• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelmesi şart değildi...

hayır yani bu haberin önemi nedir dondurmuştur şimdi gitmiştir.. yok kaçmış yok paralar için gitmişş miş mişş.. işte cumhuriyet gazetesinin basitliğii.. neka seviyo bu tarz haberleri yayınlamaktan.. ciddi bişiler yaz baa. boş,boş uğraşmaaa.gerçek yayıncılık yap şebeklik değil..
ya kakao senin hangi yazın ciddi,siyasette bile ciddi anlamda fikir alış verişi yapacağımız bir msjın yok ki tatlım ya.

önce laf vurup sonra balım gülüm oluyorsun ya da tepki alınca hooop konuyu başka yere çekiyorsun dün de dedim seni severim ve tıpkı cimcime gibi senin de kalbin temiz ama ben senin ne yapmaya çalıştığını çözemedim.

keşke sende ciddi şeyler yazsan arada
sen,, siz hani kendinize göre çok ciddi şeyler yazıyorsunuz yaaa. yetiyoda artıyo bilee. sizin ciddi dediğiniz palavraları düzeltmekten vakitmi kalıyor.ay bir haber paylaşıyorsun bir bakıyorum içeriğine nerede İSLAM ile alaklı absürt bir haberse paylaşmışsın,, nerede hükümet vede tayyip aleyhine ise paylaşmışsın..yani her sabah aynı haberler haaa anlıyorum seni sevmediğin şeyleri yerin dibine geçirmek istiyorsun ama ama artık yutmuyoruz bu haberleri okyy yalan ,yanlış paylaşıyorsun sonrada DÜZELTMEK bize kalıyor. yapma bize bu eziyeti..:KK67::KK67:

sen,, siz hani kendinize göre çok ciddi şeyler yazıyorsunuz yaaa. yetiyoda artıyo bilee. sizin ciddi dediğiniz palavraları düzeltmekten vakitmi kalıyor.ay bir haber paylaşıyorsun bir bakıyorum içeriğine nerede İSLAM ile alaklı absürt bir haberse paylaşmışsın,, nerede hükümet vede tayyip aleyhine ise paylaşmışsın..yani her sabah aynı haberler haaa anlıyorum seni sevmediğin şeyleri yerin dibine geçirmek istiyorsun ama ama artık yutmuyoruz bu haberleri okyy yalan ,yanlış paylaşıyorsun sonrada DÜZELTMEK bize kalıyor. yapma bize bu eziyeti..:KK67::KK67:
benim islamı sevmediğimi nereden çıkarıyorsun. sen iyice saçmalıyorsun. diyorum sana bir kendine gel. iftiralarından bıktım senin. ayrıca partim belli. sevmediğim partide belli. doğal olarak açtığım konularda ona göre olacak. ve sadece partilerlev alakalı konuda açmıyorum bu bölümde
daha geçenlrrde sen diyordun objektif olduğumu chp üyesi kızla ilgili açtığım konuda okynin bu objektif tarafını seviyorum diye
kendinle çelişme. buldurma bana o mesajları

hayır yani bu haberin önemi nedir dondurmuştur şimdi gitmiştir.. yok kaçmış yok paralar için gitmişş miş mişş.. işte cumhuriyet gazetesinin basitliğii.. neka seviyo bu tarz haberleri yayınlamaktan.. ciddi bişiler yaz baa. boş,boş uğraşmaaa.gerçek yayıncılık yap şebeklik değil..

yahu kakao bu haberden şu yazdıklarını nasıl çıkardın anlamadım. Bu sözleri bulmak için 5 defa okudum haberi sabah sabah.
Cumhuriyet gazetesinin yayın anlayışını beğenmeyebilirsin, okumassın, çıkan haberlere yorum yapmassın olur biter.
Ama çıkan haberi yanlış aksettirmen de bir yanlış değil mi?

ya kakao senin hangi yazın ciddi,siyasette bile ciddi anlamda fikir alış verişi yapacağımız bir msjın yok ki tatlım ya.

