gelişim geriliği ile doğum yapanlar

firfirok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
105
42
98
merhaba güzel anneler.bebeğim 36. haftada 32 hafta ile uyumlu 1650 gr doğdu.aranızda bu şekilde doğum yapan var mı?benim sorum bebeğinizin gelişimi şu anda nasıl?benim bebeğim 8 aylık olacak ama bir türlü kilo almıyor.hala 5600 gr civarında.bu da psikolojimi çok etkiliyor.bebeğimin kilosunu düşünmekten kafayı yiyebilirim

Hayirli olsun gule gule buyut canim
Ben yasamadim boyle birsey ama cok var cevremde zamanla toparliyorlar, bak gor 2-3 yasina geldiginde bu gunleri hic hatirlamayacaksin bile
Minik zaten minik dogmus, su anda da minik olmasi normal bence yaradilisi oyle demek ki
Allah hastalik vermesin

merhaba güzel anneler.bebeğim 36. haftada 32 hafta ile uyumlu 1650 gr doğdu.aranızda bu şekilde doğum yapan var mı?benim sorum bebeğinizin gelişimi şu anda nasıl?benim bebeğim 8 aylık olacak ama bir türlü kilo almıyor.hala 5600 gr civarında.bu da psikolojimi çok etkiliyor.bebeğimin kilosunu düşünmekten kafayı yiyebilirim
dr ne diyor buna bide bebeğin iştah durumu nasıl

Hayirli olsun gule gule buyut canim
Ben yasamadim boyle birsey ama cok var cevremde zamanla toparliyorlar, bak gor 2-3 yasina geldiginde bu gunleri hic hatirlamayacaksin bile
Minik zaten minik dogmus, su anda da minik olmasi normal bence yaradilisi oyle demek ki
Allah hastalik vermesin
amin teşekkür ederim.tabiki şükrediyorum sağlıklı ama elimde olmadan da içim içimi yiyor malesef

anne sütü alıyorsa anne sutunun kalitesini artırın canım çok iyi beslenmeni öneririrm bir gögsunu tamamen boşaltınca diğerini emzir sütün dibi kilo aldırır... sende bol bol ceviz fındık fıstık kırmızı et yumurta yemelisin...

benim. 28 haftalik 24 haftayla uyumlu 640 g dogdu. simdi 4 yasina girecek yasitlarina gore minyon ama sagligi yerinde sukur. en önemlisi bu. biliyorsun erken dogumun cok riski var. kiloyu bosver. zaten büyüyünce rejim yapacak :)
yüzümü güldürdünüz teşekkür ederim.ben de hep diyorum ilerde rejim yapması yasak diye.minyonluğu dışında bir sorun yaşıyor musunuz?boy olarak da mı yakalayamadı acaba?

bebeğimin iştahı normal genelde anne sütü ile besleniyor.ek gıda az da olsa yiyor
ya canım sağlık probleminde bi sıkıntı yoksa takma bu kadar ben normal zamanımda 1700 ile doğmuşum allaha şükür bi sıkıntım olmadı bu soruna yönelik içini ferah tut bak emziriyomuşsun da stresten uzak kalman lazım

fantomalt kullaniyorduk biz. birde nestlenin raporlu mamasi var. dr a sorabilirsin[/QUOTE
fantomalt kullaniyorduk biz. birde nestlenin raporlu mamasi var. dr a sorabilirsin
ilk 6 ay anne sütü aldı.daha sonra kilo almayıca doktor raporla yüksek enerjili mama verdi.mamayı verdikten sonra yüzü çok fazla kızarınca testler yaıldı ve inek sütü kırmızı et yumurta tahin vb.alerjisi olduğunu öğrendik.mama değiştirildi.içinde inek sütü olmayan mama verildi onu da tadı berbat olduğu için pek içmiyor

yüzümü güldürdünüz teşekkür ederim.ben de hep diyorum ilerde rejim yapması yasak diye.minyonluğu dışında bir sorun yaşıyor musunuz?boy olarak da mı yakalayamadı acaba?
tabi boyuda cok uzun değil. 1 yas falan geride. ama o kadar bicirikki. sabah krese birakinca karsidan izledimde Allah ima sukrettim. Beyin kanamasi rop kulak sorunu akciger sorunu ve daha neler hepsini atlatti benim kizim. simdi evde bagira bagira sarki soyleyen eline sağlık annecim diyen konusup basimizi sisiren kardeşine akıl veren bir kiz oldu. bu gunler gecince kafana taktiklarini hatirmayacaksin bile.

ya canım sağlık probleminde bi sıkıntı yoksa takma bu kadar ben normal zamanımda 1700 ile doğmuşum allaha şükür bi sıkıntım olmadı bu soruna yönelik içini ferah tut bak emziriyomuşsun da stresten uzak kalman lazım
maşallah size :) minyon musunuz acaba :)

tabi boyuda cok uzun değil. 1 yas falan geride. ama o kadar bicirikki. sabah krese birakinca karsidan izledimde Allah ima sukrettim. Beyin kanamasi rop kulak sorunu akciger sorunu ve daha neler hepsini atlatti benim kizim. simdi evde bagira bagira sarki soyleyen eline sağlık annecim diyen konusup basimizi sisiren kardeşine akıl veren bir kiz oldu. bu gunler gecince kafana taktiklarini hatirmayacaksin bile.
çok çok şükür.maşallah güzel kızınıza.o kadar duygulandım ki şimdi.hayal ettim kızımda kızınızın yaptıklarını.

Back