- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Gelinlikle kız bebek alınırsa kız çocuğunuz mu olur?
- Konu Sahibi bebekcee
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adı üzerinde inanış, hurafeKromozom nerden anlıyomuş gelinlik giyildiğini ki
ay işiniz mi yok yaHep böyle bir inanış vardır ya hani. Gelinlikle ilk hangi çocuğu kucağınıza alırsanız ilk bebeğinizin cinsiyetide o olur derler. Merak ettim siz de ne oldu
Yegenimi aldım kız Dı 2 dir oglan doguruyom ben çok istedim kız ama olmuyor bizim gelinlik bozuktu galiba sensörler iyi algılayamamış olabilirHep böyle bir inanış vardır ya hani. Gelinlikle ilk hangi çocuğu kucağınıza alırsanız ilk bebeğinizin cinsiyetide o olur derler. Merak ettim siz de ne oldu
Hahhaa her gelinlikte tutmuyor demek kiYegenimi aldım kız Dı 2 dir oglan doguruyom ben çok istedim kız ama olmuyor bizim gelinlik bozuktu galiba sensörler iyi algılayamamış olabilir
Sizin gelinlikten herkese diktirelimBen gelinlikle kız bebek kucağıma almıştım. Şimdi hamileyim, kızım olacak.
Tabi ki tesadüf
Tabii ki de. Yeterki sağlıklı olsun ve olsunBen ikiz bebek aldım, ilk kocam çocuk istemedi, şimdi de çocuğum olmuyor. Çok da takılmayın bunlara. Kucağınıza aldığınız çocuğu sevin ve bırakın:)
Sizinki inanılır cinsten bir tesadüf olmuş sağlıkla büyüsün oğlunuzBu geleneği evlendiğimde ilk defa duymuştum kucağıma tosun gibi bir erkek bebek vermişlerdi garipsemistim baya
Oğlum oldu gercekten aynı o bebek gibi tombiş tatlı bir bebişti şimdi büyüdü tabi 2 yaşında tesadüf hiç inanmayın
Y kromozomları engelliyor fjdhdhSizin gelinlikten herkese diktirelim
Dünyada XX kromozomlarını arttırmalıY kromozomları engelliyor fjdhdh