• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelmesi şart değildi...

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://odatv.com/gelmesi-sart-degildi-0810151200.html
gelmesi-sart-degildi-0810151200_m2.jpg

Bilal Erdoğan ‘sadece korkaklar kaçar’ diyerek eğitimi için yurtdışında olduğunu savundu. Ancak Erdoğan’ın danışmanı Erik Jones’ın açıklamaları doktora için İtalya’da bulunmasına gerek olmadığını ortaya çıkardı.

Cumhuriyet'ten İlhan Tanır'ın haberine göre Jones, öğrencilerin yeterlilik sınavını verdikten sonra ikamet veya derse katılma zorunluluğu olmadığını söyledi. Yani Erdoğan, İstanbul’dayken bile doktorasını hazırlayabilirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Cumhuriyet’in İtalya’ya yerleştiği yönündeki haberinin ardından “Ben sadece doktora için İtalya’dayım, fırsat buldukça ülkeme geliyorum ve geleceğim, doktora bitince ülkeme dönecek, inşallah son nefesime kadar da ülkemde yaşayacağım. Sadece korkaklar kaçar" açıklamasını yapmıştı. Ancak Erdoğan’ın doktora hocası profesör Erik Jones, Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada öğrencilerinin İtalya’da bulunması şartı olmadığını söyledi.

DOKTORA İÇİN GİTMESİNE GEREK YOKTU

Böylece Bilal Erdoğan’ın İtalya’ya yerleşme kararının tamamen keyfi olduğu ortaya çıktı. Cumhuriyet, SAIS’in Avrupa Çalışmaları Bölümü Direktörü Erik Jones ile iletişime geçti. Daha önce Cumuhriyet muhabirlerine Bilal Erdoğan’ın hocası olduğunu doğrulayan Jones, doktora programının detaylarını bir e-posta ile iletti.

Profesör Jones e-postada SAIS’in her yıl 8 doktora öğrencisi kabul ettiğini belirttikten sonra bu kişilerin ilk yıl ABD’nin başkenti Washington’da derslere katılmasının mecburi olduğunu söyledi.

DERS ALMA ŞARTI YOK

Öğrencilerin yeterlilik sınavını geçtikten sonra programı tamamlamak için 9 yılı olduğunu belirten Jones “Bu süreçte öğrencilerin ders alma şartı bulunmuyor. Bu nedenle herhangi bir kampüse devam etmeleri şartı koşulmuyor” dedi. Jones mesajına şu sözlerle devam etti: “Benim kendi doktora öğrencilerim Avrupa ve Kuzey Amerika’nın dört bir köşesinde yaşıyor. Aslında Çin’de ya da dünyanın başka bir yerinde olmaları da fark etmez. Ben öğrencilerimle e-posta, Skype ya da seyahat programlarımız uyuştuğunda yüz yüze görüşüyorum” dedi.

Odatv.com

Ayy cumhuriyet gazetesi miii öğğğğ yanii:KK59::KK59:ortalığı karıştırmaktan, bozgunculuk çıkartmaktan, başka bişeye yaramayan gazete. kendi insanını,küçük gören haberler yapan,, iSLAM dinini kötü gösteren yayınlar yapan ve içeriğindeki yazarlarada bakarsak ne menem bişi olduğu ortadaa..uzak durun ,ve çekin o pis fikirlerinizi ÜLKEMDEN..gidin antartikada yaşayınn..:KK53::KK53::KK53::KK53: vee oda tv, halk tv, roj tv,vs vs düzeni bozan bozgunculardır net..

kızlar bir şey soracağım,bu konuyu hiç bilmiyorum.doktora kaç sefer yapılıyor.

Ayy cumhuriyet gazetesi miii öğğğğ yanii:KK59::KK59:ortalığı karıştırmaktan, bozgunculuk çıkartmaktan, başka bişeye yaramayan gazete. kendi insanını,küçük gören haberler yapan,, iSLAM dinini kötü gösteren yayınlar yapan ve içeriğindeki yazarlarada bakarsak ne menem bişi olduğu ortadaa..uzak durun ,ve çekin o pis fikirlerinizi ÜLKEMDEN..gidin antartikada yaşayınn..:KK53::KK53::KK53::KK53: vee oda tv, halk tv, roj tv,vs vs düzeni bozan bozgunculardır net..
istersen çok başka haber sitelerdende link veririm

Şahsımı hiç ilgilendirmiyor bilal Erdoğan'ın nereye gittiği doğrusu.
İster kaçar ister göçer zerre umrum da değil ama söylemeden duramayacağım madem ülkedeki eğitim sorununu AKP süper ötesi çözdü. Neden kendi çoluk çocukları hala Avrupa'da eğitim görüyor biri bana bunu açıklar mı? Mantıklı bir açıklaması var mı bu durumun? Söyledikleri ile yaptıkları çelişmiyor mu sizce de?

