Gelinlik Modelleri gelinlikkkk

sirinem1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
21
0
36
İstanbul
herkeze merhaba.
kızlar 2 haziranda düğünüm var ve ben ev telaşı falan derken şimdi strese girdim. önce diktirmeyi düşünüyordum ama dikilenler hiç istenildiği gibi olmuyormuş bende hazırlardan kiralamyı düşünüyorum. güzel ve uygun bildiğniz yerler varmı???

hangi şehirdesiniz acaba?

İstanbul'da belli başlı semtler var genlikçilerin yoğunlaştığı, Kadıköy, Fatih, Ümraniye, Bakırköy, Bağdat Caddesi, Nişantaşı, Pendik vb. Bunlardan size yakın olan bir veya birkaçına gidersiniz, zaten hepsinde pahalı ve uygun olan modaevleri var...Bağdat Caddesi ve Nişantaşı diğerlerine göre pahalı tabi ki...

teşekkür ederim buraları biliyorum zaten. ben aslında daha çok isim olarak gelinlikçi yada moda evi olarak sormuştum pek açıklamalı yazmadım galiba.
buralara gitmeyi düşünüyorum. ama insan çalışınca bir tek hafta sonları yetiştiremiyor. bakalım napıcam

Aslında ben sorunuzu doğru anladım ve kasıtlı olarak sadece semtlere yönlendirdim. Çünkü size göre uygun olan, başkasına göre pahalı veya ucuz olabilir, aynı şekilde size güven veren bir yer başkasına vermeyebilir. Biz burada ne kadar dil döksek de insanlar gezince herhangi bir sebeple kendi içlerine sinen bir yerde karar veriyorlar. Yine de daha kesin bir şeyler isterseniz link size yardımcı olabilir:

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...ilir-ozel-dikim-tasarim-yapan-gelinlikci.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…