önce laf vurup sonra balım gülüm oluyorsun ya da tepki alınca hooop konuyu başka yere çekiyorsun dün de dedim seni severim ve tıpkı cimcime gibi senin de kalbin temiz ama ben senin ne yapmaya çalıştığını çözemedim.
sizin gibimi yapayım kadesa ben olumsuzlukların içinde bile olumlu yanlar arayan biriyimdir ve bu kendi hayatımın içindede vardır. şöylemi yapayım ben senin siyasi görünüşünü beğenmiyorum ve kadesa bu fikirlerle iyi bir insan değildir, arkadaşlık yapılmaz ciddiye alınmaz, mı diyeyim sen chp yi savunabilirsin benim için senin insanlığın önemlidir.. kadesa ben bir fahişe ile bile arkadaş olurum onun yaptığı iş beni ilgilendirmezz.. o onun tercihi. Beni onun insanlığı ilgilendirir.. bilmem anlatabildimmi..durup dururkende laf vurmam ben kimseye yorumlarınızda alay ve dalga ve küçümseme gördüğümde dayanamıyorum ve laf vuruyorum ..

benim islamı sevmediğimi nereden çıkarıyorsun. sen iyice saçmalıyorsun. diyorum sana bir kendine gel. iftiralarından bıktım senin. ayrıca partim belli. sevmediğim partide belli. doğal olarak açtığım konularda ona göre olacak. ve sadece partilerlev alakalı konuda açmıyorum bu bölümde
daha geçenlrrde sen diyordun objektif olduğumu chp üyesi kızla ilgili açtığım konuda okynin bu objektif tarafını seviyorum diye
kendinle çelişme. buldurma bana o mesajları
boşver canım takılma,sanki bizle yaşıyor gibi yaptığımız ibadetleri bile sorgulayacak zihniyette birisi:KK66:

bak bakalım okyy çok taraflımıymış. haksızlığa nasıl bakıyormuş.. kendi partisinin yanlışını nasılda söylermiş. akpliler gibi yanlışa doğru dermiymiş

Kakao biliyor musun itham etmeyi çok seviyorsun sen.
Oky'nin bütün partilerin içindeki yanlışlara karşı net bir tutumu vardır.
Yanlışı daima Söyler hatta burada o haberlerle alakalı da Paylaşım yaptı defalarca.
İslam dinine karşı yüzyüze sohbetimizde dahi bir tane kötü gözlemi olmadı olamaz.
Çünkü oky asla birşeye düşman ya da hırslı değil...
Şurada bu kadar cümleyi sırf Bilal Erdoğan Yüzünden yazıyorsun.
Yani fikirlerini asla bilmediğin bir insan için, bu kadar saldırganlık ediyorsun değiyor mu kakao?

sizin gibimi yapayım kadesa ben olumsuzlukların içinde bile olumlu yanlar arayan biriyimdir ve bu kendi hayatımın içindede vardır. şöylemi yapayım ben senin siyasi görünüşünü beğenmiyorum ve kadesa bu fikirlerle iyi bir insan değildir, arkadaşlık yapılmaz ciddiye alınmaz, mı diyeyim sen chp yi savunabilirsin benim için senin insanlığın önemlidir.. kadesa ben bir fahişe ile bile arkadaş olurum onun yaptığı iş beni ilgilendirmezz.. o onun tercihi. Beni onun insanlığı ilgilendirir.. bilmem anlatabildimmi..durup dururkende laf vurmam ben kimseye yorumlarınızda alay ve dalga ve küçümseme gördüğümde dayanamıyorum ve laf vuruyorum ..
hayır sen ciddi hiç bir yorum yapmayıp akp dıışında bütün partileri küçümseyip sadece eğleniyorsun.benim gördüğüm bu.

yahu kakao bu haberden şu yazdıklarını nasıl çıkardın anlamadım. Bu sözleri bulmak için 5 defa okudum haberi sabah sabah.
Cumhuriyet gazetesinin yayın anlayışını beğenmeyebilirsin, okumassın, çıkan haberlere yorum yapmassın olur biter.
Ama çıkan haberi yanlış aksettirmen de bir yanlış değil mi?
yahuu cumhuriyet gazetesinin yaptığı hep bu tarz haberler ve sıkıldım ve ben evime ne cumhuriyet,, ne akit, ne zaman , almam okumam ..

yahuu cumhuriyet gazetesinin yaptığı hep bu tarz haberler ve sıkıldım ve ben evime ne cumhuriyet,, ne akit, ne zaman , almam okumam ..

Okumaman senin tercihin kakao ama sıkıldım bahanesiyle. yazılmamış bir şeyi yazılmış gibi aksettirmen çok tuhaf gerçekten. Yakıştıramadım sana.

hani feci taraflıymışım ya..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lasim-tepki-cekti.851734/page-6#post-42350672

bak bakalım mesajıma..
sümeyye ile alakalı..
. bunun gibi yüzlerce mesaj bulurum. arattırma bana

bende konuya yorumumu yapıyorum. okuduğuma göre yazıyorum.,
her ne olursa olsun bir genç kadının namusuyla alakalı,belden aşağı yazılardan haz etmiyorum. hoş değil. o yüzden kim olursa olsun bunu yapanı kınarım. bizler bu şekilde düşüncelerimizi savunmamalıyız. hele bizler kadınız birde
bu kalleşçe ve hoş değil

