• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlikle kız bebek alınırsa kız çocuğunuz mu olur?

Hep böyle bir inanış vardır ya hani. Gelinlikle ilk hangi çocuğu kucağınıza alırsanız ilk bebeğinizin cinsiyetide o olur derler. Merak ettim siz de ne oldu😂
Yegenimi aldım kız Dı 2 dir oglan doguruyom ben çok istedim kız ama olmuyor bizim gelinlik bozuktu galiba sensörler iyi algılayamamış olabilir 🤣🤣🤣

Ben gelinlikle kız bebek kucağıma almıştım. Şimdi hamileyim, kızım olacak.
Tabi ki tesadüf 😂

Ben ikiz bebek aldım, ilk kocam çocuk istemedi, şimdi de çocuğum olmuyor. Çok da takılmayın bunlara. Kucağınıza aldığınız çocuğu sevin ve bırakın:)

Bu geleneği evlendiğimde ilk defa duymuştum kucağıma tosun gibi bir erkek bebek vermişlerdi 😄 garipsemistim baya
Oğlum oldu gercekten aynı o bebek gibi tombiş tatlı bir bebişti şimdi büyüdü tabi 2 yaşında 😊 tesadüf hiç inanmayın

Bu geleneği evlendiğimde ilk defa duymuştum kucağıma tosun gibi bir erkek bebek vermişlerdi 😄 garipsemistim baya
Oğlum oldu gercekten aynı o bebek gibi tombiş tatlı bir bebişti şimdi büyüdü tabi 2 yaşında 😊 tesadüf hiç inanmayın
Sizinki inanılır cinsten bir tesadüf olmuş😂 sağlıkla büyüsün oğlunuz🙏

Back