• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelmesi şart değildi...

yapma ben sana diyen değilmiyim farklı düşüncelerden dolayı bir insanın yargılanmaması gerektiğini söyleyen,sen ben oy kullanamıyorum dediğinde lütfen kullan yarışmalar için dediğimde,,editörlüğü bıraktığında ne gerek var fikirlerinide savunamicakmısın dediğimde ve siyasete yakışıyorsun dediğimde .. ve sen şimdi çıkmış beni samimisizlikle suçluyorsun daha bişey demiyorum okyy..ben seni nerde karaladım nerede iftira attım gazete için kelime yazdım oraya tuttun sende ciddi bi haber paylaş diye dalga geçtin .. ve konuşmalar buraya kadar geldi . beni eleştirirken bir kendi söylediğin kelimelere bak okyy..
dün o konuda demediğim şey için beni yargılarken, iftira atarken iyiydi değilmi. o konunun linkinide koyayımmı buraya ne dersin

ayy pelinn bu adamın babası çıktı oğlunun açıklamasını yaptı.. ve paylaşianda gene okyy.. cumhuriyet gazetesinin absürt yayınlarının gereksizliğini anlatmaya çalışıyorum.. baa boş haberler olduğunu önemi olmayan haber ler yapıp ortalığı kızıştırmaya çalışmalarından bahsediyorum..

Tabi bu gereksizliğide söylenmeyen bir şeyi söylenmiş gibi göstererek yapıyorsun.
Bu davranış insanı haklı olsa bile haksız konumuna düşürür çoğunlukla ve sen bunu bu sitede çok yaşıyorsun.

bakın kızlar şimdi 3-4 kişi aynı anda kakao ya yazıyoruz ya ki bunda haklı olup olmamamız önemli değil biraz sora birisi gelip vayy grup olmuşlar yine bir kişiye yükleniyorlar diyecek.

bunu bizzat yaşadım karşıda ki kişinin "evet öyle dedim" msjı topikte gün gibi aşikar dururken biri gelip kıza çok yüklendiniz demediği halde öyle itham ettiniz diye bir msj yazdı.yani bu kadar olur dedim içimden.

o yüzden biraz sonra yine aynı suçlamaya maruz kalacağız haberiniz olsun.

ee ben chpliyim akp karşıtıyım. akpyi savuunan konumu açacaktım. şakamısın sen.
hangi akpli chpyi savunan konu açmış burada..bir bul bana
. bana bunlarla gelme. dışardan görüntün hooş değil:)
ee iyide o zaman diğer bir arkadaş akp ile açınca neden trollükle, suçluyorsunuz neden dalaga geçiyorsunuz,neden her önüne gelen konumu açacak buraya diyorsunuz sorarım sanaa.o zaman sormazlarmı bu ne lahana bu ne perhiz diye

bilal benim babamın oğlu değil ama her sabah işe gelip şu siteyi önemsediğimden açıyorum pc mii bir bakıyorum siyasete içeriği aynı olan paylaşımlar..
Yeni Atatürk’ü AKP bayrağıyla kapattın!..
Emine Şenlikoğlu: İftiralar olmasa Ay'a bile çıkardık bu AK Parti’yle..
Ahmet Hakan'a saldıranlardan 2'si AKP üyesi çıktı..
Fotoğrafından da rahatsız oldular..
Sümeyye Erdoğan'a 7 banyolu köşk..
Aktroll'ler ne kadar maaş alıyor?vs vs vs

Cimcimenin acd arda actigi topicler muhabbetinde de bu tepkiyi verdin mi kakao ?

ee iyide o zaman diğer bir arkadaş akp ile açınca neden trollükle, suçluyorsunuz neden dalaga geçiyorsunuz,neden her önüne gelen konumu açacak buraya diyorsunuz sorarım sanaa.o zaman sormazlarmı bu ne lahana bu ne perhiz diye
ben kimseye açtığı konu yüzünden trol demedim. cimcimeyi savunmuşumsur mesela o konuda. onuda bulayımmı ne dersin

kakao ben açtığı konular için demiyorum bunu. mesajlarından dolayı. ya gerçekten anlatamıyorum sana

ben kimseye açtığı konu yüzünden trol demedim. cimcimeyi savunmuşumsur mesela o konuda. onuda bulayımmı ne dersin

sen genelden bahsediyorsun oky bende genelden bahsettim . ve ben demişimdir sana bir konu vardı başörtülü başkana bekir çoşkunun yazısını ve kınadığın için samimi olduğun için tebriğk ettiğimi bilirsin bu konuda objektif oluşunu sevdiğimi dediğimide bilirsin. sen gazete ye yorum yaptım tuttun beni sende bişiler söyle ama ciddi olsun diye dalga geçersen okyy şu yazdıklarımada katlanıcaksın.. bir haber paylaştın ve bende yorumumu yaptım ıykk cumhuriyet gazetesimi dedim .. ben sana değil paylaştığın habere yorum yaptım sen ne yaptın pekii. dalga geçtin okyy ve şahsıma sende bişiler yaz ama ciddi olsun dedin eee şu lafın üstüne daha ne bekliyosun benden..