Kakao biliyor musun itham etmeyi çok seviyorsun sen.
Oky'nin bütün partilerin içindeki yanlışlara karşı net bir tutumu vardır.
Yanlışı daima Söyler hatta burada o haberlerle alakalı da Paylaşım yaptı defalarca.
İslam dinine karşı yüzyüze sohbetimizde dahi bir tane kötü gözlemi olmadı olamaz.
Çünkü oky asla birşeye düşman ya da hırslı değil...
Şurada bu kadar cümleyi sırf Bilal Erdoğan Yüzünden yazıyorsun.
Yani fikirlerini asla bilmediğin bir insan için, bu kadar saldırganlık ediyorsun değiyor mu kakao?
bilal benim babamın oğlu değil ama her sabah işe gelip şu siteyi önemsediğimden açıyorum pc mii bir bakıyorum siyasete içeriği aynı olan paylaşımlar..
Yeni Atatürk’ü AKP bayrağıyla kapattın!..
Emine Şenlikoğlu: İftiralar olmasa Ay'a bile çıkardık bu AK Parti’yle..
Ahmet Hakan'a saldıranlardan 2'si AKP üyesi çıktı..
Fotoğrafından da rahatsız oldular..
Sümeyye Erdoğan'a 7 banyolu köşk..
Aktroll'ler ne kadar maaş alıyor?vs vs vs

senin arkadaşlık anlayışını sana söyleyeyimmi. kendinden farklı düşünenlerle alakalı. canım tatlım okyim.
patt okyinin mesajını alıp laf geçirme,iftiralar,karalamalar...
sonra yine tatlım okyim.
patt oky bir şey yazmış hemen onua laf geçirme.
ya dusduru gibi ol nett git. neyse o ol.. tepkiliyse o kişiye hep tepkilidir mesela.
takdir edeyim seni.
ama böyle olma. hoş değil.

Okumaman senin tercihin kakao ama sıkıldım bahanesiyle. yazılmamış bir şeyi yazılmış gibi aksettirmen çok tuhaf gerçekten. Yakıştıramadım sana.
ayy pelinn bu adamın babası çıktı oğlunun açıklamasını yaptı.. ve paylaşianda gene okyy.. cumhuriyet gazetesinin absürt yayınlarının gereksizliğini anlatmaya çalışıyorum.. baa boş haberler olduğunu önemi olmayan haber ler yapıp ortalığı kızıştırmaya çalışmalarından bahsediyorum..

bilal benim babamın oğlu değil ama her sabah işe gelip şu siteyi önemsediğimden açıyorum pc mii bir bakıyorum siyasete içeriği aynı olan paylaşımlar..
Yeni Atatürk’ü AKP bayrağıyla kapattın!..
Emine Şenlikoğlu: İftiralar olmasa Ay'a bile çıkardık bu AK Parti’yle..
Ahmet Hakan'a saldıranlardan 2'si AKP üyesi çıktı..
Fotoğrafından da rahatsız oldular..
Sümeyye Erdoğan'a 7 banyolu köşk..
Aktroll'ler ne kadar maaş alıyor?vs vs vs
ee ben chpliyim akp karşıtıyım. akpyi savuunan konumu açacaktım. şakamısın sen.
hangi akpli chpyi savunan konu açmış burada..bir bul bana
. bana bunlarla gelme. dışardan görüntün hooş değil:)

senin arkadaşlık anlayışını sana söyleyeyimmi. kendinden farklı düşünenlerle alakalı. canım tatlım okyim.
patt okyinin mesajını alıp laf geçirme,iftiralar,karalamalar...
sonra yine tatlım okyim.
patt oky bir şey yazmış hemen onua laf geçirme.
ya dusduru gibi ol nett git. neyse o ol.. tepkiliyse o kişiye hep tepkilidir mesela.
takdir edeyim seni.
ama böyle olma. hoş değil.
yapma ben sana diyen değilmiyim farklı düşüncelerden dolayı bir insanın yargılanmaması gerektiğini söyleyen,sen ben oy kullanamıyorum dediğinde lütfen kullan yarışmalar için dediğimde,,editörlüğü bıraktığında ne gerek var fikirlerinide savunamicakmısın dediğimde ve siyasete yakışıyorsun dediğimde .. ve sen şimdi çıkmış beni samimisizlikle suçluyorsun daha bişey demiyorum okyy..ben seni nerde karaladım nerede iftira attım gazete için kelime yazdım oraya tuttun sende ciddi bi haber paylaş diye dalga geçtin .. ve konuşmalar buraya kadar geldi . beni eleştirirken bir kendi söylediğin kelimelere bak okyy..

Back
X