M medusa-a Believe in yourself ⭐️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Ocak 2018 351 174 32 26 Şubat 2021 Konu Sahibi medusa-a #1 Sizce gelinlik düğünden önce ne kadar zamanda alınmalı/diktirilmeli?
Cilvelikedicik pisi pisi🐱 Kayıtlı Üye 3 Ocak 2020 936 1.402 26 Şubat 2021 Konu Sahibi medusa-a #2 Bence 1 ay 1.5 ay kala alınmış hallolmuş olmalı.
M medusa-a Believe in yourself ⭐️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Ocak 2018 351 174 32 26 Şubat 2021 Konu Sahibi medusa-a #3 Cilvelikedicik .!.: Bence 1 ay 1.5 ay kala alınmış hallolmuş olmalı. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım adına soruyorum bunu kendisinin nikahı temmuzun sonunda. Özel dikin olacak Mart ayında başlayacaklar erken mi sizce?
Cilvelikedicik .!.: Bence 1 ay 1.5 ay kala alınmış hallolmuş olmalı. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım adına soruyorum bunu kendisinin nikahı temmuzun sonunda. Özel dikin olacak Mart ayında başlayacaklar erken mi sizce?
Cilvelikedicik pisi pisi🐱 Kayıtlı Üye 3 Ocak 2020 936 1.402 26 Şubat 2021 Konu Sahibi medusa-a #4 medusa-a .!.: Bir arkadaşım adına soruyorum bunu kendisinin nikahı temmuzun sonunda. Özel dikin olacak Mart ayında başlayacaklar erken mi sizce? Genişletmek için tıkla... 1 ayda çok rahat hazırlarlar bunu dikim yapacak terziyle konuşsa daha mantıklı olur elindeki yoğunluk vs hazır olunca alır koyar erken olmasının bir sıkıntısı olmaz ki aradan çıkmış olur
medusa-a .!.: Bir arkadaşım adına soruyorum bunu kendisinin nikahı temmuzun sonunda. Özel dikin olacak Mart ayında başlayacaklar erken mi sizce? Genişletmek için tıkla... 1 ayda çok rahat hazırlarlar bunu dikim yapacak terziyle konuşsa daha mantıklı olur elindeki yoğunluk vs hazır olunca alır koyar erken olmasının bir sıkıntısı olmaz ki aradan çıkmış olur