kimseye sen habire konu açıyorsun akpyle alakalı demem. cimcimeyide savundummdu o konuda. isteyen istediği fikrin konusunnu açar.
sen armutla elmayı kıtyaslıyıp bana soruyorsun. farklı olaylar bunlar.

sen genelden bahsediyorsun oky bende genelden bahsettim . ve ben demişimdir sana bir konu vardı başörtülü başkana bekir çoşkunun yazısını ve kınadığın için samimi olduğun için tebriğk ettiğimi bilirsin bu konuda objektif oluşunu sevdiğimi dediğimide bilirsin. sen gazete ye yorum yaptım tuttun beni sende bişiler söyle ama ciddi olsun diye dalga geçersen okyy şu yazdıklarımada katlanıcaksın.. bir haber paylaştın ve bende yorumumu yaptım ıykk cumhuriyet gazetesimi dedim .. ben sana değil paylaştığın habere yorum yaptım sen ne yaptın pekii. dalga geçtin okyy ve şahsıma sende bişiler yaz ama ciddi olsun dedin eee şu lafın üstüne daha ne bekliyosun benden..
neden dedim. çünkü sen her an bana laf sokma sevdasındasın. dün o konuda gelip o mesajımdan alıntı yapıp yazmadığım şey için beni suçlayan sensin. buradada aynını yapıyorsun. hep yaptıın bunu. git aynaya bak. etkiye tepki nedir bilirmisin. bilmiyorsan işte budur

bakın kızlar şimdi 3-4 kişi aynı anda kakao ya yazıyoruz ya ki bunda haklı olup olmamamız önemli değil biraz sora birisi gelip vayy grup olmuşlar yine bir kişiye yükleniyorlar diyecek.

bunu bizzat yaşadım karşıda ki kişinin "evet öyle dedim" msjı topikte gün gibi aşikar dururken biri gelip kıza çok yüklendiniz demediği halde öyle itham ettiniz diye bir msj yazdı.yani bu kadar olur dedim içimden.

o yüzden biraz sonra yine aynı suçlamaya maruz kalacağız haberiniz olsun.

Valla Kadesa burda kimse kimseye yüklenmeyi görev edinmiyor.
Haber belli, kaynak belli haberle ilgili yorumunu yaparsın, geyiğinide yaparsın geçersin. Haberi beğen miyorsan da yorum yapmassın. Her habere yorum yapmak zorunluluğu yok sonuçta. Konu AKP ile ilgili bir şey olsun, olmasın akp'ye ve akabinde dine bağlıyorsan orda bi dur yanlışsın der herkes.
Yok olmayan birşeye var diyorsan da orda herkes sana yüklenir doğal olarak.

Haber belli, kaynak belli haberle ilgili yorumunu yaparsın, geyiğinide yaparsın geçersin. Haberi beğen miyorsan da yorum yapmassın. Her habere yorum yapmak zorunluluğu yok sonuçta. Konu AKP ile ilgili bir şey olsun, olmasın akp'ye ve akabinde dine bağlıyorsan orda bi dur yanlışsın der herkes.
pelin bak o mesajla beni islam düşmanı ilan etmedimi kakao..
şuna bak. ben yine sakinim. başkası olsa daha feci şeyler yazardı.

sen,, siz hani kendinize göre çok ciddi şeyler yazıyorsunuz yaaa. yetiyoda artıyo bilee. sizin ciddi dediğiniz palavraları düzeltmekten vakitmi kalıyor.ay bir haber paylaşıyorsun bir bakıyorum içeriğine n
erede İSLAM ile alaklı absürt bir haberse paylaşmışsın,, nerede hükümet vede tayyip aleyhine ise paylaşmışsın..yani her sabah aynı haberler haaa anlıyorum seni sevmediğin şeyleri yerin dibine geçirmek istiyorsun ama ama artık yutmuyoruz bu haberleri okyy yalan ,yanlış paylaşıyorsun sonrada DÜZELTMEK bize kalıyor. yapma bize bu eziyeti..:KK67:

valla ben gördüğümü söyledim pelin.önce laflar sokulur sonra itiraflar edilir en sonda mağdur oynanır.olay bu ben iyi çözdüm bunu.

o yüzden birini ya da bir şeyi savunurken iki kere düşünüyorum artık.