Bilal Erdoğan’ın bitmeyen doktorası kafaları karıştırdı
Fuat Avni’nin ‘Bilal Erdoğan İtalya’ya kaçtı’ iddiası gündeme bomba gibi düştü. Havuz medyası ise Bilal Erdoğan’ın İtalya’da bulunduğu bilgisini doğruladı ve Erdoğan’ın ‘doktora’ çalışması için İtalya’ya gittiğini öne sürdü. Daha önce yurt dışında eğitim aldığı bilinen Bilal Erdoğan’ın doktora için İtalya’ya gitmiş olduğuna dair haberler ise arşivler sayesinde bir anda boşa düştü.

2007 yılında paylaşılan ve hükümete yakınlığıyla bilinen kaynaklardan Sabah gazetesinde yer alan bir haberde, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Washington’da Dünya Bankası’nda çalışan oğlu Necmettin Bilal Erdoğan, İtalya’da Avrupa Birliği (AB) üzerine doktora yapıyor” ifadeleri yer almıştı.

b.jpg

2011 yılına ait bir başka haberde ise Bilal Erdoğan’ın doktorasını tamamlayıp kesin dönüş yaptığı yazmıştı.

bilal-erdogan-kesin-donus1.jpg

Bilal Erdoğan’ın Türkiye’den ayrılarak ailesiyle tekrar İtalya’ya yerleşmesi Erdoğan, tarafından ”doktorayı tamamlamak” şeklinde gösterilmesi kafaları karıştırdı. Öyle ki havuz medyasının 21 Temmuz 2011 tarihli haberinde “Başbakan Erdoğan’ın İtalya’da doktora yapan oğlu Bilal Erdoğan, Türkiye’ye kesin dönüş yaptı” haberi yer almıştı. Söz konusu haberin yandaş medyada yer alması tartışmaları daha da alevlendirdi. Sosyal medyada bu çelişkiye dikkat çeken vatandaşlar, ‘Ya havuz medyası yalan haber yapıyor ya da Bilal yalan söylüyor’ tepkisinde bulundu.

heee daha önceki senelerde bilal erdoğanın doktora yaptığına dair haberleri yapılmış da merak ettim.

Sanıyorum doktora kaydı önceden sonra sanırım dondurmuş şu anda da devam etmeye karar vermiş sanırım.

Bilal Erdoğan ‘sadece korkaklar kaçar’ diyerek eğitimi için yurtdışında olduğunu savundu. Ancak Erdoğan’ın danışmanı Erik Jones’ın açıklamaları doktora için İtalya’da bulunmasına gerek olmadığını ortaya çıkardı.

haberin devamını okumaya gerek yok.

evet bilal sadece KORKAKLAR kaçar!

Cumhuriyet'in yeni akit ve türevlerinden daha PİS olduğunu düşünmüyorum.

en azından bu ülkenin kurucusuna saygıları var.

hayır yani bu haberin önemi nedir dondurmuştur şimdi gitmiştir.. yok kaçmış yok paralar için gitmişş miş mişş.. işte cumhuriyet gazetesinin basitliğii.. neka seviyo bu tarz haberleri yayınlamaktan.. ciddi bişiler yaz baa. boş,boş uğraşmaaa.gerçek yayıncılık yap şebeklik değil..

hayır yani bu haberin önemi nedir dondurmuştur şimdi gitmiştir.. yok kaçmış yok paralar için gitmişş miş mişş.. işte cumhuriyet gazetesinin basitliğii.. neka seviyo bu tarz haberleri yayınlamaktan.. ciddi bişiler yaz baa. boş,boş uğraşmaaa.gerçek yayıncılık yap şebeklik değil..
keşke sende ciddi şeyler yazsan arada

Back
X