. Iyi gunler icin kenarda birikimleri olsun dedi. Onlarin verecekleri para ayarinda soylemisti. Olay çıktı bilezik takamazlarmis gorgusuzlermiymis fln gorumcem yanlis hatirlamiosam ceyrek takmisti.
Sonradan para vercek oldular ama gorumce vercek parayi fln karisti ben de istemiom dedim gorumcen niye verio biz aramizda konusyorduk esiml. bi gun gidip soylemis ihtiyacmiz yok diye simdi cok sıkıştı ama ailesinden istemez durumlari yok der. Eskiden baska mevzu yuzunden yapmak zorundalar diyodu. Ben diodum birak icinden gelen yapsin diye. Iyi niyet elde var 0

O degil ben kuruyorum. Hem olanları hem eşimin yanlış hesaplari bizi çok yoruyor. Bu kadar maddi sıkıntıya is yerim ve okulum olunca iyice yıprandım. Keske en başından hesaplari elime alsaydım şimdi daha az kaygim olurdu

Artik bisey demiyorum dememeye çalışıyorum
Benim ailemin de durumu onlar kadar yok dogrusu ama yine de yapamadiklari herşey için üzüldüler ellerinde olsa herşeyi yaparlardı.
Ben de baktım millet cok zeki istemiyorum dedim ikimiz yapicaz. Ama biz boyle sıkıntı da olunca onlarda uzuluyor. Gerci gecer kızım gulersin bu haline diyorlar ins en kisa zamanda oyle olur

Sanırım sen bitirmissin darısı basima :)
Boyle zaman gecsin yil başı olsun istiyorum butun sıkıntılar geçsin yeni isim olsun inşallah
Aslında cok kırgınım ona dogru söylemediği için ama çok sıkïlïyrdu belli oluyordu her halinden dusunceli flndi

Ben de tamam bi hatadir dedim konustum ben de destek olucam sana anlat dedim anlatti maaşallah borclar ucmus yani tamam guzel dugun yaptik fln da 1+1 ev parasi bahsettigimiz yada pesinat ne biliyim kartlari vs herseyi sana vericem dedi. Hesabi da kendim yapiyorum o yuzden tirlattim sanirim surekli hesap mak ekle cikar eksideyiz :) diger turlu vicdanim rahat değil inan tamam hatali ama agzindan girdim burnundan ciktim kimseye vermedim harcamadim diyor ve gercekten de uzuluyor hatasina tekrsr etmez inşallah

Belki oyledir bunalimda miyim neyim ben de bilmiyorum çok saldim kendimi. Kuofore gitmem gerek ama salladigimda yok yarin insanlarla nasil görüşeceğim acaba inşallah su işimden hayırlısıyla hakkımı alayım çıkarsınlar baska bisey istemiyorum onlardan

Okula konsantre olmak istiyorum. 8 /5 okulda olmam gerek aslında ama gidemiyorum Allahtan hocalarim cok kizmiyorlar ama yuzum kalmadi onlarada sinif arkadaslarim fena :/
Senin gibi mutlu olabilirim inşallah sana da maşallah diyeyim nazar degmesin :)

Icerde en az 3- 4 maaslik primim duruyor normalde bir yillik maasim kadar alacaktim son dk vermemek icin bahane yarattilar dugun vs ona gore planladik kendimizi
En azindan yasal hakkimi istiyorum ama hala haberleri yok gibi davraniyorlar
Musterimin yaninda beni kovabilecekelri soylediler
Artik patronumu anlamaya calismiyorum bile
Madem benden memnun degiller haklarimi verip cikarsinlar istiyorum cunku yillardir prim kazanan sadece ben varim hep aldigim 3 kurus bu sene yeni sistem vardi ama bunu koyan mudur ayrildi. Onlarda vermemek icin ellerinden geleni yapiyorlar busene kotasi gecen seneden yüksek tutturamadim neden artiyor diyorum aslinda tutturabilirdin diyorlar ki tutmasi icin onlarin yapmasi gerekn is vardi yapmadilar bilerek. Farkındalar. Issizlik maasina da ihtiyacim olacak o yuzden.

Altınlar malesef yetecek gibi degil esimde yerine koyacak gibi degil.

Kp evinde oturuyoruz. Ben onlari ev pesinati icin tutuyorum. Esim burdan cikarsak kirasi bizim olmaz diyor. Her cocuguna bir ev verdi bizim dugun zamani.tapulari kendisinde tabiki

Icerde en az 3- 4 maaslik primim duruyor normalde bir yillik maasim kadar alacaktim son dk vermemek icin bahane yarattilar dugun vs ona gore planladik kendimizi
En azindan yasal hakkimi istiyorum ama hala haberleri yok gibi davraniyorlar
Musterimin yaninda beni kovabilecekelri soylediler
Artik patronumu anlamaya calismiyorum bile
Madem benden memnun degiller haklarimi verip cikarsinlar istiyorum cunku yillardir prim kazanan sadece ben varim hep aldigim 3 kurus bu sene yeni sistem vardi ama bunu koyan mudur ayrildi. Onlarda vermemek icin ellerinden geleni yapiyorlar busene kotasi gecen seneden yüksek tutturamadim neden artiyor diyorum aslinda tutturabilirdin diyorlar ki tutmasi icin onlarin yapmasi gerekn is vardi yapmadilar bilerek. Farkındalar. Issizlik maasina da ihtiyacim olacak o yuzden.

Altınlar malesef yetecek gibi degil esimde yerine koyacak gibi degil.

Kp evinde oturuyoruz. Ben onlari ev pesinati icin tutuyorum. Esim burdan cikarsak kirasi bizim olmaz diyor. Her cocuguna bir ev verdi bizim dugun zamani.tapulari kendisinde tabiki

Ayrica esim eski esine cektigi krediyi de hala oduyor 3 taksit kalmis
Evlenirken aklim nerdeymis diyeceksiniz biliyorum ama konuştum bu yuzden cani cok yanıyor. Bana haksızlık ettigini düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…