- 7 Ocak 2016
- 164
- 66
- 28
- Konu Sahibi _Karlar_Kralicesi_
-
Dayanmaya çalışıyorum ama yarın ise gitmek bile kabus benim içinHaklısın zor bir dönem geçiriyorsun. Eşinin ailesi de uyanık geçinenlerden.
Bedenen ve ruhen yorulmuşsun. Çıkış yolu nasıl olur ki
Biraz daha sık dişini diyeceğim ama.. üzüldüm .
Ne diyim bilemedim ki.
Borç ne kadar?
Okulu bitirince rahatlarsınız biraz ama nasıl kovulacaksınız ki?
Allah yardımcınız olsun, sizin hesap fazla şaşmış gibi duruyor.
Ya pardon da ben şu görgüsüz mevzunu anlamadım. Takı takanlar görgüsüz oluyormuş da , kp görgüsüz olmayalım diye takmadı mı?? Bu ne saçmasapan bir düşüncedir. Adam kendini uyanık mı sanıyor ??
Sakin olmaya çalış bence eşin ve kendini yıpratmaktansa al karşına duygularını düşüncelerini paylaş o da kurup durmasın kendi kendine.. Bazı şeyler çözülebilir aşamadayken paylaşımda bulunun büyümesin.. Maddi manevi düşüncelerinizden ve planlarınızdan bahsedin.. Geçmişi çok takmayın olan olmuş ama bundan sonrası sizin elinizde.. 5 aylık evliymişsiniz daha yolun başı birbirinize sahip çıkarak atlatın sorunları.. Allah yardımcınız olsun..
Çalışırken yüksek lisans yapmayı sen istemişsin..birde evliliğin ağır sorumluluğu zor tabiki bunalmissin..
Tamam kp bir şey yapmak zorunda değil, ama eşinin yok biz gorguden takmadik demesi sacmalik ötesi.. Kaldırılmış sin niye bu durumda kendi aileni masrafa soktun sen..diyemedin mi benim ailem daha gorgulu doğrusu hicbirseyimize karışmayacaklar.. Ahh ahh eğitimli olmak bazı şeylere yetmiyor dimi
Sen esine deki; baban da fazla gorguluymus söz verdiği yardımı bile yapmadı
Hepsini yaşadım. Beni iyi dinle:) Bir kere o tez bitecek. En kısa zamanda. Yoksa yarın bir gün daha da sinir olursun. Düşmanlarını sevindirirsin. Danışmanlar zaten genelde anlayışlı oluyor. Sen hocanı arasan sorsan biraz bir şeyler karalasan yeter. Ben yapmadım çok pişmanım. Hocam yazık beni arıyordu. Bitir! İşten şikayet etme. O senin güvencen. Kendi altınlarını kendin yaparsın. Veya başka iş bakacaksın. Görmüşsün işte kimse kimseye buyur al demiyor. Borçların bitince inşallah dertlerin de biter. Paranı eşine verme o sözünü tutamamış. Başarılar.
Senin sıkıntın çalışıp okumaktan çok evliliğinde umduğunu bulamamış olman,hayal kırıklığı ve henüz evliliğe alışmamış olman gibi geldi bana.Ben de çalışıp okuyorum ve çok mutluyum şahsen iyi ki okulum var diye düsünüyorum.
Kovulma hikayesini anlamadım
Amaç kıdem tazminatı ise evlilik nedeni ile işi bırak kıdem tazminatını yine alırsın ama vermezlerse dava açıp Alman gerekir
Kv kp kayle alma ev işini takma iki kişisiniz az iş yap kirli olsun vs
Eşin ile bölüşüp öyle yapın çalışırsanız sonu iyi bitecek daha iyi iş ve para gelecek
Bir de hiç mi altın yok satın kapayın borçları bu gerginlik ilişkiyi yıpratır sonra yine alırsınız
Kovulma hikayesini anlamadım
Amaç kıdem tazminatı ise evlilik nedeni ile işi bırak kıdem tazminatını yine alırsın ama vermezlerse dava açıp Alman gerekir
Kv kp kayle alma ev işini takma iki kişisiniz az iş yap kirli olsun vs
Eşin ile bölüşüp öyle yapın çalışırsanız sonu iyi bitecek daha iyi iş ve para gelecek
Bir de hiç mi altın yok satın kapayın borçları bu gerginlik ilişkiyi yıpratır sonra yine alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?