şimdi burada kakaonun haklı yanı yok benim gözümde konuya değil konuyu gündeme getiren gazeteye yorum yapmış hem de cidden içi bomboş bir yorum.ama gel gör ki olayın sonuç bölümü böyle olmuyor kk da.

bu arada okypete ile ipleri koparalı çok oldu artık arkadaş dahi değiliz o nedenle onu savunduğumu düşünmesin kimse de ben 3 yıldır tanırım onu tek bir islam düşmanı tavrını da görmedim.şimdi haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır ve ben susmam.düşmanım olsa konuşurum.

artık bazı akp taraftarlarının bir çoğunun değil ama, sadece kendisini savunmak uğruna olmayan şeyleri olmuş gibi göstermesinden bıktım!!

pelin bişiler yazıyorsun ama ne yazdığını anlamıyorum şurda bi anlaşalımoky haber paylaşmışmı,, paylaşmış.. ve cumhuriyet gazetesi ve oda tv liğnki varmı var.. işte benim yorumun bunlara idi boş lakırdılar ettiklerine idi ha benim görüşüm bu.. ister beğenirsin ister beğenmessin.. ama çıkıpta dalga geçmek adına sende paylaş ama ciddi bişiler paylaş o zaman demesssin.. ve bende cevaplar veririm konu alır buraya kadar yürür..

pelin bişiler yazıyorsun ama ne yazdığını anlamıyorum şurda bi anlaşalımoky haber paylaşmışmı,, paylaşmış.. ve cumhuriyet gazetesi ve oda tv liğnki varmı var.. işte benim yorumun bunlara idi boş lakırdılar ettiklerine idi ha benim görüşüm bu.. ister beğenirsin ister beğenmessin.. ama çıkıpta dalga geçmek adına sende paylaş ama ciddi bişiler paylaş o zaman demesssin.. ve bende cevaplar veririm konu alır buraya kadar yürür..
sen önce dün neden bana iftira attın onu söyle..

Insan bir konuda ne yaparsa yapsın bel altı vurmamalı. Yapmadıkları ile itham edilmemeli.
İslam düşmanı ilan edilmek için, Pkk sempatizanı ilan edilmek için, pkklıyı asker ve polisimden daha üstün tuttuğu iddiası için, birisinin acısı ile alakalı altın çağ ve pembe gözlük gibi iddialarda bulunmak için...
Burada her birimiz sadece klavye gücü kadar birşeyleri savunabiliyoruz.
Hiçbirimiz birbirimizin yaşantısını, gülüşlerini ya da acılarını birebir bilmiyoruz.
Ithamdan kaçınmak için en azından çaba sarfetsek ya...

pelin bak o mesajla beni islam düşmanı ilan etmedimi kakao..
şuna bak. ben yine sakinim. başkası olsa daha feci şeyler yazardı.

sen,, siz hani kendinize göre çok ciddi şeyler yazıyorsunuz yaaa. yetiyoda artıyo bilee. sizin ciddi dediğiniz palavraları düzeltmekten vakitmi kalıyor.ay bir haber paylaşıyorsun bir bakıyorum içeriğine n
erede İSLAM ile alaklı absürt bir haberse paylaşmışsın,, nerede hükümet vede tayyip aleyhine ise paylaşmışsın..yani her sabah aynı haberler haaa anlıyorum seni sevmediğin şeyleri yerin dibine geçirmek istiyorsun ama ama artık yutmuyoruz bu haberleri okyy yalan ,yanlış paylaşıyorsun sonrada DÜZELTMEK bize kalıyor. yapma bize bu eziyeti..:KK67:

Okudum oky.
Hangi haberleri paylaşmak konusunda kimse kimseden icazet alacak değil.
KK'nın kuralları çercevesinde paylaşırsın haberini yanlış bir şey ters bir şey varsa da kk tarafından uyarılırsın.

Derdimiz bilal oldu bıktım şunlardan ya seçim mi oluyor ne oluyosa değişsin de bakalım yeni hükümetlerin eniştesi dayı oğlu amcası ninesi kayınpederi ile uğrasılsın gına geldi hakkaten hepsinden

Back
X